deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Contact

Lees meer
 • Experience Center Video - The Flagstone Company

  Bekijk hier de NIEUWE showroom Aalbosweg 14!

 • Voorraad met Flagstones - The Flagstone Company

  Alle kleuren Flagstones, Stapstenen en Keien - direct leverbaar

 • Bedrijfsfilm van meerdere projecten

  Projecten met veel verschillende producten

 • NIEUW onze industriële keuken met Baksteenstrips

  Zelf bedacht, zelf geplaatst Casale Baksteenstrips.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Medewerker Dennis aan het videobellen

Breukstenen

Ons Flagstones Assortiment is niet alleen voor landelijke toepassingen geschikt. Deze mooie gebroken Natuurstenen zijn zeker ook geschikt voor strakke en moderne projecten. Zo worden Flagstones gebruikt voor een eigentijdse vloer. Vaak als contrast in de moderne architectuur. Hierbij kunt u ook denken aan een Natuurstenen wand. Flagstones worden in een soort wildverband gelegd. Bijvoorbeeld als onderhoudsarm terras of als basis van bijzondere gevelbekleding. Juist ook om het buitenleven compleet te maken. Dus zowel voor binnen als buiten.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.