backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Flagstones XL en XXL - extra groot Stoer en rustig Terug

Flagstones XL en XXL

Zeer grote formaten gebroken Natuursteen - Groot, Groter, Grootst!

 

The Flagstone Company heeft zeer grote Flagstones in haar assortiment: XXL Flagstones. Exclusief bij ons bedrijf verkrijgbaar. Een Flagstonescherf van groot formaat zorgt voor exclusiviteit en rust. Heeft u een zeer groot oppervlakte aan vloeren of terrassen in gedachten dat u wilt bestraten, vraag onze specialisten dan naar de mogelijkheden voor deze mooie Natuurstenen vlakke platen. Naast het feit dat grote Flagstone stenen een zeer tijdloos, rustig en stoer geheel vormen, heeft u ook veel minder voegmateriaal nodig. Omdat de uiteindelijke "te leggen puzzel - mozaïek" minder moeilijk wordt, valt het zetwerk vaak goedkoper uit. En grote Flagstones kunt u altijd weer kleiner maken! Dus u kunt alle kanten uit als het gaat om uw gewenste tuinontwerp. Voor het verwerken van de XXL (extra grote) Flagstones heeft u wel meerdere mensen nodig die de Stenen kunnen verwerken en tillen. The Flagstone Company heeft een unieke hoeveelheid en sortering in dit formaat!

Niet wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige Assortiment!

"Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de 'Flagstone-business' ben ik zelf een voorstander van de XXL-Flagstones. Flagstones kun je namelijk altijd kleiner maken indien nodig. Grote Flagstones zorgen voor veel rust. Daarnaast heb je minder voegen. Het doet stoer aan en geeft de basis voor een unieke vloer of terras." Hellen

Overzicht

Assortiment
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Grote Flagstones plaatsenGrote Breukstenen, Natuursteenplaten

Exclusieve Natuurstenen

Voor stoere eigentijdse terrassen, moderne aankleding van uw woning of juist voor landelijke inrichting. XXL Flagstones zijn grote vlakke Natuurstenen in verschillende wisselende formaten. Scherven zoals je het tegenkomt in het buitenland maar dan vele malen groter! The Flagstone Company biedt een uniek assortiment met pallets in alle kleuren en maten. Ons bedrijf heeft - bijna altijd - alle Stenen op voorraad. Een reden te meer om een keer bij ons langs te komen. Bij afname van grote hoeveelheden is het zelfs mogelijk om pallets te selecteren. Voor optimale inspiratie raden wij u aan uw tekeningen, tuinideeën en tuinarchitect mee te nemen naar Vaassen, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn. XXL-Flagstones, Flagstones van formaat zijn in diverse kleuren leverbaar en zijn geschikt voor binnen en buiten, voor interieur en exterieur. Het bestellen van speciaal maatwerk is meestal ook mogelijk. Denkt u hierbij aan vierkante tegels in het zelfde materiaal of meerwerk zoals plinten, traptreden, zwembadranden. Uw contactpersoon voor het maatwerk is: Peter Eekhof.

 

Het Flagstone Magazine

Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie
magazine aan, 308 pagina’s vol ideeën.
Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

The Flagstone Company Showroom

Persoonlijk advies door onze specialisten.
Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleidSluiten