Natuurstenen Muren Avifauna.

Stapelmuren:

  • Natuurlijk gestapelde tuin- en keermuren
  • Gespleten natuurstenen
  • Karaktervol en massief
  • Ook handig voor organische (ronde) vormen

Stapelmuren

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Avifauna

Het park is 365 dagen per jaar open. Dit eerste vogelpark ter wereld werd een feit op 17 mei 1950. Dat kwam doordat de Burgemeester van Alphen aan den Rijn in 1949 besloot, zijn achtertuin te openen. Er was dermate veel interesse voor de privécollectie van bijzondere vogels. De oprichting van Avifauna werd daarmee een feit. De heer Van der Valk kocht vervolgens Avifauna. Het toekanlogo is nog steeds het logo voor de restaurants en hotels.

Greenkey

In het park zijn nog steeds authentieke delen in takt. De rij met bomen bij de entree, maar ook de grote kastanjeboom in het park. Zelfs leven er nog pelikanen van het eerste uur! Bron: www.avifauna.nl. Avifauna heeft de Green Key. Dit is een keurmerk voor ondernemers in het toerisme en de recreatiebranche. Ofwel bedrijven met dat keurmerk, zijn vrijwillig en serieus bezig. In de eerste plaats voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast ook de zorg voor milieu en natuur.

Meer Stapelmuren

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.