backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Contact Terug

The Flagstone Company BV

Specialist in Puur Natuursteen, Tel. +31 578 560048


Showroom: 6 dagen per week geopend: Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur
Ophalen materialen: van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Zaterdag vóór 11.00 uur!
Adres: Aalbosweg 16 in VAASSEN, vlakbij Apeldoorn. Nederland, Tel. +31 578 560048
Wij zijn alle officiële feestdagen gesloten. Tevens zijn wij kort gesloten a.s. Donderdag, 24 augustus van 11.30 tot 13.15 uur.
 

Bel ons of kom langs! Natuurstenen "moet" je zien en voelen!
 

Peter Eekhof - The Flagstone Company Hellen Eekhof - The Flagstone Company Dennis van Bussel - The Flagstone Company Deciréé van Limburg, Medewerker Backoffice en Support Thijs Cramer, Medewerker Verkoop, The Flagstone Company Ricardo van Nederpelt, Technische Ondersteuning en Verkoop, The Flagstone Company Rik de Beer, Medewerker Logistiek, The Flagstone Company Mandy, The Flagstone Company

 

Wij zijn er om u vrijblijvend van het beste advies te voorzien. Tijdens een gesprek kunnen wij u verder inspireren. Bel ons zodat wij al uw vragen direct kunnen beantwoorden. The Flagstone Company is gespecialiseerd in Flagstones, Geopietra Steenstrips, Rocks Steenstrips, Natuursteenstrips, Steenpanelen en Natuurstenen Muren. Uniek is onze exclusieve showroom met vele Natuurstenen wanden en voorbeelden, U bent van harte welkom bij The Flagstone Company: wij zijn op werkdagen en op zaterdag geopend. Wilt u er zeker van zijn dat er een adviseur beschikbaar is, belt u dan voor een afspraak.
 

The Flagstone Company - Tel. +31 578 560048

Verstuur een bericht naar ons

  • Veiligheidscode:
    CAPTCHA Image
  •  
 

Bezoek de Showroom van The Flagstone Company!

 
"Als project- en verkoopleider bij The Flagstone Company kan ik maar één ding zeggen: 'stap in uw auto en kom naar onze showroom'. U zult verrast zijn wat ons aanbod is in de sfeer van Puur Natuursteen: uniek, exclusief, bijzonder en veel beschikbare kennis. Er is uit ons Assortiment zoveel te kiezen. Veel van onze materialen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Naast Flagstones verkopen wij ook bijzondere Steenstrips, Rocks, Steenpanelen, Baksteenstrips en Geopietra voor de wand zowel los als in paneelvorm. Voor de tuin kunt u kiezen uit brokken pure Natuurstenen. Wij hebben een groot team met specialisten die u graag verder helpen. Neem vooral uw tekeningen en foto's mee zodat wij optimaal met u kunnen mee denken. Ik zeg alvast: tot ziens bij ons in de showroom in Vaassen"!
Dennis

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Bezoek onze mooie showroom

6 dagen per week geopend


The Flagstone Company is een bijzonder bedrijf dat werkt vanuit passie en liefde voor Natuursteen. Wij hebben de keuze gemaakt ons te specialiseren in exclusieve natuursteenproducten die elke ruimte kunnen voorzien van luxe, klasse en uitstraling. In onze showroom in Vaassen, vlakbij Apeldoorn gelegen, ziet u onze passie voor Stenen duidelijk terug. U vindt hier talloze borden, Natuurstenen muren, Flagstones, Geopietra Steenstrips, Rocks, Puzzle Steenpanelen,  Baksteenstrips, Rotslbokken en Natuursteenstrips, Neemt u voor een showroombezoek zeker een tekening of wat foto's mee zodat wij optimaal met u kunnen meedenken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30  tot 17.00 uur. En zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

​Wilt u eerst ons Assortiment Flagstones bekijken, klik dan hier!​

 

Direct een showroombezoek aanvragen

  • CAPTCHA Image
     
 

 

The Flagstone CompanyThe Flagstone Company

Passie, kennis en enthousiasme

 

Ons unieke bedrijf is ooit uit hobby ontstaan. En nog iedere dag werken wij met heel plezier aan onze producten. Peter Eekhof en Ricardo van Nederpelt hebben het afgelopen jaar veel gewerkt aan de uitbreiding van de showroom in Vaassen. Er zijn tientallen Natuurstenen muren gemaakt van Steenstrips, Rocks, Geopietra Steenstrips, Natuursteenstrips, Steenpanelen, Baksteenstrips en Flagstones. De showroom geeft bijzonder veel sfeer door de mooie karaktervolle Natuurstenen Muren. Het is echt een aanrader om dit persoonlijk te komen bekijken omdat de keuze voor u dan veel makkelijker wordt. Vaak kunnen de producten direct worden meegenomen, maar bezorgen is ook mogelijk. U wordt door onze adviseurs met veel plezier geholpen. Vergeet uw tekeningen en foto's van de geschetste situatie niet mee te nemen!

 

​Klik hier voor Flagstones en Steenstrips - Assortiment

Het Flagstone Magazine

Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie
magazine aan, 308 pagina’s vol ideeën.
Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

The Flagstone Company Showroom

Persoonlijk advies door onze specialisten.
Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleidSluiten