Flagstones zelf plaatsen

Zonnig Flagstone Terras

Mooie Flagstones Brasil Yellow in wisselende formaten. Lichte kleuren en hoge kwaliteit – kwartsiet.

Zonnig Flagstone Terras

Lees meer

Vraag gratis Het Flagstone Magazine aan!

Klokslag 13.00 uur arriveren de Kooistra’s. Ik ben aangenaam verrast: met zoveel stiptheid heb ik zelden te maken. Enthousiast begint Bert te vertellen. Hij en zijn zoon Jille kunnen goed met elkaar opschieten en besloten daarom het project in de achtertuin gezamenlijk aan te pakken. Grappig detail is dat Bert daarbij tien kilo afviel. Jille bouwde spieren op en kwam daardoor juist vijf kilo aan… Een immens werk was het, op een mooie grote kavel: de aanleg van een koivijver met een enorm terras van flagstones.

Center Parcs

Het idee om flagstones te gebruiken, komt voort uit een bezoek aan Center Parcs. Ook kwamen Bert en Tineke het tegen op vakantie in het buitenland. Tineke zag het in gedachten al helemaal voor zich: een waterpartij met mooie natuurstenen in combinatie met de bonte kleuren van Japanse esdoorns. Bert en Tineke zijn destijds zelfs bij mij thuis geweest, om verdere inspiratie op te doen. Toen al waren ze erg gefocust op wat de plannen. Blue Plakes-flagstones, die vrij donker van kleur zijn, waren toen nog het doel.


Mediterrane sfeer


Later kozen ze voor een lichter gekleurde soort, waar ze nu superblij mee zijn. De Blue Plakes zouden in combinatie met de grote waterpartij te somber zijn gebleken. Een groot contrast met de mediterrane sfeer die nu is gecreëerd. Het terras is zonnig, onderhoudsvrij, gemêleerd en spannend van kleur. Met de bakstenen van het huis contrasteert het prachtig. Trots laten ze mij alle foto’s en video’s zien. 1200 afbeeldingen passeren de revue. Wat een ongelooflijk waardevol bezoek! Ik ontvang er zomaar heel veel kennis bij. Al ben je een echte Flagstoner, je leert toch altijd weer bij van andere mensen.

 

Flagstones – Assortiment

 

flagstones plaatsen

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.