Aanmelden 20 jarig jubileum

Aanmelden 20 jarig jubileum

Lees meer

Jubileumfeest The Flagstone Company

20-Jarig bestaan

20 Jaar, wat een mijlpaal! Om dit te vieren heten wij u van harte welkom op ons feest! Meldt u op deze pagina aan en kom gezellig langs in Vaassen!

6 juli vieren wij een bijzondere mijlpaal!

The Flagstone Company bestaat maar liefst 20 jaar!  Al twee decennia lang zijn wij dé trendsetter en marktleider op het gebied van Flagstones en Natuursteen. Dankzij ons grote aanbod en kwaliteit hebben wij vele klanten mogen voorzien van prachtige terrassen, wandbekleding, gevels en meer. En daar zijn we ontzettend trots op!

Kom je ons jubileum meevieren tijdens ons Zomerfeest op zaterdag 6 juli?  Save the date en vier met ons mee!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.