• Wishlist
 • Hulp nodig?

  Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Inspiratie

Lees meer

Flagstones ervaringen en inspiratie

Samen gebundeld in Het Flagstone Magazine!

Op deze pagina leest u de ervaringen. Van relaties, architecten en Flagstone-zetters. In alle verhalen treft u foto's aan ter inspiratie! Bijzonder is de bundeling van alle informatie in het Flagstone Magazine. Dit Magazine kunt u onderaan de pagina gratis bij ons aanvragen (364 pagina's).

 • Blue Mozambique Flagstones. Gevelbekleding van een riante villa. 18
  Flagstone-Gevel

  Zeer minimale voegen tussen de Flagstones. Het zetteam plaatste soms maar 3 m2 Flagstones per dag. Het is daarom 'n exclusief wandproduct. Alle informatie leest u hier!

 • Flagstones Brasil Yellow XL - achtertuin. 27
  Afrikaans Terras

  In deze zomerse tuin ziet u vele elementen van Afrika. Niet alleen vrolijke Flagstones en mooie zwerfkeien. Maar zelfs ook een lapa en zonnenpergola! Bekijk de vele foto's!

 • Kyra geniet van haar mooie tuin. 18
  Spaanse Tuin

  Tuin met mediterrane Flagstones. De sfeer van gebroken Natuurstenen zorgen voor een echt mediterrane Spaanse uitstraling. Een groot succes! Snel kijken want het is veel inspiratie!

 • Flagstones bij Sporthal Amstelhoef in Oss. 36
  Amstelhoef

  Dit duurzame sportpark is een ontwerp van Architectenbureau Visser & Bouwman. De Flagstone Yellow Saliq maakt een groot deel uit van het project. Unieke wandbekleding!

 • Kavala Flagstones bij het zwembad. Steenstrips veranda 27
  Grijze Flagstones

  Mooie grijze Flagstones voor het zwembad. Met hoge antislip. Perfect in combinatie met de Steenstrips van de veranda. Bekijk de mooie foto's en doe veel inspiratie op!

 • Flagstones in kantoor en de open tuin 9
  Big Green Egg

  Ruimtelijk ontwerp voor 't kantoorgebouw Big Green Egg. Met hoogwaardige materialen zoals Flagstones. De Flagstone-vloer loopt vanaf de hoofdentree door de tuinkamer. Lees meer!

 • Flagstones in winkel. 25
  Gele Flagstones

  Unieke Natuurstenen Flagstone vloer op het Waddeneiland Texel. Mantje Lifestyle Stores koos voor zonnige, gele Flagstones. Het resultaat is een mooie lichte vloer!

 • Flagstone buitenvloer 27
  Flagstone Terras

  Een gekoesterde wens voor een Flagstone terras. De inspiratie komt uit Zuid-Europa. Aansluitend heeft Henk de Flagstones zelf geplaatst en gevoegd. Lees zijn verhaal!

 • Tuinmuur met Flagstones. 12
  Tuinmuren

  Voor de bouw van de exclusieve toegangspoorten van La Marquise, Bed en Breakfast koos men voor bekleding Blue Mozambique Flagstones. Bekijk de foto's!

 • Flagstones Alta Kwartsiet, een project uitgevoerd door PenP Groenprojecten. 18
  Natuurlijke Tuin

  Stijlvolle Flagstones in een tuinontwerp van Architect Rick Valk. P&P Groenprojecten verwerkt vaak Natuurstenen. Zoals de Alta Kwartsiet en Violetto Flagstones. Lees meer over deze tuin!

 • Natuurstenen Muren Avifauna. 18
  Stapelmuren

  Avifauna bestaat uit een vogelpark en dierentuin. Bij het nieuwe gedeelte zien we mooie Flagstone stapelmuren. Dit ten behoeve van de zogenaamde halfapen. Bekijk 't nu!

 • Yellow Saliq Flagstones afgevoegd met ARDEX GK grijs. 19
  Mediterrane Sfeer

  'n Mediterrane tuin met zachtgele Flagstones. Een heerlijke Griekse sfeer mede dankzij de gestapelde Flagstone muurtjes. Deze Natuurstenen zien we ook in de veranda.

39

In Het Flagstone Magazine is veel aandacht voor gebroken Natuurstenen. Daarnaast is er een brede uitleg over Steenstrips. In de nieuwste editie van ons boekwerk is alles terug te lezen over de wereldberoemde ontwerpen van Architect Frank Lloyd Wright. Maar ook doen ambachtelijke zetters hun verhaal. Al met al vindt u hier dus alle informatie over Flagstones, het uit besteden van het zetwerk of het zelf in de hand houden ervan. Of het nu gaat om bestrating of gevelbekleding. Vraag het hieronder eenvoudig aan. U heeft het met enkele dagen thuis!

Direct ons Assortiment bekijken?

Flagstone Magazine aanvragen

Het Flagstone Magazine is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van onze producten. Wij verzoeken u ons uw juiste gegevens te verstrekken. Voor het toezenden van het Flagstone Magazine zal 1 van onze medewerkers vóór de verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Het Flagstone magazine is een exclusief en luxe magazine dat gratis door ons wordt verstrekt. U kunt het Flagstone Magazine geheel gratis bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden.