backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Yellow Saliq Flagstones Terug

Yellow Saliq Flagstones

Voeg toe aan wishlist Flagstones Griekse stijl.
Sfeer grieks terras.Zuid-Europese terrassen.Gebroken natuurstenen - terras.Yellow Saliq FlagstonesToelichting klant: Het rechter muurtje is 2,90 lang en 60cm hoog, circa 40 tot 45 cm breed. Dat is precies 1 pallet Yellow Saliq Flagstones. Het linker muurtje staat in een hoek en is wat hoger maar korter, en dat is de tweede pallet. Er zitten veel holle ruimtes in de muren welke zijn gevuld met tuinaarde wat de stabiliteit ook ten goede kwam. Het zijn niet twee losse rijen van gestapelde stenen geworden maar op veel plaatsen - ongeveer de helft - liggen stenen die oversteken naar de tweede rij. Ook dat is nodig voor de stabiliteit. De muur staat erg stevig, je kunt er gewoon op klimmen en omduwen is echt onmogelijk. Als fundering zijn er grindtegels gebruikt.Yellow Saliq Flagstones gestapelde muur: "toelichting klant: Het rechter muurtje is 2,90 lang, 60 cm hoog en tussen de 40 en 45 cm breed. Dat is precies 1 pallet Yellow Saliq Flagstones. Het linker muurtje staat in een hoek en is wat hoger maar korter, en dat is de tweede pallet. Er zitten veel holle ruimtes in de muren welke zijn gevuld met tuinaarde wat de stabiliteit ook ten goede kwam. Het zijn niet twee losse rijen van gestapelde stenen geworden maar op veel plaatsen (ongeveer de helft) liggen stenen die oversteken naar de tweede rij. Ook dat is nodig voor de stabiliteit. De muur staat erg stevig, je kunt er gewoon op klimmen en omduwen is echt onmogelijk. Als fundering zijn er grindtegels gebruikt.
Yellow Saliq FlagstonesYellow Saliq FlagstonesYellow Saliq FlagstonesYellow Saliq FlagstonesFlagstones Yellow Saliq uit Kroatie, kalksteen.Yellow Saliq Flagstones
Flagstones Yellow Saliq 2-3 cm, flagstones uit Kroatie.Yellow Saliq FlagstonesYellow Saliq FlagstonesFlagstones Yellow Saliq, terras en tuinpad in aanleg.Yellow Saliq FlagstonesYellow Saliq Flagstones op pallet.
Yellow Saliq FlagstonesYellow Saliq FlagstonesYellow Saliq FlagstonesYellow Saliq FlagstonesYellow Saliq FlagstonesFlagstones Yellow Saliq, terras in aanleg, nog niet gevoegd.
Flagstones Yellow Saliq 2-3 cm palletsYellow Saliq Flagstones terras met ARDEX GK grijs afgevoegd.Gele flagstones uit Kroatië. Yellow Saliq Flagstones op pallet.Yellow Saliq Flagstones diverse pallets.Flagstones Yellow Saliq - mediterrane uitstraling.
Uitstraling tuin: Zuid-Europa. Mooie flagstonevloer met gele flagstones - Yellow Saliq.Terras met mediterrane natuurstenen. Geel - gele flagstones Zuid-Europa.Flagstones Yellow Saliq in combinatie met andere natuurstenen. Blue Plakes - blauwe flagstones en muurstenen.Terrasvloer aangelegd met gele flagstones uit Kroatiƫ.Flagstones zwembad - buitenlandse uitstraling.Project in Frankrijk, geleverde flagstone: Yellow Saliq, voeg: ARDEX GK grijs.
Yellow Saliq FlagstonesYellow Saliq Flagstones
€ 36.95 per m2 (excl. BTW)

Mediterrane Flagstones!

Yellow Saliq Flagstones zijn Flagstones afkomstig uit Kroatië. Zeer warm van kleur. Robuust van structuur. Deze Flagstones hebben onderling wel kleurverschil maar minder dan bijvoorbeeld de Brasil Yellow Flagstones.Het is met name geel met soms iets oranje en meer van eenzelfde kleur. Het gaat hierbij om zonnige gele Flagstones die uw tuin opfleuren. De Flagstones komen uit onze eigen import en u haalt letterlijk met deze natuurstenen de "vakantie in huis". Het product is kalkhoudend. De Flagstones worden horizontaal per 21 m2 verpakt. Deze sierlijke stenen zijn geschikt voor wandbekleding of als vloertegel - terrastegel. Bovenal kent de Yellow Saliq een mediterrane uitstraling. Het meest verrassende effect dat wij onlangs tegen kwamen, is de voegkleur van grijs naar zandbeige te veranderen. Het krijgt hiermee helemaal een Zuid-Franse uitstraling. En toch zeker met het moderne ontwerp: zeer geslaagd! Kleur: warm geel.

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Verliefd op Flagstones


"Wij zijn nog steeds heel blij met ons terras. Na onze reizen Griekenland en Turkije waren we er snel uit. Bij onze veranda wilden we ook een Flagstone-terras. Deze Natuurstenen vloer voor buiten is professioneel aangelegd door Dragan en nu - bijna 10 jaar later - is het nog steeds een succes!"
Rita
Producteigenschappen

Producteigenschappen Flagstone Kroatie:

Structuur Robuuste, stoere Flagstones
Geschiktheid Binnen en buiten, terras en gevelbekleding - muren
Kleur Geel - Oranje. Zeer warme tinten
Formaat 8-10 stuks per laag
Soort Kalkzandsteen
Voeg ARDEX GK in diverse kleuren te leveren (hoog belastbaar)
Lijm Voor wandbekleding: ARDEX X32
Onderhoud Kalkhoudend. Gebruik zuurvrije middelen
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2,5-4 cm Pallet 21 m270 kg per m2€ 36,95 per m2
Werkbeschrijving Aanverwante producten Meer informatie

Meer informatie over Flagstones!

Ons bedrijf is in 2004  ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Flagstone wanden, vloeren en terrassen geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (308 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Flagstones in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten