deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Stapelmuur

Lees meer

Toepassing van Stapelmuren

Er zijn verschillende manieren om Flagstones toe te passen. Flagstones kunnen gebruikt worden als bevloering, als wandbekleding. Bovendien kunt u de Flagstones stapelen tot een mooie buitenmuur. Hiernaast zijn stapelmuren van Natuursteen ook goed toe te passen rondom vijvers. Maar er zijn ook voorbeelden in ons fotoboek van Flagstones die gestapeld zijn tot traptreden. Natuurlijk is een buitenmuur van gestapeld Natuursteen mooi te combineren met een Flagstone terras. Op deze manier komt het natuurlijke aspect op meerdere plekken in de tuin terug. Originele manieren om de sfeer van Zuid-Europa in Nederland toe te passen.

 

Verschillende soorten Stapelmuren

Omdat Flagstones natuurlijke producten zijn, passen deze Natuurstenen goed bij een natuurlijk aangelegde tuin. Er zijn verschillende kleuren Flagstones om de gewenste natuurstenen stapelmuur mee te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grijskleurige Stapelstenen (voor moderne projecten). Of juist mediterrane kleuren voor de Stapelmuren zoals oranje of juist rode of paarse tinten. Vanzelfsprekend kiest u naar smaak: een dikke of dunne natuursteen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden.

Bekijk hier het assortiment Flagstones

Karaktervolle uitstraling

Een stapelmuur van Flagstones, zorgt voor een stoere en speelse uitstraling. Daarbij is een gestapelde muur karaktervol en past uiteraard goed in een natuurlijk, landelijke en sfeervolle tuin. Maar natuurlijk ook goed toe te passen in een modern, luxe tuinontwerp. Een strakke, moderne tuin met een natuurlijke stapelmuur zorgt namelijk voor een bijzonder mooi contrast waardoor beide stijlen zich versterken. Dan springt de Stapelmuur er bij wijze van spreken uit.

Stapelmuren bij vijvers

Bij de foto’s van vijvers, vindt u nog meer mogelijkheden van gestapelde muren met Flagstones, De Violetto Flagstones zijn uitermate geschikt voor het opstapelen omdat ze dik zijn in formaat. Uiteraard kunt u ook de andere Flagstone soorten uit ons assortiment hiervoor gebruiken. Kom langs bij onze showroom in Vaassen voor een passend advies.

Unieke tuin

Kortom, een Stapelmuur is een unieke manier om de tuin karakter en sfeer te geven. Bovendien past een muur van gestapeld Natuursteen perfect in een groene, natuurlijke leefomgeving. De verschillende kleuren, dikten en mogelijkheden van de Flagstones zorgen ervoor dat er voor iedere tuin een passende Stapelsteen te vinden is.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.