backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Flagstone Wandbekleding Breed assortiment Terug

Flagstone gevels, wanden en muren

Vlakke Natuurstenen bekleding in groot mozaïek

 

The Flagstone Company heeft tientallen soorten Flagstones in haar assortiment. Om het zoeken voor u te vergemakkelijken, hebben wij diverse soorten Flagstones - welke voor het bekleden van wanden, gevels of muren geschikt zijn - uit ons totale Flagstone-assortiment voor u gesorteerd. In het onderstaande productoverzicht hebben wij zoveel mogelijk voorbeelden van Flagstone wandbekleding gevoegd zodat u een goed beeld krijgt. Daarnaast kunt u onze productinformatie over het zetten van Flagstones op een wand teruglezen, een brochure over Flagstone Wandbekleding downloaden en een video bekijken over Flagstone Wandbekleding. Met Flagstones werken, is onze passie. Als u specifieke vragen heeft bijvoorbeeld over een Leistenen wand of over de verwerking van Flagstones, kom dan langs bij onze bijzondere showroom of neem contact met ons op!

Niet wat u zoekt? Bekijk dan het volledige assortiment!

Flagstone Wandbekleding - Gevelbekleding

Flagstones op de wand professioneel gezet.

Overzicht

Assortiment
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Unieke wandbekleding of gevelbekleding

Flagstones voor binnen en buiten


Als u Flagstones op de wand, gevel of muur wilt plaatsen, kunt u het beste een dunne Flagstonesoort kiezen. Dit vereenvoudigt het zetwerk. Vroeger werden alle tegels op gevels en wanden met cement gezet. Tegenwoordig gebeurt dit meestal met hoogwaardige lijmen. Voor het zetwerk op een muur kunt u uitgaan van ongeveer 4-8 m2 per dag. Afhankelijk van de kennis en het niveau van de zetter. Steeds vaker zien wij dat Flagstones weer toegepast worden bij abstrate en moderne vormgeving zowel binnen als buiten. Dit is een voorbeeld ervan. Een kunstzinnige ruimte voor creatieve hobbies zoals schilderen. Flagstones op de wand plaatsen, is een ambachtelijk werk. Het is belangrijk van te voren een plan te maken. Op onze website hebben wij alle informatie vermeld staan en is het mogelijk om folders te downloaden. Lees zeker alles op onze website na over het Flagstones plaatsen op de wand. Bij het plaatsen dient u uit te gaan van een geschikte en dragende ondergrond. Mocht de ondergrond zuigend zijn, strijk deze dan eerst voor met de P51 van ARDEX (diepgrond).

Het puzzelen met Flagstones


"U zou een begin kunnen maken met het uitleggen van een patroon. Niet teveel, want als u in het zetwerk ook maar enkele millimeters uitwijkt, dan klopt de puzzel niet meer. Heeft u een kleine voeg? Hou dan rekening met meer snijverlies omdat u de Stenen dan moet bekappen. Het is het mooiste om met grotere Flagstones onderin te beginnen zodat het lijkt of deze Flagstones de muur ook dragen. Voordat u begint, is het belangrijk om materialen klaar te leggen. Zoals een meetlat, een betonemmer, een mixer, een moker, een ijzeren I-balk om te bekappen, een rubberen hamer en een ARDEX-spons.  En gaat u hoog werken? Zorg dan dat iemand u helpt met het aanreiken van de Flagstones! Bel mij gerust voor meer informatie"!
‚Äč
Ricardo van Nederpelt, Verkoop en Technische Ondersteuning, Tel. +31 578-560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten