backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Blue Plakes Flagstones XXL Terug

Blue Plakes Flagstones XXL

Voeg toe aan wishlist Flagstones Blue Plakes in grootformaat.
Natuurstenen Blue Plakes Groot formaat.Natuursteen Flagstones.Achtertuin met grote Flagstones.Flagstone Terras XXL in aanleg.Tuinontwerp met grote Flagstones.Flagstones groot in de tuin.
Pallets Flagstones Blue Plakes XXL.Flagstone terras grootFlagstones groot.Flagstones van groot formaat - type Blue Plakes XXL.Grote Natuursteenplaten - terras.Flagstones Blue Plakes worden door The Flagstone Company zelf geimporteerd. Er zijn zeer grote platen verkrijgbaar.
Grote Nauursteenplaten gebroken - Blue Plakes.XXL en normaal formaat.XXL en normaal formaat.XXL Flagstones terras - Blue Plakes. 50 procent normaal formaat en 50 procent XXL-formaat.Blue Plakes XXL Flagstones.Blue Plakes XXL Flagstones.
€ 46.95 per m2 (excl. BTW)

Bijzonder mooi en uniek materiaal!

Blue Plakes komt rechtstreeks uit de groeves in Griekenland. Al sinds 2004 importeren wij als Flagstone Company zelf en hebben wij een vaste producenten voor ons materiaal. Deze natuurlijk gebroken Natuursteen is door zijn kleuren veel gevraagd. Grote formaten Flagstones worden vooral gebruikt als er evenwicht, rust en exclusiviteit wordt gevraagd. U kunt eventueel vermengen met het normale formaat Flagstones zodat u een mooi en evenwichtig patroon krijgt. Maar het is niet noodzakelijk. Want grote Flagstones kunnen ook bekapt en gezaagd worden of kleiner worden gemaakt.  Grote Flagstones zijn met name bedoeld voor oppervlaktes vanaf 20 m2. De Blue Plakes is qua kleur een toegankelijke Steen. Speels en makkelijk combineerbaar. De kleuren zijn grijs-blauw met een zandkleurige-gele nuance. Deze Flagstone-tegel is hard van structuur en geschikt voor allerlei doeleinden. Met Flagstones kunt u van alles maken. Het product is natuurlijk en speels.  Kijk vooral eens naar ons foto-album en laat u inspireren wat er allemaal mogelijk is. Met dit formaat en met deze Natuursteen realiseert u een unieke vloer!  Daarnaast kunnen wij van deze Flagstones tegen meerprijs zwembadranden laten maken, maar ook gezaagde tegels zijn mogelijk. Deze Flagstones kunt u bezichtigen bij ons in de showroom in VAASSEN.

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Iedereen kan grote Flagstones toepassen

 
"Onze relaties denken soms dat XXL Flagstones enkel voor grote terrassen geschikt zijn. Zelf denk ik het tegenovergestelde. Een grote Flagstone zorgt voor rust en evenwicht; het uiteindelijke project kent hierdoor minder voegen. Dus ook voor terrassen vanaf 15 m2 zijn grote Flagstones prima toe te passen. Mocht u een keer een Steen te groot vinden, dan kunt u deze altijd iets kleiner maken. Een terras met grote formaten Flagstones maakt het geheel stoer en uniek."
Hellen, Eigenaar van The Flagstone Company BV, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Producteigenschappen van deze Griekse Flagstone:

Structuur Karaktervol, enigszins grillig
Geschiktheid Voor binnen en buiten, voor vloer, terras en zwembaden (voor muren kiest u beter voor normaal formaat)
Kleur Blauw-grijs in verschillende variaties en een zandkleurige nuance
Formaat Extreem grote formaten
Soort Leisteen
Voeg ARDEX GK in meerdere kleuren te leveren (hoog belastbaar)
Lijm Voor wandbekleding: ARDEX X32
Onderhoud Voor alle Natuursteen geldt: voorkom Pekel en (zout)zuren
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-3 cm Pallet 20 m250 kg per m2€ 46,95 per m2
Werkbeschrijving Aanverwante producten Meer informatie

Lees meer over Flagstones:

Ons bedrijf is in 2004  ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Flagstone wanden, vloeren en terrassen geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (308 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Flagstones in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten