Blue Plakes Flagstones

Foto’s Flagstones: 

 • Terras en Gevelbekleding
 • Haard en Kachel
 • Zetwerk
 • Veranda, Zwembad en meer!

Foto’s Steenstrips? Bezoek dan:

Natuursteenstrips.nl

 

Sfeerfoto’s

Lees meer
 • Flagstones in de voortuin. 133
  Terras

  De mooiste onkruidvrije Flagstone-terrassen. Veel sfeer en mogelijkheden. Van landelijk tot modern tot mediterrane tuin. Bekijk alle toepassingen en foto's.

 • Flagstones met smalle voeg 66
  Gevelbekleding

  Alle foto's van Flagstones op de gevel. Want dit komen wij in toenemende mate tegen. Natuurstenen op gevels - muren. Weliswaar met een beperkte dikte. Bekijk alles!

 • Flagstones open haard - schouw. 27
  Haard en Kachel

  Het plaatsen van Flagstone Haard en Kachel is 'n ambachtelijk werk. Het wordt een succes als je er tijd aan besteedt. Met geschikte lijm en uitleg wordt het een succes. Lees meer!

 • Dunne Flagstones zijn het meest geschikt voor wandbekleding. 39
  Zetwerk

  Sinds 2004 staat The Flagstone Company in contact met gespecialiseerde zelfstandige zetters. Dit ambachtelijke werk kunt u dus uitbesteden. Bel ons voor contactgegevens!

 • zwarte flagstone vloer bijgebouw - veranda 45
  Veranda

  Voor sfeer zijn vloeren, muren en plafonds van essentieel belang. Vaak worden onze producten, zoals Flagstones of Steenstrips, ook toegepast bij overkappingen. Lees meer!

 • Flagstones natuurlijk zwembad. 57
  Zwembad

  Voor Flagstones bij het zwembad gebruikt u het beste kwartsiet (minimale waterabsorptie). Flagstones zijn van origine niet glad en dus zeer geschikt. Bekijk de foto's!

 • Flagstones los in de tuin met gras er tussen. Kleansis Plakes Flagstones. 66
  Stapstenen

  'Stepping Stones' los in de tuin. We zien het weer steeds vaker. Makkelijk als stapstenen tussen het gras, grind. Bijvoorbeeld met vetplanten. Wij hebben Stapstenen per stuk te koop!

 • Flagstone-pad aan de waterkant (nog ongevoegd). 54
  Tuinpaden

  Sierstenen zoals Flagstones maken de tuin aantrekkelijk. Het geeft een speelse, stoere sfeer. Door toepassing van de juiste kleuren is het een natuurlijk element. Lees meer!

 • Alta Kwartsiet Flagstones en Steenstrips 15
  Flagstones en Steenstrips

  Flagstones en Steenstrips versterken elkaar. Kies daarom voor een contrast met de vorm. Maar juist ook door de kleuren op elkaar aanpassen. Bekijk de mogelijkheden!

 • Flagstone muur gestapeld Natuursteen. 30
  Stapelmuur

  Robuuste tuinmuren met losse Flagstones op elkaar gestapeld. Soms met iets cement er tussen. De mooiste Natuurstenen Muren kunt u hiermee bereiken. Bekijk de voorbeelden!

 • Mooie formaten Flagstones. Direct verkrijgbaar uit voorraad bij The Flagstone Company. 39
  Vijver

  Flagstones zijn in alle kleuren verkrijgbaar ook voor de vijver. Niet alleen als vijverrand of staptegel. Juist ook voor een waterval. Natuurlijke materialen zijn sfeermakers!

 • Sahara Kwartsiet Flagstones - enkel leverbaar bij grotere hoeveelheden. 27
  Wellness

  Karaktervolle accenten met gebroken Natuurstenen voor vloer of wand. Zagen wij het al vaak in het buitenland. Nu ook in Nederland steeds meer toegepast. Vele mogelijkheden!

Flagstones

Deze onregelmatig gevormde Natuursteen was zeer populair in de jaren ’60 en ’70. Feitelijk is ‘de Flagstone’ eigenlijk nooit weggeweest. Maar de Flagstone wint nu wel weer – bijna 50 jaar – later enorme populariteit. Een Flagstone is een onregelmatig vlak gevormde, gebroken Natuursteen. Een Flagstone wordt verkregen door het splijten van gelaagd gesteente. Het bestaat meestal uit kwartsiet, kwarts zandsteen of leisteen. Daardoor heeft geen enkele Flagstone-steen eenzelfde vorm. Vanuit de natuur zijn er kleur- en nuanceverschillen die het geheel zeer speels maken. Met de keuze voor Flagstones legt u vervolgens het accent op natuurlijk materiaal. Bekijk de vele Flagstone Foto’s!

Direct Flagstones kopen – bekijk dan ons Assortiment

De juiste Natuursteen

Inspiratie voor Flagstones ontstaat meestal bij het reizen door Amerika, Canada, Noorwegen of Zuid-Europa. Door deze visuele voorbeelden raken onze relaties enthousiast. Flagstones gebruikt men – naast de functie als bestrating – dus voor meerdere doeleinden. We zien het materiaal terug bij wellness, binnenvloer, open haard en wand. De toepasbaarheid is dus ongekend: van een veranda tot een vijver. The Flagstone Company levert alle soorten en kleuren Flagstones. Van witte tot rode Flagstone-soorten en van blauw tot antraciet. Van een ruige grillige Natuursteen tot een strak exemplaar. In welke kleur u dan ook maar wenst.

Bekijk onze Flagstones Foto’s

Met Flagstones zorgt u dat de sfeer “leeft”. Toepassingen lopen daarmee zeer uiteen. Dit kan dus zijn van een mediterrane tuin tot de bekleding van een open haard. Een perfecte bevloering voor een veranda of juist toepassing rondom de vijver. Maar ook de aanleg van een exclusief zwembad. Architecten gebruiken dit materiaal veelal als wandbekleding. Daarbij vaak een keuze voor een smalle voeg. Kortom er is dus veel mogelijk!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.