backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Alta Kwartsiet Roofing XXL Terug

Alta Kwartsiet Roofing XXL

Voeg toe aan wishlist Alta Kwartsiet Flagstones - groot formaat.
Flagstones op houten bokken - Alta Kwartsiet.Flagstones Alta Kwarstiet - grootformaat.Flagstones grote scherven - Alta Kwartsiet Roofing.Groeve Alta Kwartsiet.Grote Natuursteenpleten grijs.Grote Flagstone in de vijver.
Flagstones mooie grote scherven.
Breukstenen groot en vlak.Natuursteenterras onderhoudsvrij in aanleg.Natuurstenen groot formaat  - Flagstones.Flagstone-terras in aanleg.Flagstones buiten - terras in aanleg.
Flagstone - breukstenen van formaat.Natuurstenen vloeren buiten - grote Flagstones.Alta Kwartsiet XXL.Alta Kwartsiet Testrapport - Flagstones.
€ 58.00 per m2 (excl. BTW)

Vlakke Breukstenen van formaat!

Bent u op zoek naar grote Natuursteenplaten Alta Kwartsiet dan is dit bij ons verkrijgbaar. Alta Kwartsiet "Roofing" wordt met name veel gebruikt voor dakbedekking in het buitenland, echter is  ook zeer geschikt voor Flagstone-terrassen. Deze Stenen zijn van een tweede sortering en kunnen af en toe een oneffenheid vertonen. Ze zijn ook desgewenst in een eerste sortering leverbaar. De grote Breukstenen worden verticaal aangeleverd in een houten frame en is meestal aan twee kanten bruikbaar. Als splijtmateriaal heeft het kleur- en structuurvariaties die het buitengewoon geschikt maakt voor diverse toepassingen. Alta Kwartsiet is praktisch onverslijtbaar, sterk en niet krasgevoelig. Alta Kwartsiet kent een mooie gladde oppervlakte en is niet kalkhoudend (zuurbestendig). Dankzij het natuurlijk ruwe oppervlakte heeft dit product een zeer hoge antislipwaarde. De schoonheid en de technische aspecten van dit materiaal is terug te vinden in talloze toepassingen als tuinen, terrassen, zwembaden maar ook wandbekleding, binnenvloeren, dakbedekkingen, traptreden en vensterbanken. Een belangrijke reden voor gebruik van dit materiaal in zwembaden is de lage waterabsorptie en de hoge antislipwaarde. Speciaal maatwerk is mogelijk (plinten, traptreden e.d.). Het gewicht van één bok Alta Kwartsiet Roofing varieert tussen de 1300 en 2100 kilo. Gemiddeld haalt men uit 1 ton: 13,3 m2. Flagstones Roofing uit een eerste sortering kosten 85,00 euro per m2 exclusief BTW. Alta Kwartsiet is tevens een Gesteente dat veelvuldig in het natuurlijk landschap wordt toegepast.

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Grote exclusieve scherven Natuurstenen


Juist in de tijd waar vintage, trendy wandbekleding en Zuid-Europese vloeren weer terugkomen, is deze mooie Natuursteen populairder dan ooit! Deze Breukstenen kunt u gebruiken voor het zwembad maar ook als vijverrand of heerlijk onder uw overkapping of veranda.
Hellen Eekhof, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Producteigenschappen van deze Noorse Flagstone:

Structuur Vlak en strak, uitermate geschikt in het landschap
Geschiktheid Binnen en buiten voor paden, pleinen, terrassen, vloeren en zwembaden
Kleur Grijs Antraciet met in de verte een groene glans
Formaat Zeer grote formaten, tenzij dun formaat is besteld
Soort Kwartsiet, zeer hard
Voeg ARDEX GK in diverse kleuren verkrijgbaar, zeer hoog belastbaar
Onderhoud Zeer hoog belastbaar - vraag ons om advies!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-3 cm Pallet 16-26 m275 kg per m2€ 58,00 per m2
Werkbeschrijving Aanverwante producten Meer informatie

Lees meer over Flagstones:

Ons bedrijf is in 2004  ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Flagstone wanden, vloeren en terrassen geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (308 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Flagstones in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten