• Wishlist
 • Hulp nodig?

  Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Sfeerfoto’s

Lees meer

Flagstones Foto's

Van Flagstone gevel tot muur, van vloer tot terras!

Verrassend zijn de vele toepassingsmogelijkheden van Flagstones. Hier vind u foto's ter inspiratie. Van een vloer binnen tot een Flagstone gevelbekleding. Het is uniek dat The Flagstone Company over zo'n uitgebreid foto-album beschikt. En bijna alle foto's zijn ook van realisaties in Nederland.

 • Flagstones in de voortuin. 94
  Terras

  De mooiste onkruidvrije Flagstone-terrassen. Veel sfeer en mogelijkheden. Van landelijk tot modern tot mediterrane tuin. Bekijk alle toepassingen en foto's.

 • Flagstones met smalle voeg 54
  Gevelbekleding

  Alle foto's van Flagstones op de gevel. Want dit komen wij in toenemende mate tegen. Natuurstenen op gevels - muren. Weliswaar met een beperkte dikte. Bekijk alles!

 • Flagstones open haard - schouw. 18
  Haard en Kachel

  "Het plaatsen van Flagstones op de wand is 'n ambachtelijk werk. Het wordt een succes als je er tijd aan besteed. Met geschikte lijm en uitleg wordt het een succes. Lees meer!"

 • Dragan Ivakic van het zelfstandige zetbedrijf Het Flagstonehuis. 18
  Zetwerk

  Sinds 2004 staat The Flagstone Company in contact met gespecialiseerde zelfstandige zetters. Dit ambachtelijke werk kunt u dus uitbesteden. Bel ons voor contactgegevens!

 • Flagstones Blue Plakes. 26
  Veranda

  Voor sfeer zijn vloeren, muren en plafonds van essentieel belang. Vaak worden onze producten, zoals Flagstones of Steenstrips, ook toegepast bij overkappingen. Lees meer!

 • Flagstones natuurlijk zwembad. 42
  Zwembad

  Voor Flagstones bij het zwembad gebruikt u het beste kwartsiet (minimale waterabsorptie). Flagstones zijn van origine niet glad en dus zeer geschikt. Bekijk de foto's!

 • Flagstones los in de tuin met gras er tussen. Kleansis Plakes Flagstones. 35
  Stapsteen

  "'Stepping Stones' los in de tuin. We zien het weer steeds vaker. Makkelijk als stapstenen tussen het gras, grind. Bijvoorbeeld met vetplanten. Wij hebben Stapstenen per stuk te koop!"

 • Flagstone-pad aan de waterkant (nog ongevoegd). 33
  Tuinpaden

  Sierstenen zoals Flagstones maken de tuin aantrekkelijk. Het geeft een speelse, stoere sfeer. Door toepassing van de juiste kleuren is het een natuurlijk element. Lees meer!

 • Alta Kwartsiet Flagstones en Steenstrips 14
  Flagstones en Steenstrips

  Flagstones en Steenstrips versterken elkaar. Kies daarom voor een contrast met de vorm. Maar juist ook door de kleuren op elkaar aanpassen. Bekijk de mogelijkheden!

 • Flagstone muur gestapeld Natuursteen. 21
  Stapelmuur

  Robuuste tuinmuren met losse Flagstones op elkaar gestapeld. Soms met iets cement er tussen. De mooiste resultaten kunt u hiermee bereiken. Bekijk de voorbeelden ter inspiratie!

 • Mooie formaten Flagstones. Direct verkrijgbaar uit voorraad bij The Flagstone Company. 26
  Vijver

  Flagstones zijn in alle kleuren verkrijgbaar ook voor de vijver. Niet alleen als vijverrand of staptegel. Juist ook voor een waterval. Natuurlijke materialen zijn sfeermakers!

 • Sahara Kwartsiet Flagstones - enkel leverbaar bij grotere hoeveelheden. 21
  Wellness

  Karaktervolle accenten met gebroken Natuurstenen voor vloer of wand. Zagen wij het al vaak in het buitenland. Nu ook in Nederland steeds meer toegepast. Vele mogelijkheden!

21

Flagstones – ideeën

Deze onregelmatig gevormde Natuursteen was zeer populair in de jaren ’60 en ’70. Feitelijk is ‘de Flagstone’ eigenlijk nooit weggeweest. Maar wint nu wel weer – bijna 50 jaar – later enorme populariteit. Een Flagstone is een onregelmatig vlak gevormde Natuursteen. Het product wordt verkregen door het splijten van gelaagd gesteente. Het bestaat meestal uit kwartsiet, kwarts zandsteen of leisteen. Daardoor heeft geen enkele Flagstone-steen eenzelfde vorm. Vanuit de natuur zijn er kleur- en nuanceverschillen die het geheel zeer speels maken. Met de keuze voor Flagstones legt u vervolgens het accent op natuurlijk materiaal. De toepassing kan daarom landelijk zijn of juist modern. Dankzij deze aspecten kan de Flagstone overal worden geïntegreerd. Van een ruige grillige Natuursteen tot een strak exemplaar. In welke kleur u dan ook maar wenst.

Bekijk onze Flagstone Foto’s

Met Flagstones zorgt u dat de sfeer “leeft”. Toepassingen lopen daarmee zeer uiteen. Dit kan dus zijn van een mediterraan terras tot de bekleding van een open haard. Een perfecte bevloering voor een veranda of juist toepassing rondom de vijver. Maar ook de aanleg van een exclusief zwembad. Architecten gebruiken dit materiaal veelal als wandbekleding. Daarbij vaak een keuze voor een smalle voeg. Kortom er is dus veel mogelijk!

Direct Flagstones kopen – bekijk dan ons Assortiment

Flagstone Magazine aanvragen

Het Flagstone Magazine is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van onze producten. Wij verzoeken u ons uw juiste gegevens te verstrekken. Voor het toezenden van het Flagstone Magazine zal 1 van onze medewerkers vóór de verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Het Flagstone magazine is een exclusief en luxe magazine dat gratis door ons wordt verstrekt. U kunt het Flagstone Magazine geheel gratis bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden.