• Wishlist
 • Hulp nodig?

  Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Flagstones Rood-Violet-Paars

Indian Red

Indian Red Flagstones

Zacht-rode met gezaagde kanten.

Prachtig:

Gezaagde donkerrode Flagstones. Daardoor zijn ze geschikt om zelf te verwerken! De Indian Red Flagstones kennen een zachte uitstraling! Het is daarmee een mooie rode Breuksteen. Op het eerste gezicht is de Indian Red vergelijkbaar met Rode Weser. Daarentegen is deze Flagstone juist dun en gelijkmatig van dikte. Indian Red is bijvoorbeeld aanzienlijk makkelijker te plaatsen. Qua formaat zijn de verschillen echter nihil. Want doorgaans zijn het Flagstones meer van eenzelfde grootte. Het gaat in dit geval om gekalibreerde Natuurstenen. De achterkant is daarom volledig vlak. Dit zorgt ervoor dat Indian Red Flagstones juist ook goed voor binnen bruikbaar zijn. Maar zeker ook op de wand of gevel. Aansluitend realiseert u een mooi patroon door de Flagstones bewust te bekappen. Daarna vult u de ruimtes op met kleine gebroken stukken. Door middel van een slijptol, bewerkt u bijvoorbeeld de onderkant van de Natuursteen. Aansluitend tikt u continu op dezelfde plaats. De Steen zal de lijn aansluitend tijdens het breken, volgen. Meer tips? Kijk dan naar de Flagstone Productinformatie. 

Geschikt voor:
Buiten
Stapsteen
Wandbekleding
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaalformaat: 2-3 cm
  • Pallet 15 m²
  • 50 kg per m²
  • 56,00 per m²
Deze wil ik! Gratis offerte

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstone Magazine aanvragen

Het Flagstone Magazine is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van onze producten. Wij verzoeken u ons uw juiste gegevens te verstrekken. Voor het toezenden van het Flagstone Magazine zal 1 van onze medewerkers vóór de verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Het Flagstone magazine is een exclusief en luxe magazine dat gratis door ons wordt verstrekt. U kunt het Flagstone Magazine geheel gratis bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden.