backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Flagstone Zetwerk Terug

Het verwerken van Flagstones

Flagstones Plaatsen is een Ambacht.

 
Diegene die de Flagstones gaat plaatsen, heeft voldoende tijd nodig om de zogenaamde puzzel compleet te maken. Feitelijk is de business van The Flagstone Company er één van de meer specialistische stenen. Wij verkopen immers ruig Natuursteen en geen vierkante tegels. Flagstones en Muurstenen vereisen bijzonder zetwerk. Dit houdt in dat Flagstones zetten echt een vak is. Het werk vereist kennis, kunde, vakmanschap en interesse. Eigenlijk moet je kunnen verwachten dat Flagstones zetten een passie, simpelweg een hobby van iemand is. Flagstones verschillen in vorm, grootte, dikte en in structuur. Er is verschil of men uitgaat van wandbekleding of van bevloering. Voor wandbekleding gebruikt men - indien beschikbaar - dunne Flagstones. Voor binnenvloeren kiest men meestal ook voor dunformaat Flagstones. Voor Flagstone-terrassen zowel dun als dikke Flagstones. Wij kunnen u alle uitleg geven!

Direct Flagstones kopen? - bekijk dan ons Assortiment

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Professionele Flagstone-zetbedrijven

Bekijk ons Assortiment!

 
Als u geen klusser bent, kunt u het zetwerk van Flagstones beter uit handen geven. Flagstones plaatsen is arbeidsintensief. Toch zijn de ambachtelijke zetters waarmee wij werken erin geslaagd dit werk goed en snel te realiseren. Door jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een mooi project. Neemt niet weg dat wij u adviseren altijd even de eerste paar meters bij het werk te blijven of een  testvlak te laten opzetten. De wijze van zetten van Flagstones, de breedte van de voeg en ga zo maar door, zijn altijd een persoonlijke smaak! Ook is het belangrijk om de ondergrond met de zetter te bespreken. The Flagstone Company heeft zelf geen zetters in dienst, maar kan u wel in contact brengen met deze gespecialiseerde Natuursteen-verwerkers.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten