backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Assortiment Flagstones in allerlei soorten en kleuren! Terug

Alle Flagstones leverbaar!

Import vanuit alle delen van de wereld: van Zuid-Amerika tot Noord-Europa!

 

Heeft u een eigentijdse vloer in gedachten of juist een Natuurstenen Wand? Wilt u het landelijke buitenleven verder aankleden met Flagstones of gaat het om een strak en modern project? Zoekt u een onderhoudsvrij terras of bent u op zoek naar bijzondere gevelbekleding? Vaak zijn onze relaties geïnspireerd door een bezoek aan het buitenland. Niets is zo bijzonder als een Flagstone. Verschillend qua kleur, dikte, vorm, formaat en structuur. Inspiratie ontstaat veelal door een reis aan Amerika, Canada, Noorwegen, Frankrijk, Italië of andere plekken op de wereld of door voorbeelden van exclusieve en decoratieve ontwerpen in interieur en exterieur. De Flagstone is een bijzondere decoratieve Natuursteen en  komt overal in de wereld voor en kan op vele manieren worden toegepast. Flagstones zijn unieke stenen met karakter. Je kunt het bijna een kunstzinnig product noemen. De handtekening van de zetter!

Video over Flagstones en toepassingen

Flagstones zijn Natuurstenen verschillend in grootte, dikte, structuur. Je kunt ze gebruiken voor terras en binnenvloeren, maar ook wandbekleding voor binnen en buiten.

Flagstones

Assortiment

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Op zoek naar natuursteenstrips?
Bezoek dan: natuursteenstrips.nl

Bezoek website

Breukstenen, stapstenen, XXL-formaat

Wij leveren de meeste stenen ook per m2 (in plaats van vaste verpakkingen)

 
Flagstones worden gebruikt voor terrassen, wellness, binnenvloeren, paden, open haarden en wanden. De toepasbaarheid is ongekend: van een veranda tot een vijver. Van wandbekleding tot zwembadvloer. Ook kunt u bij ons terecht voor zeer grote formaten Flagstones en Stapstenen. Losse Stenen in verschillende vormen worden voor verschillende doeleinden gebruikt: voor in de vijver of los in de tuin. Grote formaten Flagstones zorgen voor veel rust en kunnen worden toegepast voor de aanleg van terrassen of vloeren. Wij leveren alle soorten en kleuren Flagstones. Van wit, tot rood, van blauw tot antraciet. En natuurlijk verschillende steensoorten zoals Leisteen en Kwartsiet. De meeste Stenen worden per m2 verkocht, dus ook voor kleinere hoeveelheden kunt u bij ons terecht. Wanneer er koud of minimaal wordt geplaatst (zonder of met zeer dunne voeg), zijn er meer Flagstones nodig. The Flagstone Company levert uit op basis van een standaard voeg. Geeft u bij bestelling daarom aan hoe u de Stenen verwerkt.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten