backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Sfeerfoto's Toepassingsmogelijkheden Flagstones Terug

Foto's Flagstones

Van Flagstone gevel tot muur, van vloer tot terras!

U zult verrrast zijn over de toepassingsmogelijkheden van Flagstones. Van een Flagstone binnenvloer tot een Flagstone gevelbekleding.  Maar wellicht heeft u een tuinontwerp met een Flagstone tuinpad of terras? Of bent u onlangs in Canada geweest en geïnspireerd om een Flagstone schouw of open haard te maken? Flagstones worden veelal ook toegepast in wellness-gelegenheden omdat deze soort Natuursteen zeer sfeerbepalend is. Flagstones bij zwembaden zijn een aanrader. Maar de creativiteit van onze relaties gaat nog veel verder: heeft u wel eens gedacht aan Flagstones in de Keuken, Flagstones in de Sauna, op de trap of als dakbedekking? En wat vindt u van Flagstones toegepast bij serres en veranda's of overkappingen? Op de muur of op de vloer? Maar ook bij vijvers en los gelegd in de tuin. Veel is mogelijk. Het is uniek dat The Flagstone Company over zo'n uitgebreid foto-album beschikt.  En bijna alle foto's zijn ook van realisaties in Nederland. Kijk dus snel verder!

Direct Flagstones kopen - bekijk dan ons Assortiment


Klik op een album voor meer foto's

Uniek fotomateriaal vindt u bij The Flagstone Company


"Flagstones zijn unieke, mooie, gebroken Natuurstenen. Geen één Steen is hetzelfde. Bij ons in de showroom hebben wij een heel groot aanbod. En belangrijk: wij kunnen er uit ervaring heel veel over vertellen. Sinds 2004 bestaat ons bedrijf en is onze kennis hierover gegroeid. Kom eens langs bij ons in de showroom en laat u informeren over de zetmogelijkheden, ondergrond en de kleuren voeg!"
Deciréé, Medewerkster Backoffice, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048

Flagstones combinatie met Steenstrips

Vele voorbeelden in onze Showroom

 
Flagstones zijn Natuurstenen welke verschillen in vorm, structuur, formaat, dikte en uitstraling. Dit product wordt steeds vaker voor onder andere terrassen gebruikt. Steenstrips zoals Geopietra zijn enkel voor de wand bedoeld en kunnen - net zoals Flagstones - zowel binnen als buiten worden toegepast. Steenstrips en Flagstones zijn in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Beide producten versterken elkaar in sfeer. Een voorbeeld: de wens is er om zowel het terras als de tuinmuur te bekleden met Natuursteen. Stel we zouden de Flagstones naast het terras ook willen nog eens extra door willen zetten op de muur. Dan is feitelijk het hele effect weg. Door de muur met een andere Steensoort te ontwerpen, in een ander motief en een andere kleur, krijg je een natuurlijk contrast waardoor de sfeer juist wordt versterkt. The Flagstone Company heeft in haar showroom vele voorbeelden van Flagstones en Steenstrips zodat u beide producten op elkaar kunt afstemmen. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan ons Flagstone Magazine aan en bezoek onze website: www.natuursteenstrips.nl.
 

Flagstones en Steenstrips

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten