Tekening voor het plaatsen

Flagstones als entree

Lees meer
Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone patroon

Bij de aanvang van de Flagstone-muur is de ondergrond eerst voorbewerkt met lijm, glasvezelnet en de daar bijbehorende pluggen. Dit zodat wij gewaarborgd zijn dat er nooit wat met deze muur gebeurt. De ondergrond biedt daarbij dus zekerheid voor de kwaliteit van de muur. De zetters zijn vervolgens gestart om eerst wat grote Flagstones vast te zetten.  Waarbij men wel kan stellen dat je soms gewoon moet beginnen met de Flagstone Muur. Durf dus gewoon! Nadat de eerste Flagstones zijn geplaatst, zijn ze vervolgens gaan passen en meten qua zetwerk. Daarbij zijn werden kleine reststukjes Flagstones gebruikt als afstandhouder. En er zijn zelfs sjablonen aan te pas gekomen. Dit houdt in dat er globaal lijnen van de ene Flagstone worden overgenomen op de andere Flagstone. Daardoor lopen in het Flagstone-patroon alle lijnen en hoeken mooi in elkaar over. Het geeft een harmonieuze Flagstone muur.

Brasil Yellow Showroom

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.