• Wishlist
 • Hulp nodig?

  Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Flagstones Oranje, Beige, Bruin

Abricot

Abricot Flagstones

Zachte beige, abricot kleuren. Hét product voor doe-het zelvers

Natuurlijk:

Bewerkte Flagstone met een natuurlijke uitstraling. En daarnaast Stenen met een meer gelijke afmeting en dikte. Want Abricot Flagstones zijn Natuurstenen van een zelfde grootte. Gemiddeld treft u namelijk 4-7 Flagstones per m² aan. De Flagstones zijn stevig verpakt in een houten krat. De kleur is weinig gemêleerd en dus niet te bont. Het gaat hierbij om een zachte beige abricot tint. Deze Flagstones kunnen naast wandbekleding ook voor (terras)vloeren worden gebruikt. De markante Steen kent een beperkte dikte van ongeveer 25 mm. Daarmee wordt het Flagstone-zetwerk eenvoudiger. Met dunne Flagstones kunt u daarentegen makkelijker op de muur werken. Voor een mooi patroon is het tevens belangrijk Flagstones op een natuurlijke manier te bewerken. Bekap de Flagstones naar een ander formaat en maak ze hierdoor meer passend. Kort samengevat zorgt dit ervoor dat de totale puzzel compleet wordt!

Geschikt voor:
Buiten
Binnenvloer
Stapsteen
Wandbekleding
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaalformaat: 2-3 cm
  • Pallet 15 m²
  • 50 kg per m² (ca. 5-7 stuks)
  • 49,95 per m²
Deze wil ik! Gratis offerte

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstone Magazine aanvragen

Het Flagstone Magazine is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van onze producten. Wij verzoeken u ons uw juiste gegevens te verstrekken. Voor het toezenden van het Flagstone Magazine zal 1 van onze medewerkers vóór de verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Het Flagstone magazine is een exclusief en luxe magazine dat gratis door ons wordt verstrekt. U kunt het Flagstone Magazine geheel gratis bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden.