• Wishlist
 • Hulp nodig?

  Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  =
Voegmaterialen Flagstones

ARDEX GK Leisteengrijs

ARDEX GK Leisteengrijs

De donkerste kleur voeg voor Flagstones

Een mooie neutrale donkere voeg. Veelal gebruikt met moderne projecten. De ARDEX GK-voeg wordt verkocht in zakken van 25 kilo. Er zijn meerdere voegkleuren mogelijk (namelijk grijs, zandbeige en pergamon). Grijs en Zandbeige worden het meest gebruikt. Het is een professionele voeg die men ook toepast in sauna’s en zwembaden. Kwalitatief hoog. Op cementbasis en geschikt voor voegbreedtes vanaf 4 mm. Hoeveelheid van de benodigde voeg is afhankelijk van de voegbreedte en dikte van de Flagstones. Het kan dus per aanvraag verschillen. Terugname van ARDEX is niet mogelijk in verband met een beperkte houdbaarheid van 1 jaar.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer
Voeg
Wandbekleding
Zwembad
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Deze wil ik! Gratis offerte
ARDEX GK Leisteengrijs
Beschikbare kleuren
Donkergrijs
Structuur
Poeder te vermengen met water
Gewicht
25 kilo
Soort
Cementgebonden
Voeg

Lees de handleiding. Controleer de kleur. Probeer uit op een onopvallende plaats bij twijfel. ARDEX droogt snel.
Informatie over ARDEX artikelen kan nooit tot enige aansprakelijkheid van The Flagstone Company BV leiden. Bij twijfel over het gebruik dient u vooraf contact op te nemen met de leverancier van dit product: www.ardex.com. Eventueel kunnen wij u ook in contact brengen met een technisch adviseur!

ARDEX GK Leisteengrijs
 • Flagstone gevelbekleding - wandbekleding
  De verwerking en het bestek

  Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Fundering voor Flagstones
  Zelf aanleggen of door een bevloeringsbedrijf?

  De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • Flagstones plaatsen - terras en vloer
  De ondergrond van Flagstones

  Flagstones plaats je los in de tuin of vast in het cement (vloer en terras). Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige en grote Flagstone soort. Flagstones los plaatsen is goedkoper en het zetwerk is makkelijker. Afwatering geschiedt namelijk op een natuurlijke manier langs de Steen. Echter de meest toegepaste verwerking van Flagstones is plaatsing in het cement. Dit geldt voor binnen en voor buiten.
  Lees meer

 • Flagstone Zetwerk
  Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

  De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Het voegen van Flagstones is mogelijk als Flagstones zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk alles voldoende te laten drogen. Aansluitend legt u de volgende voegbenodigdheden klaar: een kleine cement ton, een roestvrijstalen truffel, maatbeker, emmers met schoon lauw water, spons (fijnmazig en vierkant). Alsook een inwasbord (sponsbasin), platenmesje en schoonmaakdoek. Bovenal: let op de houdbaarheidsdatum van het cement of van het voegmiddel ARDEX GK.
  Lees meer

 • Flagstone plaatsers en verwerkers
  Zetters van Natuurstenen

  Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Deciréé van Limburg.
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal
  In maar liefst 4 kleuren leverbaar!

  ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld van Flagstone realisaties zowel binnen als buiten. Het is verkrijgbaar in maar liefst 4 kleuren. Namelijk grijs, zandbeige, pergamon en leisteengrijs. ARDEX GK voegmortel is gemakkelijk aan te maken. Te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Niet alleen voor wandbekleding, maar ook voor het terras. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze wat het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van voegkleuren.
  Lees meer

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone CompanyHet Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 3+4?