backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Inspiratie Diverse toepassingen van Flagstones Terug

Inspiratie Flagstones

Nu verkrijgbaar: Het Flagstone Magazine!

In onderstaande verhalen leest u ervaringen van relaties, Architecten en zetters terug. Onder elk interview treft u foto's aan waardoor u nog meer geïnspireerd zult worden. Een deel van deze verhalen zijn gebundeld in het Flagstone Magazine. In dit exclusieve Magazine staat veel informatie over Flagstones, uitleg en treft u uniek en bijzonder fotomateriaal aan. Tevens kunt u in het Flagstone Magazine alles lezen over Natuurstenen Muren, Natuursteenstrips, Geopietra Steenstrips, Rocks, Steenpanelen Puzzle, Baksteenstrips en zetwijzes. In de nieuwe editie van Het Flagstone Magazine wordt aandacht besteed aan Kentuck Knob en Falling Water House (ontwerpen van de wereldberoemde Architect Frank Lloyd Wright), waarin Natuurstenen muren en Flagstones een grote rol spelen. Leest u de inspiraties: Flagstones van bestrating tot gevelbekleding!

Flagstones uit voorraad leverbaar, bekijk ons Assortiment!

Flagstones terras en Natuurstenen firepit

Flagstones mediterraan terras (type Brasil Yellow Flagstones) en unieke exclusieve Firepit gemaakt van Natuurstenen (Rocks Steenstrips Pepe).

Flagstones

Inspiratie

Het Flagstone Magazine kunt u gratis vragen!


Uniek is de productie van Het Flagstone Magazine. Initiatiefneemster voor deze full color gids is Hellen Eekhof. Zij is tevens eigenaresse van The Flagstone Company. Samen met haar collega's en Art Director Marcel van Es wordt dit unieke boekwerk samengesteld. Bijzonder zijn de vele sfeerfoto's, Uniek fotomateriaal van Flagstone terrassen, muren, gevels, zwembaden en vloeren. Ook vindt u in dit exclusieve magazine alle informatie over Natuurstenen wandbekleding. Het Flagstone Magazine is gratis aan te vragen. In dit magazine inspireren wij u vooral met veel sfeerbeelden. U zult vast een foto tegenkomen welke uw aandacht trekt. Aan al onze producten wordt aandacht besteed. Naast interviews met Architecten, leest u ook meer terug over isolatie, gespecialiseerde zetters en doe-het-zelf tips. In het Magazine gaat het over Flagstones en Steenstrips. The Flagstone Company verkoopt al enkele jaren naast Flagstones ook andere producten. Bijvoorbeeld Natuursteenstrips in alle soorten en maten. U kunt deze productenlijn terugvinden op de website www.natuursteenstrips.nl. Met dit product was het nog nooit zo makkelijk een muur om te toveren naar een muur met de uitstraling van puur Natuursteen. In onze showroom is inmiddels ook veel aandacht voor massieve muren. De werkwijze hiervan lichten wij in ons Flagstone Magazine toe. Het gaat met dit product om een exclusieve niche markt, omdat de zetwijze van pure brokken Natuursteen vooral veel tijd en kosten in beslag neemt. Ons bedrijf onderscheidt zich doordat het bedrijf zich in de Natuursteenbranche in het bijzonder richt op exclusieve Natuursteenproducten in principe zo min mogelijk in structuur bewerkt. Onze medewerkers kunnen goed adviseren als het gaat om kleuradvies of toepassing van het gewenste materiaal. De showroom van The Flagstone Company is indrukwekkend en toont de bezoekers een groot aantal Natuurstenen muren. Er zijn vele proefborden in alle soorten, kleuren en formaten. Vaak kunnen de gewenste producten direct worden meegenomen, maar bezorgen is ook mogelijk. Bel wel van te voren, want misschien is iemand u voor geweest. Uw stoere Stenen vindt u zonder twijfel bij ons! Dus ons advies: vraag het Flagstone Magazine aan en kom naar onze showroom in Vaassen.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Flagstones


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Flagstones: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten