backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Violetto Leisteen Flagstones Terug

Violetto Leisteen Flagstones

Voeg toe aan wishlist Flagstones Stapelmuren.
Flagstones - Stapstenen Japanse TuinVioletto Flagstones. Doordat de Flagstones dik zijn, ontstaat er een brede voeg.Natuurstenen muren - vijver.Flagstone gemetselde muurVioletto Flagstones. zwembadrand-terras met tuinmuur van gestapelde Flagstones.Tuinmuur van gestapelde Flagstones. Aanleg Gebroeders Noens te Herzele (België).
Flagstones Violetto - Avifauna.Flagstone muren gestapeld in dierentuin - vogelpark.Flagstone border.Natuurstenen geleverd aan Avifauna.Flagstone Tuinmuren.Stapelmuren Natuursteen.
Violetto Leisteen Flagstones op pallet.Flagstones Project C-Mine Genk.Flagstone Muren C-Mine Genk.Violetto Flagstones. Doordat Stenen dik zijn, is het moeilijk een kleine voeg te realiseren.Flagstones los in het zand.Flagstone Tuinpaden.
Looppaden met gebroken Natuurstenen.Flagstone pad losse Natuurstenen.Paadje met Flagstones.Waterornament met Violetto Flagstones gestapeld.Waterval met gestapelde Flagstones. Violetto. Terras is voorzien van Kleansis PlakesVioletto leisteen stapelblokken en flagstones
Violetto Flagstones gestapeld.Flagstone stapels.Flagstones gestapeld.Flagstones los in de tuin - Stapstenen.Flagstones los in de tuin - Stapstenen.Flagstones - Stapstenen Japanse Tuin
Flagstones - Stapstenen Japanse TuinFlagstone Pad Stapstenen.Robuuste Leistenen.Romantisch tuinpaadje.
€ 49.50 per m2 (excl. BTW)

Flagstones om te stapelen!

Violetto Leisteen Flagstones zijn mooie grote en dikke Flagstones. Dit natuurlijk gewonnen Natuurgesteente wordt vaak als Stapelstenen toegepast bij vijver, vijverpartijen en vijvermuren. Het is een bijzonder mooi en stoer product met warme kleuren. Met name antracietgrijs-blauw, bordeau, rood-paars en oker zijn de kleuren die u terugziet. Violetto Flagstones zijn ook geschikt om los neer te leggen. Bijvoorbeeld voor een tuinpad. Bij beeldmateriaal - foto's ziet u hiervan voorbeelden.  Omdat Violetto Flagstones vrij dik en zwaar zijn, zijn ze minder makkelijk om te verwerken in een terras. Het kan echter wel. U kunt ze desgewenst ook los neerleggen met  gras erom heen of kruipgoed. Gemiddeld weegt een pallet 1600-1800 Kilo per pallet. Aantal meters is afhankelijk van de dikte van de steen. U kunt verwachten ongeveer 13 m2 per pallet (dikte 3-6 tot 8 cm). De hoeveelheid m2's hangt dus samen met de dikte van de Stenen! De oppervlakte van de Stenen zijn gespleten. De zijkanten zijn gekloofd. Dit product is ook in XL-formaat verkrijgbaar (grotere aanvragen), bijvoorbeeld als robuuste Steen voor een vijver. De m2 prijs is  enkel geldig bij verkoop van een volle pallet.

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Maatwerk in Stenen is mogelijk


"Hele mooie, karaktervolle Stenen. Ideaal voor een natuurlijk landschap. Veelal gebruikt door Architecten. Makkelijk stapelbaar en unieke exemplaren. Wij importeren deze Stenen zelf rechtstreeks uit de Groeve. Wilt u Muurstenen, Stapelblokken, Zwerfstenen of Keien, dan regelen wij dat voor u. Neem gerust contact met ons op!"
Hellen Eekhof, Verkoop & Marketing, The Flagstone Company, Tel. +31 578560048
Producteigenschappen

Productinformatie over deze markante Flagstones:

Structuur Ruwe Flagstones / brokken. Niet geschikt als terrastegel
Geschiktheid Meest geschikt voor buitentoepassing
Kleur Antraciet - blauw, Bordeau, rood - paars
Formaat Mooie formaten Flagstones
Soort Leisteen
Voeg ARDEX GK in meerdere kleuren te leveren (hoog belastbaar)
Lijm Eventueel ARDEX X32 bij een stapelmuur
Onderhoud Hoog belastbaar - vraag ons om advies
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
3-6 cm Pallet 1500 kg111 kg per m2€ 49,50 per m2
Werkbeschrijving Aanverwante producten Meer informatie

Bezoek onze zeer uitgebreide Showroom in Vaassen!


Ons bedrijf is in 2004  ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Flagstone wanden, vloeren en terrassen geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (308 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Flagstones in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten