backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Kleansis Plakes Flagstones Terug

Kleansis Plakes Flagstones

Voeg toe aan wishlist Flagstones mediterrane uitstraling. Ontwerp Suzan van Lieshout.
Vijver bekleedt met Flagstones Kleansis. Ontwerp: Suzan van Lieshout.Flagstones Kleansis donker grijs.Flagstones in de keuken.Flagstones: natuurlijke keukenvloer.Flagstones Kleansis donker grijs.Stapstenen - Flagstones.Tuinontwerp: Suzan van Lieshout.
Flagstones blauw. Tuinontwerp door Suzan van Lieshout.Het Flagstone-terras loopt door in kantoor.Flagstones Kleansis - natgeregend.Flagstone vloer met Kleansis Plakes.Flagstones Kleansis waterkant vijver.Kleansis Plakes Flagstones, afgevoegd met ARDEX GK grijs
Kleansis Plakes terras aan het water.Flagstones achtertuin en losse stapstenen.Kleansis Plakes Flagstones. Waterval: Violetto Flagstones.Flagstones Kleansis Plakes.Flagstones Kleansis plakes - terras.Flagstone Buitendouche Sauna Swoll te Zwolle.
Sfeervolle wandbekleding openhaard buitenhuis.Flagstones onderhoudsvrije tuin.Kleansis Flagstones.Scherven Flagstones.Flagstones vijverrand en waterval.Wandbekleding Kleansis. Gevoegd met Ardex GK grijs.
Flagstone pad Kleansis.Flagstone rand vijver.Flagstones Kleansis huidige levering.Flagstone Kleansis huidige pallets.
€ 39.50 per m2 (excl. BTW)

Markante blauw/grijze Flagstones!

Kleansis Plakes Flagstones zijn blauw-grijs van kleur en hebben een mooie zachte glans. U treft her en der bij deze Flagstones iets bruin in de stenen aan. Houten meubelen of een houten vloer sluiten direct aan op deze prachtige Flagstones. Kleansis Plakes Flagstones zijn minder kleurrijk dan de Blue Plakes Flagstones en daardoor rustiger en minder aanwezig. Als wij over de diverse pallets heen kijken, is de kleur ten opzichte van Blue Plakes, donkerder, echt antraciet-blauw met zo af en toe een nuance. Momenteel zijn de Stenen uit de groeven donkerder. Zie de laatste foto's in de fotoserie. Deze Flagstone is vernoemd naar de leverancier en wordt rechtstreeks door The Flagstone Company vanuit Griekenland geïmporteerd. De huidige levering is mooi groot van formaat (dus mooie formaten stenen in een partij). Grote Flagstones kunt u altijd kleiner maken indien nodig. Kleansis Plakes Flagstones zijn gezien de dikte zeer geschikt voor wandbekleding, maar ook zeker ook voor binnen- en buitenbevloering. De Flagstones verschillen onderling niet heel veel in dikte ondanks dat ze natuurlijk zijn gespleten. Ongeveer 4-8 per laag, dikte 2-3 cm.  Onderhoud: gebruik zuurvrije middelen.

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

"Inspiratie voor Flagstones komt voor mij uit Italië"


"Door mijn vak - ik ben kunstenaar, grafisch- en tuinontwerper - ben ik altijd met vormgeving bezig. In onze vrije tijd reizen mijn man en ik vaak naar het buitenland. Al sinds 1994 rijden we ook elk jaar naar Italië. Iedere keer naar een andere plaats. De inspiratie voor Flagstones komt eigenlijk daar vandaan. Naast andere Natuursteen, worden ze in Italië veelvuldig toegepast. Niet alleen in tuinen en opritten, maar ook gewoon in het straatbeeld: op stoepen en pleinen. Flagstones hebben een zuidelijk temperament: grillig en eigenzinnig, maar tegelijkertijd kun je er alle kanten mee op!"
Suzan van Lieshout, VLVI
Producteigenschappen

Producteigenschappen van deze Plakes:

Structuur Vlakke, sterke steen met ruwe uitstraling
Geschiktheid Binnen en buiten, terras-vloer-wanden. Tevens uitermate geschikt bij zwembaden.
Kleur Blauw -antraciet met hier en daar bruine accenten
Formaat Zeer mooie formaten Flagstones, ca. 3-6 per laag
Soort Leisteen
Voeg ARDEX GK in meerdere kleuren te leveren (hoog belastbaar)
Lijm Voor wandbekleding ARDEX X32
Onderhoud Hoog belastbaar - vraag ons om advies
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-3 cm Pallet 35 m250 kg per m2€ 39,50 per m2
Werkbeschrijving Aanverwante producten Meer informatie

Geïnspireerd geraakt?

Ons bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Flagstone wanden, vloeren en terrassen geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (308 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Flagstones in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten