deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Amstelhoef

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones met een lichte voeg

“Cruciale rollen zijn er voor de ’toren’ en het dak. Voor een groot deel afgedekt met pv-panelen. In het oorspronkelijke ontwerp zijn het dak en de toren ook bedoeld om het regenwater op te vangen. Vandaar ook de kenmerkende dakvorm. Uiteindelijk zette de gemeente vooral in op zonnen-energie. De kleedkamers bevinden zich half verdiept in het gebouw. De reden hiertoe is om zo min mogelijk buitengevel te hoeven maken.


Voldoende contrast


Verder is  er een uitermate goede isolatie voor de  ‘schil’ van het gebouw. Aan duurzaamheid dus geen gebrek”. Het doel van de plannen is een zo laag mogelijke energiebehoefte. Liefst een zelfvoorzienend Sportpark. Ik zie graag Flagstones als stoer en robuust materiaal. Als contrast naast de gladde en strakke materialen”.

Individuele tekening van Flagstones

Hoe is  de keuze voor het robuuste materiaal Flagstones tot stand gekomen? “De grote uitdaging voor mij is om voldoende contrast te creëren in materialen. Bij aanvang had ik een gele steen in gedachten met een lichte voeg. Mooi contrasterend met producten zoals stuc, glas en aluminium. Het resultaat van de Flagstone gevelbekleding is fris. Van dichtbij zie je prachtig de individuele tekening van de Flagstones. Op grote afstand vooral de lichte vlakken op de gevel. Ik ben zeer content met het resultaat’’, aldus een enthousiaste Sietse Visser.

Flagstone Assortiment

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.