backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Flagstones los in de Tuin Terug
Flagstones los in de Tuin Terug

Natuurlijke Staptegels - Stapstenen

Spring van Steen tot Steen!

 
De meest eenvoudige manier om Flagstones te verwerken, is ze los neer te leggen in het zand, bijvoorbeeld als stoere Natuurstenen in het gras, gazon, of rondom in het grind op het zandbed. Je kunt ze dan als Stapstenen gebruiken. Sommige van onze relaties kiezen ervoor om de Staptegels te laten vergroeien met kleine plantjes of juist als eenheid te laten zijn met het gras wat er tussen door groeit. Flagstones los gelegd in de tuin zorgen voor speelsheid. Er ontstaat een natuurlijke looppad cq tuinverharding waarbij het schoeisel droog blijft bij regenachtige tijden. Maar het is ook makkelijk als u in de voor- of achtertuin van Steen tot Steen wilt stappen, bijvoorbeeld als u de ramen lapt. Voor het losleggen van Flagstones kunt u het beste een beetje wit zand onder deze onderhoudsvrije terrastegel aanbrengen waardoor er meer stabiliteit ontstaat. * lees verder onder de foto's

Direct Flagstones plaatsen of kopen? Bekijk dan ons Assortiment!

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Flagstone Stapstenen

Bekijk ons Assortiment!


Kies niet voor een voegmiddel op cementbasis omdat er bij een los zandbed geen sprake is van een stabiele ondergrond. Wel is het dus mogelijk om natuurlijk materiaal als "vulmateriaal" te gebruiken (grind, schelpen, kruipgoed of gras). Na enkele regenbuien zal de Natuurstenen Breuksteen vaster in de grond gaan zitten. Soms legt men iets gestabiliseerd zand aan (gestabiliseerd zand is een vermenging van cement en zand) zodat de Flagstone direct steviger ligt. Zodra u ervoor kiest om Flagstones los in de tuin te leggen, adviseren wij u van zwaardere of juist grotere Stenen uit te gaan. Flagstones van klein formaat zijn iets minder geschikt. Vraagt u onze adviseurs dus goed wat de mogelijkheden zijn. The Flagstone Company verkoopt de meeste Flagstones ook los (met een toeslag van 4 euro) per m2. De Stapstenen zijn in allerlei kleuren leverbaar.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten