Flagstone Magazine gratis aanvragen

Flagstones of Steenstrips?

Bent u niet op zoek naar Flagstones maar juist naar
3D Steenstrips met diepte? Bezoek dan:

Natuursteenstrips.nl

Inspiratie

Lees meer
 • Kyra geniet van haar mooie tuin. 18
  Spaanse Tuin

  Tuin met mediterrane Flagstones. De sfeer van gebroken Natuurstenen zorgen voor een echt mediterrane Spaanse uitstraling. Een groot succes! Snel kijken want het is veel inspiratie!

 • Buitengevel voorzien van Flagstones Blue Mozambique met minimale voeg 18
  Flagstone-Gevel

  Zeer minimale voegen tussen de Flagstones. Het zetteam plaatste soms maar 3 m2 Flagstones per dag. Het is daarom 'n exclusief wandproduct. Alle informatie leest u hier!

 • Het maken van een natuurlijk tuinpad met gebroken natuurstenen 15
  Natuurlijk tuinpad

  Claudia en haar man maakte zelf met cement en een afrastering een paadje met Flagstones in de tuin. Toegepast zijn de zwarte Flagstones Mystic Black. Bekijk dit natuurlijke tuinpad!

 • Flagstones Brasil Yellow XL - achtertuin. 28
  Afrikaans Terras

  In deze zomerse tuin ziet u vele elementen van Afrika. Niet alleen vrolijke Flagstones en mooie zwerfkeien. Maar zelfs ook een lapa en zonnenpergola! Bekijk de vele foto's!

 • Architect - Aran Architecture, Reza Javadzadeh | Visualisatie - Mostafa Hajizade | Amazingarchitecture.com 6
  Flagstone Visualisatie

  Project van architecten getekend in Luminon. 3D- Tekeningen die de een werkelijke realisatie weergeven met Flagstones (scherven van Natuursteen) als wandbekleding.

 • 8
  Flagstones Groeve

  Niet eerder hadden wij het in de gaten dat het proces van delving toch nog zo ingewikkeld is. Wij namen een kijkje achter de schermen en ervaarden de passie!

 • Flagstones bij Sporthal Amstelhoef in Oss. 36
  Amstelhoef

  Dit duurzame sportpark is een ontwerp van Architectenbureau Visser & Bouwman. De Flagstone Yellow Saliq maakt een groot deel uit van het project. Unieke wandbekleding!

 • Kavala Flagstones bij het zwembad. Steenstrips veranda 27
  Grijze Flagstones

  Mooie grijze Flagstones voor het zwembad. Met hoge antislip. Perfect in combinatie met de Steenstrips van de veranda. Bekijk de mooie foto's en doe veel inspiratie op!

 • Flagstones in kantoor en de open tuin 9
  Big Green Egg

  Ruimtelijk ontwerp voor 't kantoorgebouw Big Green Egg. Met hoogwaardige materialen zoals Flagstones. De Flagstone-vloer loopt vanaf de hoofdentree door de tuinkamer. Lees meer!

 • Serre 6
  Serre in Engelse stijl

  Een karaktervolle serre in Engelse stijl. Dat is wat Wendy voor ogen had. En daarbij moest natuurlijk een natuurlijke vloer komen! De keuze viel op Mystic Black.

 • Moderno Steenstrips - Thermen Katara 8
  Thermen Katara

  De naam Katara komt van drie betekenissen, één daarvan is van het Griekse woord ‘Katharos’ wat staat voor rein, zuiver en puur. Bekijk de mooie Steenstrips en Flagstones!

 • Mediterrane Flagstones in de achtertuin 18
  Flagstones Achtertuin

  Een ruimtelijke uitstraling geven aan een kleine tuin, vraagt een creatieve oplossing. Daarom is gekozen voor lichte en vrolijke Flagstones die feitelijk geen richting kennen. Een succes!

Flagstone naslagwerk

In Het Flagstone Magazine is veel aandacht voor Flagstones – gebroken Natuurstenen. Niet alleen Flagstone-terrassen maar juist ook gevels en wandbekleding. Tevens geven wij een brede uitleg over Steenstrips. In de nieuwste editie van ons boekwerk is ook alles terug te lezen over de wereldberoemde ontwerpen van Architect Frank Lloyd Wright. Natuurlijk doen ambachtelijke zetters hun verhaal. Er zijn vervolgens brede mogelijkheden om Steenstrips te verwerken op isolatie. En natuurlijk leest u alles over onze mooie samenwerking met Strikolith. Strikolith is leverancier van onder andere gevelisolatie. Al met al krijgt u zicht op Flagstones ervaringen en inspiraties. Maar ook informatie over het uit besteden van het zetwerk of het zelf in de hand houden ervan. Vraag de unieke gids hieronder gratis en eenvoudig aan. U heeft het met enkele dagen thuis!

Direct ons Assortiment bekijken?

Flagstone Referenties

Als bedrijf krijgen wij vaak te horen dat Flagstones niet geschikt zijn voor buiten. Gelukkig bewijzen wij het tegendeel. Al sinds 2004 houden wij ons intensief bezig met dit mooie product. En wij kunnen u dus gelukkig het tegendeel bewijzen. Flagstones komen natuurlijk ook voor in andere landen – zoals in Nederland – waar het koud is. Denk hierbij aan Oostenrijk of bijvoorbeeld Canada. Voor Flagstone-zetwerk betekent het dat succes staat met een goede basis. Dat wil zeggen: een goede start als het gaat om ondergrond. Vervolgens is het beter om niet te besparen op een duurzame voeg. Als het zetwerk geregeld wordt conform de richtlijnen, dan is het een groot succes. Bekijk daarom zeker deze geweldige referenties met Flagstones ervaringen. Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan

www.natuursteenstrips.nl 

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.