backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Productinformatie Jarenlange ervaring! Terug

Flagstones zetten en plaatsen

Ambachtelijk werk

Wat is nu de beste werkwijze voor de verwerking van Flagstones? Sinds 2004 hebben wij alle unieke informatie voor u verzameld. Van een Flagstone fundering tot het plaatsen van Flagstones, bijvoorbeeld op een terras. Flagstones laten leggen, in het cement, verlijmen of los in het zand! U vindt informatie over Flagstone Wandbekleding  (tegen een wand) en het Voegen van Flagstones met ARDEX en met cement. Aan de hand van deze informatie bent u straks in staat om het werk zelf te kunnen uitvoeren. Natuurlijk kunnen wij u verder adviseren.Wij vinden het namelijk leuk als mensen zelf het project gaat uitvoeren. En van zelfsprekend staan wij dagelijks in contact met de beste Flagstone-zetters.

Flagstones

Productinformatie

The Flagstone Company is een zeer bijzonder en uniek bedrijf


"Wij handelen in Natuursteen en verzamelen alle informatie over zetwijzen en voegmaterialen. Dit doen wij al sinds 2004. In de loop van de tijd hebben wij vele foto's gemaakt zodat wij alles duidelijk kunnen laten zien. Ik help graag mensen bij projecten op weg. Ook verzorg ik interne trainingen voor gespecialiseerde zetbedrijven. Bouwen is mijn passie. Mocht u dus ergens 'tegen aan lopen', dan weet u mij te vinden. Bel mij gerust".

Peter Eekhof, Directeur The Flagstone Company BV - Tel. +31 578-560048

Belangrijk is dat u handig bent. Ziet u tegen het Flagstone-zetwerk op, dan kunt u beter het Flagstone zetwerk uitbesteden aan een professionele Flagstone-plaatser. Wij helpen u graag aan adressen van de beste zetters. In onze showroom in Vaassen kunt u alle Flagstones bekijken. Voor Flagstones geldt: 50% van de uitstraling van de wand of vloer hangt af van het type Flagstone en de kwaliteit ervan, de overige 50% wordt bepaald door het zetwerk (de wijze van zetten-voegen en de kleur voeg). Vraag ons dus om advies!
 

Flagstones zelf plaatsenFlagstones zelf plaatsen

 

The Flagstone Company heeft een zeer grote voorraad met Flagstones. U kunt dus feitelijk direct aan de slag met het zetten van dit mooie Gesteente. Met Flagstones realiseer je een speels en vrolijk geheel. Deze Natuurstenen vormen ook een ideale onderhoudsvrije bestrating! Naast bevloering wordt de Flagstone ook steeds vaker weer gezet op muren en gevels. In onze foto-albums kunt u allerlei ideeën terug zien. Wij hebben in de afgelopen jaren gewerkt aan het opbouwen van een enorm archief met foto's. Inspiratie volop zodat u uw huidige plan wellicht terugziet bij gerealiseerde projecten door anderen. Lukt het u niet om het voldoende visueel inzichtelijk te krijgen? Bezoek dan onze showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Onze specialisten adviseren u dan graag verder en kunnen u alle mogelijkheden laten zien. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de beste wijze van plaatsing en het zetwerk. Want er zijn veel mogelijkheden. Zoals wij vaak zeggen: de helft van het zicht, is de kwaliteit van de Steen, de andere helft hangt samen met het professionele zetwerk en de kleur voeg.  Ziet u het Flagstone plaatsen niet zitten, dan brengen wij u graag in contact met de ambachtelijke zetters.

 

Flagstones voor vloeren, muren, wanden en terrassen

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten