backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Flagstones XL en XXL - extra groot Stoer en rustig Terug

Flagstones XL en XXL

Zeer grote formaten gebroken Natuursteen - Groot, Groter, Grootst!

 

The Flagstone Company heeft zeer grote Flagstones in haar assortiment: XXL Flagstones. Exclusief bij ons bedrijf verkrijgbaar. Een Flagstonescherf van groot formaat zorgt voor exclusiviteit en rust. Heeft u een zeer groot oppervlakte aan vloeren of terrassen in gedachten dat u wilt bestraten, vraag onze specialisten dan naar de mogelijkheden voor deze mooie Natuurstenen vlakke platen. Naast het feit dat grote Flagstone stenen een zeer tijdloos, rustig en stoer geheel vormen, heeft u ook veel minder voegmateriaal nodig. Omdat de uiteindelijke "te leggen puzzel - mozaïek" minder moeilijk wordt, valt het zetwerk vaak goedkoper uit. En grote Flagstones kunt u altijd weer kleiner maken! Dus u kunt alle kanten uit als het gaat om uw gewenste tuinontwerp. Voor het verwerken van de XXL (extra grote) Flagstones heeft u wel meerdere mensen nodig die de Stenen kunnen verwerken en tillen. The Flagstone Company heeft een unieke hoeveelheid en sortering in dit formaat!

Overzicht

Assortiment
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Grote Flagstones zorgen voor evenwicht en rust


"Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de 'Flagstone-business' ben ik zelf een voorstander van de XXL-Flagstones. Flagstones kun je namelijk altijd kleiner maken indien nodig. Grote Flagstones zorgen voor veel rust, want er zijn hierdoor minder voegen. Het doet stoer aan en geeft de basis voor een unieke vloer of terras. Flagstones XXL zijn natuurlijke scherven zoals we ze tegenkomen in het buitenland maar dan vele malen groter! The Flagstone Company biedt een uniek assortiment: pallets met deze Natuurstenen in alle kleuren en maten. Ons bedrijf heeft vrijwel altijd - alle Stenen op voorraad. Een reden te meer om een keer bij ons langs te komen. Bij afname van grote hoeveelheden is het zelfs mogelijk om Flagstone-pallets te selecteren. Voor optimale inspiratie raden wij u aan uw tekeningen, tuinideeën en tuinarchitect mee te nemen naar Vaassen, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn. XXL-Flagstones: de Flagstones van formaat zijn in diverse kleuren leverbaar en zijn geschikt voor binnen en buiten, voor interieur en exterieur. "
Hellen, Oprichtster van The Flagstone Company in 2004, Tel.+31 578-560048

Maatwerk voor Flagstones is ook mogelijk

Exclusieve Natuurstenen


Voor stoere eigentijdse terrassen, moderne aankleding van uw woning of juist voor landelijke inrichting zijn de XXL-Flagstones uitermate geschikt. Deze Flagstones zijn grote en vlakke Natuurstenen in verschillende wisselende formaten. Het bestellen van speciaal maatwerk is mogelijk. Denkt u hierbij aan vierkante tegels in het zelfde materiaal of meerwerk zoals plinten, traptreden, zwembadranden. Uw contactpersoon voor het maatwerk is: Peter Eekhof, Directeur Eigenaar van The Flagstone Company BV.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!




Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten