• Wishlist
  • Hulp nodig?

    Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Flagstone Zwerfstenen

Toscane Zwerfstenen

Toscane Zwerfstenen

Toscane Zwerfsteen. Grote stenen/keien die u diverse manieren kunt verwerken in bijvoorbeeld de tuin. Ook te gebruiken als zitplaats. Er zijn meerdere afmetingen verkrijgbaar. Bezoekt u onze showroom om het aanbod te bezichtigen.

Geschikt voor:
Buiten
Stapelmuur
Stapsteen
Terras

Prijzen

Deze wil ik! Gratis offerte

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstone Magazine aanvragen

Het Flagstone Magazine is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van onze producten. Wij verzoeken u ons uw juiste gegevens te verstrekken. Voor het toezenden van het Flagstone Magazine zal 1 van onze medewerkers vóór de verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Het Flagstone magazine is een exclusief en luxe magazine dat gratis door ons wordt verstrekt. U kunt het Flagstone Magazine geheel gratis bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden.