deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Flagstones of Steenstrips?

Bent u niet op zoek naar Flagstones maar juist naar
3D Steenstrips met diepte? Bezoek dan:

Natuursteenstrips.nl

Sfeerfoto’s

Lees meer
21

Flagstones

Deze onregelmatig gevormde Natuursteen was zeer populair in de jaren ’60 en ’70. Feitelijk is ‘de Flagstone’ eigenlijk nooit weggeweest. Maar de Flagstone wint nu wel weer – bijna 50 jaar – later enorme populariteit. Een Flagstone is een onregelmatig vlak gevormde, gebroken Natuursteen. Een Flagstone wordt verkregen door het splijten van gelaagd gesteente. Het bestaat meestal uit kwartsiet, kwarts zandsteen of leisteen. Daardoor heeft geen enkele Flagstone-steen eenzelfde vorm. Vanuit de natuur zijn er kleur- en nuanceverschillen die het geheel zeer speels maken. Met de keuze voor Flagstones legt u vervolgens het accent op natuurlijk materiaal. Bekijk de vele Flagstone Foto’s!

Direct Flagstones kopen – bekijk dan ons Assortiment

De juiste Natuursteen

Inspiratie voor Flagstones ontstaat meestal bij het reizen door Amerika, Canada, Noorwegen of Zuid-Europa. Door deze visuele voorbeelden raken onze relaties enthousiast. Flagstones gebruikt men – naast de functie als bestrating – dus voor meerdere doeleinden. We zien het materiaal terug bij wellness, binnenvloer, open haard en wand. De toepasbaarheid is dus ongekend: van een veranda tot een vijver. The Flagstone Company levert alle soorten en kleuren Flagstones. Van witte tot rode Flagstone-soorten en van blauw tot antraciet. Van een ruige grillige Natuursteen tot een strak exemplaar. In welke kleur u dan ook maar wenst.

Bekijk onze Flagstones Foto’s

Met Flagstones zorgt u dat de sfeer “leeft”. Toepassingen lopen daarmee zeer uiteen. Dit kan dus zijn van een mediterrane tuin tot de bekleding van een open haard. Een perfecte bevloering voor een veranda of juist toepassing rondom de vijver. Maar ook de aanleg van een exclusief zwembad. Architecten gebruiken dit materiaal veelal als wandbekleding. Daarbij vaak een keuze voor een smalle voeg. Kortom er is dus veel mogelijk!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.