• Wishlist
  • Hulp nodig?

    Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    =

Flagstones of Steenstrips?

Bent u niet op zoek naar Flagstones maar juist naar
3D Steenstrips met diepte? Bezoek dan:

Natuursteenstrips.nl

Inspiratie

Lees meer

Flagstones ervaringen en inspiraties

Referenties en verhalen

Op deze pagina leest u de Flagstone ervaringen en inspiraties. Van relaties, architecten en Flagstone-zetters. Deze verhalen zijn gebundeld in één magazine. Dit zijn maar liefst 364 pagina's. Blader op uw gemak door ons magazine en zie hoe anderen Flagstones hebben toegepast in hun tuin, huis of winkel!

Vraag gratis Het Flagstone Magazine aan!

41

Flagstone naslagwerk

In Het Flagstone Magazine is veel aandacht voor Flagstones – gebroken Natuurstenen. Niet alleen Flagstone-terrassen maar juist ook gevels en wandbekleding. Tevens geven wij een brede uitleg over Steenstrips. In de nieuwste editie van ons boekwerk is ook alles terug te lezen over de wereldberoemde ontwerpen van Architect Frank Lloyd Wright. Natuurlijk doen ambachtelijke zetters hun verhaal. Er zijn vervolgens brede mogelijkheden om Steenstrips te verwerken op isolatie. En natuurlijk leest u alles over onze mooie samenwerking met Strikolith. Strikolith is leverancier van onder andere gevelisolatie. Al met al krijgt u zicht op Flagstones ervaringen en inspiraties. Maar ook informatie over het uit besteden van het zetwerk of het zelf in de hand houden ervan. Vraag de unieke gids hieronder gratis en eenvoudig aan. U heeft het met enkele dagen thuis!

Direct ons Assortiment bekijken?

Flagstone Referenties

Als bedrijf krijgen wij vaak te horen dat Flagstones niet geschikt zijn voor buiten. Gelukkig bewijzen wij het tegendeel. Al sinds 2004 houden wij ons intensief bezig met dit mooie product. En wij kunnen u dus gelukkig het tegendeel bewijzen. Flagstones komen natuurlijk ook voor in andere landen – zoals in Nederland – waar het koud is. Denk hierbij aan Oostenrijk of bijvoorbeeld Canada. Voor Flagstone-zetwerk betekent het dat succes staat met een goede basis. Dat wil zeggen: een goede start als het gaat om ondergrond. Vervolgens is het beter om niet te besparen op een duurzame voeg. Als het zetwerk geregeld wordt conform de richtlijnen, dan is het een groot succes. Bekijk daarom zeker deze geweldige referenties met Flagstones ervaringen. Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan

www.natuursteenstrips.nl 

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone CompanyHet Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 12-11?