Mediterrane Flagstones in de achtertuin

Flagstones Brasil Yellow

Uniek, mediterraan, vlak en hoge kwaliteit en direct leverbaar. Deze Flagstone-steen is met recht populair onder onze relaties. Een zonnig effect wordt gerealiseerd door een lichte voeg toe te passen.

Flagstones Achtertuin

Lees meer

Zonnige kleuren

De Brasil Yellow Flagstones zijn geel en oranje afwisselend en vormen daarmee het ideale product om een tuin ‘n zomerse mediterrane uitstraling te geven. Daarnaast versterken de speelse bloembakken de sfeer. Niet alleen dankzij het stucwerk, maar juist ook door geurige lavendel en Mediterrane beplanting zoals een druivenstruik en diverse soorten tijm. De doorslag voor de keuze werd gelijk gemaakt in de showroom in Vaassen; uiteindelijk geeft een bezoek meer inzicht. Gelukkig verkopen wij als Flagstone Company, producten die je feitelijk moet zien en ervaren. Met het prachtige ontwerp op zak viel de keus direct op de Natuursteen Brasil Yellow (dikformaat). Een echte link naar de vrolijke geest die het zonnige zuiden van Europa uitstraalt. Daarbij komt dat Flagstones gemak bieden door slijtvastheid en weinig onderhoud.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Een Mediterrane tuin 

De tuin is helemaal gebouwd naar eigen idee en ontwerp. Naast een mogelijkheid om samen gezellig te eten, zijn een barbecue- en zitplek in de schaduw en in de ochtendzon gerealiseerd in deze tuin van slechts 70 m2. De schaduwplaatsen bieden ook ruimte aan de grindperken die voor een goede afwatering van overtollig regenwater zorgen. Daarbij is het Castlegrind een zeer geslaagde combinatie met de Brasil Yellow Flagstones.

Afwerking bloembakken

De bloembakken zijn echte eyecatchers in de tuin, opgebouwd van cement. Uniek is de afwerking met dezelfde Brasil Yellow Flagstones. Nu gebruikt als afdekker. De bloembakken creëren diepte in de kleine tuin en zijn daarnaast ook super handig. Ze kunnen namelijk perfect gebruikt worden als bank. Of juist om er iets op te zetten. Tijdens feestjes in de tuin nemen de gasten maar wat graag hierop plaats of gebruiken de rand als bijzettafeltje voor een wijnglas. En dit was nu juist de gewilde sfeer. Natuurstenen muren zoals in Zuid-Europa!


Hoge kwaliteit zetwerk


De sfeer van Kreta

Het resultaat is met de Flagstones, bloembakken en schitterende beplanting meer dan geslaagd. Volop bewondering voor dit kleine stukje Kreta in deze achtertuin. Niet alleen wij bij The Flagstone Company zijn enthousiast, de familie krijgt regelmatig lovende complimenten van iedereen die de tuin ziet. Zo zie je maar weer hoe een goed idee met een mooie Steen een inspiratie is voor iedereen.

  -Gevonden in categorie: Wit, Geel, Oranje en FlagstonesWis filters
 • Geopietra Muurafdekker 21
 • Brasil Yellow Flagstones zwembad 4
 • 6
 • Gestapelde Rotsblokken 5
 • 18
 • Grauwacke brokken 6
 • 9
 • Flagstones Kavala bij het zwembad 100
 • 4
 • Flagstones kwartsiet 192
 • Flagstones buiten - onderhoudsvrije bestrating. 74
 • Brasil White - Flagstones. 58

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.