backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Flagstone Magazine Nu verkrijgbaar. Mis het niet! Terug

Het Nieuwe Flagstone Magazine
Flagstones en Steenstrips

Recensies: "wat een passie, ongekend veel inspiratie, dit bracht ons op het juiste idee"


Nu GRATIS aanvragen!

The Flagstone Company produceert haar eigen uitgave van het Flagstone Magazine. Een unieke, exclusieve en zeer verrassende grote full color gids (364 pagina's) welke u zeker tot inspiratie brengt. Iedereen kan dit luxe Magazine gratis aanvragen. In het Flagstone Magazine vindt u alle informatie terug over Flagstones, Rocks, Geopietra Steenstrips, Natuursteenstrips, pure Natuurstenen Muren, gebroken Natuurstenen, Baksteenstrips of Steenpanelen Puzzle. Vele voorbeelden van toepassingen. Het Flagstone Magazine is een magazine van hoogwaardige kwaliteit met veel fotomateriaal, waar u zeker ideeën zult opdoen als u op zoek bent naar een karaktervolle muur of juist alles wilt weten over Flagstone vloeren en wanden.Wij hopen daarom dat u na het lezen ervan overtuigd bent een bezoek te brengen aan onze mooie showroom  in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Met vele voorbeelden en een zeer vakkundig advies!

                                     

 


Copyright: de samenstellers

 
De makers van Het Flagstone MagazineZoals wij al aangaven, wordt Het Flagstone Magazine geproduceerd door The Flagstone Company zelf. Eigenaresse Hellen Eekhof en Art Director Marcel van Es besloten samen in 2011 een magazine voor deze BV te produceren. Marcel werkte al langer voor The Flagstone Company en heeft de gehele huisstijl ontworpen. Het toeval is dat Hellen en Marcel tevens ook nog familie zijn. Schoonzus en zwager. Het samenstellen van een magazine begon klein. Het moeilijkste bleek om een opzet te maken die voor iedereen duidelijk is. Het is belangrijk dat er een bepaalde logica is. En daarnaast moest er gekozen worden voor een eigen huisstijl. Ook het drukken van deze gidsen bleek een vak op zich. Want als je zoveel aandacht besteed aan het maken van mooi materiaal, dan moet ook de kwaliteit van het drukwerk goed zijn. Inmiddels hebben wij daar onze persoonlijke begeleider voor. Dat is belangrijk want in het begin, ging het nog weleens mis en troffen wij in het drukwerk een te donkere of verkeerd afgedrukte foto aan. 

In eerste instantie is The Flagstone Company gestart met productgidsen. Dat ging dus telkens om één product. Hellen en Marcel: '"Al vrij snel leek het ons beter om een totale catalogus voor iedereen te maken zodat wij de relaties optimaal zouden kunnen inspireren. Wekelijks spreken wij af en plannen wij nieuwe artikelen die interessant zouden kunnen zijn voor onze relaties met Flagstones of Steenstrips of nieuw materiaal. En dat is best moeilijk. Want naast het schrijven van tekst, waar wij niet voor hebben geleerd, moeten ook de foto's worden uitgezocht en qua belichting worden bekeken. Aansluitend moet er gekozen worden voor een bepaalde opmaak. Hoe vertel je een verhaal over dat desbetreffende product en over die architect of relatie? Dat is moeilijk. Want het doel is, dat het iedereen aanspreekt. Daarnaast is het ook nog eens van belang dat je alle producten uit het assortiment belicht. Het samenstellen door onszelf is zo gegroeid, maar kost ons heel, heel erg veel tijd. Maar wij houden ervan en we zullen niet stoppen! Het drijft ons continu om Het Flagstone Magazine telkens weer beter te maken en dat lukt ook keer op keer. Het Flagstone Magazine schrijven wij niet ieder jaar opnieuw. Want meer dan 300 bladzijden met zo'n klein team produceren, lukt niet. Wij hebben ervoor gekozen de gids te verbeteren en aan te vullen. Onze collega Deciréé plant de afspraken voor Hellen om

foto's te maken. En dat is door het hele land heen. Belangrijk is natuurlijk dat het weer meespeelt. Daarnaast is het hoofddoel dat het een inspiratie is voor iedereen. Prijzen worden daarom niet in de gids genoemd omdat dit factoren zijn die maandelijks kunnen veranderen. Hellen: "vaak heb ik het gevoel dat het zo ongelooflijk succesvol is - dat dagje Nederland en de foto's die ik geschoten heb - dat ik niet kan wachten en vaak meteen weer doorrijd langs Marcel". Hij gaat er dan ook direct mee aan de slag.  Wij bepalen dan de belangrijkste foto's, de opmaak van het artikel en terwijl hij bezig is, schrijf ik de tekst. Daarna volgt er veel contact met de klant of hij/zij zich er ook in kan vinden. Inmiddels hebben wij samen foto-trainingen gevolgd en hebben wij geïnvesteerd in goede spiegelreflex camera's en pc's en servers (zelfs dat komt erbij kijken) om het optimale eruit te kunnen halen. Want voor elk artikel dat je schrijft, heb je foto's in zeer hoge resolutie nodig. Een simpele foto maken met een mobiel behoort niet tot de opties. Marcel keurt dit per direct af. Samen zijn wij dus redelijk precies en proberen steeds professioneler en op een hoger niveau te werken. We zijn er helemaal ingegroeid. Al veel vaker zijn wij benaderd door bedrijven of wij ons werk voor het schrijven over Natuursteen niet willen uitbesteden en dan moeten wij toch steeds weer lachen. Uitbesteden: natuurlijk niet! Dat pakken ze ons niet af. Wat is er nou leuker dan hier mee bezig te zijn. Het zien hoe mensen enthousiast zijn over wat ze hebben gerealiseerd met de sfeer van puur Natuursteen en dat je anderen door deze verhalen dan weer opnieuw kunt inspireren én er zelf plezier uit kunt halen. Wij zijn er ook van overtuigd dat wij het zelf beter kunnen omdat wij zo gepassioneerd zijn. Voorlopig zijn wij weer bezig met Editie 8 voor komend jaar en wij gaan nog zeker door met komende edities. Heeft u ideeën/opmerkingen of bent u enthousiast over uw gerealiseerd werk dan kunt u onze redactie eenvoudig tippen!"
 

Onze relaties zijn werkelijk verrast: 

  • Hartelijk dank voor het magazine! Schitterend blad en mooie producten! Ik heb het niet alleen bekeken maar ook bijna helemaal gelezen. We hebben zeker het plan om in Vaasen te komen kijken.
  • Wat ontving ik weer een prachtig exemplaar van jullie werk, wat een passie! Ik hang zojuist op met de aannemer die Flagstones elders aangekocht had. Waarop ik direct zei, niet meer doen, naar Vaassen rijden! 
  • Vandaag vond ik in de brievenbus jullie Flagstone Magazine. Ik moet zeggen, mijn verbazing is groot. Het exclusieve luxe blad krijgt een plek op de salontafel, zodat we het regelmatig kunnen pakken!
  • Wat een prachtig magazine! Wij zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden. Ik was nog niet op de helft toen ik dacht: dit wil ik allemaal! Bedankt voor de grote inspiratiebron die het magazine levert. Voorlopig sta ik het nog aan niemand af, veel te leuk om in te blijven bladeren! Maar als we onze definitieve keuze hebben gemaakt, zal ik het zeker doorgeven.

Het Flagstone Magazine

Steenstrips, Rocks, Steenpanelen, Natuurstenen muren, Flagstones, Rotsblokken, Keien, Natuursteenstrips - 364 pagina's.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten