Flagstones Stapelmuren.

Stapelmuur met Flagstones:

 • Muurtjes met gestapelde Natuurstenen
 • Ideaal voor borders die hoger liggen
 • Een absolute natuurlijke eyecatcher
 • Eenvoudig te stapelen

Stapelmuur

Lees meer

Toepassing van Stapelmuren

Er zijn verschillende manieren om Flagstones toe te passen. Flagstones kunnen gebruikt worden als bevloering, als wandbekleding. Bovendien kunt u de Flagstones stapelen tot een mooie buitenmuur. Hiernaast zijn stapelmuren van Natuursteen ook goed toe te passen rondom vijvers. Maar er zijn ook voorbeelden in ons fotoboek van Flagstones die gestapeld zijn tot traptreden. Natuurlijk is een buitenmuur van gestapeld Natuursteen mooi te combineren met een Flagstone terras. Op deze manier komt het natuurlijke aspect op meerdere plekken in de tuin terug. Originele manieren om de sfeer van Zuid-Europa in Nederland toe te passen.

 

Verschillende soorten Stapelmuren

Omdat Flagstones natuurlijke producten zijn, passen deze Natuurstenen goed bij een natuurlijk aangelegde tuin. Er zijn verschillende kleuren Flagstones om de gewenste natuurstenen stapelmuur mee te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grijskleurige Stapelstenen (voor moderne projecten). Of juist mediterrane kleuren voor de Stapelmuren zoals oranje of juist rode of paarse tinten. Vanzelfsprekend kiest u naar smaak: een dikke of dunne natuursteen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden.

Bekijk hier het assortiment Flagstones

Karaktervolle uitstraling

Een stapelmuur van Flagstones, zorgt voor een stoere en speelse uitstraling. Daarbij is een gestapelde muur karaktervol en past uiteraard goed in een natuurlijk, landelijke en sfeervolle tuin. Maar natuurlijk ook goed toe te passen in een modern, luxe tuinontwerp. Een strakke, moderne tuin met een natuurlijke stapelmuur zorgt namelijk voor een bijzonder mooi contrast waardoor beide stijlen zich versterken. Dan springt de Stapelmuur er bij wijze van spreken uit.

Stapelmuren bij vijvers

Bij de foto’s van vijvers, vindt u nog meer mogelijkheden van gestapelde muren met Flagstones, De Violetto Flagstones zijn uitermate geschikt voor het opstapelen omdat ze dik zijn in formaat. Uiteraard kunt u ook de andere Flagstone soorten uit ons assortiment hiervoor gebruiken. Kom langs bij onze showroom in Vaassen voor een passend advies.

Unieke tuin

Kortom, een Stapelmuur is een unieke manier om de tuin karakter en sfeer te geven. Bovendien past een muur van gestapeld Natuursteen perfect in een groene, natuurlijke leefomgeving. De verschillende kleuren, dikten en mogelijkheden van de Flagstones zorgen ervoor dat er voor iedere tuin een passende Stapelsteen te vinden is.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Bekijk enkele Flagstone projecten
 • Kyra geniet van haar mooie tuin. 18
  Spaanse Tuin

  Tuin met mediterrane Flagstones. De sfeer van gebroken Natuurstenen zorgen voor een echt mediterrane Spaanse uitstraling. Een groot succes! Snel kijken want het is veel inspiratie!

 • Buitengevel voorzien van Flagstones Blue Mozambique met minimale voeg 18
  Flagstone-Gevel

  Zeer minimale voegen tussen de Flagstones. Het zetteam plaatste soms maar 3 m2 Flagstones per dag. Het is daarom 'n exclusief wandproduct. Alle informatie leest u hier!

 • Het maken van een natuurlijk tuinpad met gebroken natuurstenen 15
  Natuurlijk tuinpad

  Claudia en haar man maakte zelf met cement en een afrastering een paadje met Flagstones in de tuin. Toegepast zijn de zwarte Flagstones Mystic Black. Bekijk dit natuurlijke tuinpad!

 • Flagstones Brasil Yellow XL - achtertuin. 28
  Afrikaans Terras

  In deze zomerse tuin ziet u vele elementen van Afrika. Niet alleen vrolijke Flagstones en mooie zwerfkeien. Maar zelfs ook een lapa en zonnenpergola! Bekijk de vele foto's!

 • Architect - Aran Architecture, Reza Javadzadeh | Visualisatie - Mostafa Hajizade | Amazingarchitecture.com 6
  Flagstone Visualisatie

  Project van architecten getekend in Luminon. 3D- Tekeningen die de een werkelijke realisatie weergeven met Flagstones (scherven van Natuursteen) als wandbekleding.

 • 8
  Flagstones Groeve

  Niet eerder hadden wij het in de gaten dat het proces van delving toch nog zo ingewikkeld is. Wij namen een kijkje achter de schermen en ervaarden de passie!

 • Flagstones bij Sporthal Amstelhoef in Oss. 36
  Amstelhoef

  Dit duurzame sportpark is een ontwerp van Architectenbureau Visser & Bouwman. De Flagstone Yellow Saliq maakt een groot deel uit van het project. Unieke wandbekleding!

 • Kavala Flagstones bij het zwembad. Steenstrips veranda 27
  Grijze Flagstones

  Mooie grijze Flagstones voor het zwembad. Met hoge antislip. Perfect in combinatie met de Steenstrips van de veranda. Bekijk de mooie foto's en doe veel inspiratie op!

 • Flagstones in kantoor en de open tuin 9
  Big Green Egg

  Ruimtelijk ontwerp voor 't kantoorgebouw Big Green Egg. Met hoogwaardige materialen zoals Flagstones. De Flagstone-vloer loopt vanaf de hoofdentree door de tuinkamer. Lees meer!

 • Serre 6
  Serre in Engelse stijl

  Een karaktervolle serre in Engelse stijl. Dat is wat Wendy voor ogen had. En daarbij moest natuurlijk een natuurlijke vloer komen! De keuze viel op Mystic Black.

 • Moderno Steenstrips - Thermen Katara 8
  Thermen Katara

  De naam Katara komt van drie betekenissen, één daarvan is van het Griekse woord ‘Katharos’ wat staat voor rein, zuiver en puur. Bekijk de mooie Steenstrips en Flagstones!

 • Mediterrane Flagstones in de achtertuin 18
  Flagstones Achtertuin

  Een ruimtelijke uitstraling geven aan een kleine tuin, vraagt een creatieve oplossing. Daarom is gekozen voor lichte en vrolijke Flagstones die feitelijk geen richting kennen. Een succes!

 • Natuurstenen Muren Avifauna. 18
  Stapelmuren

  Avifauna bestaat uit een uniek vogelpark en dierentuin. Bij het nieuwe gedeelte zien we onze mooie Flagstone stapelmuren voor de zogenaamde halfapen. Bekijk 't nu!

 • Tuinmuur met Flagstones. 12
  Tuinmuren

  Voor de bouw van de exclusieve toegangspoorten van La Marquise, Bed en Breakfast koos men voor bekleding Blue Mozambique Flagstones. Bekijk de foto's!

 • Flagstones in winkel. 27
  Gele Flagstones

  Unieke Natuurstenen Flagstone vloer op het Waddeneiland Texel. Mantje Lifestyle Stores koos voor zonnige, gele Flagstones. Het resultaat is een mooie lichte vloer!

 • Flagstone buitenvloer 27
  Flagstone Terras

  Een gekoesterde wens voor een Flagstone terras. De inspiratie komt uit Zuid-Europa. Aansluitend heeft Henk de Flagstones zelf geplaatst en gevoegd. Lees zijn verhaal!

 • Flagstones Alta Kwartsiet, een project uitgevoerd door PenP Groenprojecten. 18
  Natuurlijke Tuin

  Stijlvolle Flagstones in een tuinontwerp van Architect Rick Valk. P&P Groenprojecten verwerkt vaak Alta Kwartsiet en Violetto Flagstones in de natuurlijke tuin. Lees meer!

 • Yellow Saliq Flagstones afgevoegd met ARDEX GK grijs. 16
  Mediterrane tuin

  'n Mediterrane tuin met zachtgele Flagstones. Een heerlijke Griekse sfeer mede dankzij de gestapelde Flagstone muurtjes. Deze Natuurstenen zien we ook in de veranda.

 • Bijzondere tuin met Natuursteen. 27
  Flagstone Tuinen

  "Mijn man en ik reizen veel. Iedere keer naar andere plaatsen. De inspiratie voor Flagstones komt uit Italië. Daarom heb ik dit toegepast in het tuinontwerp. Er zijn veel foto's!"

 • Brasil White Flagstones - natuurstenen op de muur 6
  Brasil White

  Prachtige Brasil White Natuurstenen op de muur. Flagstones verkrijgbaar in unieke kleuren. Echte witte warme nuances met in de verte een lichtgrijze-bruine gloed.

 • Mooie grote Flagstones in de landelijke keuken - Flagstones binnen. 9
  Flagstones Binnen

  Natuurlijke vloeren voor binnen, maak je bijvoorbeeld met Flagstones XXL. Een uniek en stijlvol product met karakter. Echt eens wat anders. Lees het verhaal van Niels!

 • Bijzondere terrassen. Natuurstenen voor natuurlijke tuinen 21
  Stenen in het Bos

  Dit Flagstone-terras is 14 jaar oud en ligt in het bos. Het zijn typerende Natuurstenen voor natuurlijke tuinen. Dit is 'n heerlijk terras zonder onkruid. Lees meer!

 • Flagstones Yellow Salig - zithoek 9
  Terras zonder onkruid

  Mooie gele Natuurstenen in de tuin. Leuk om een terras mee te maken en handig om ook de exemplaren die over zijn als Stapsteen te gebruiken. Lees meer!

 • Looppad voorzien met Violetto Flagstones. 9
  Violetto Flagstones

  Het looppad van Violetto Leisteen Flagstones in de moestuin ligt er prachtig bij. Deze Natuurstenen worden volledig opgenomen in de landelijke omgeving. Maak zelf ook zo'n pad!

 • Veranda met muurstenen 18
  Mediterrane Tuinen

  Geïnspireerd door de vakanties in Frankrijk en Italië, kiezen Marc en Danielle voor mooie mediterrane Natuurstenen. Flagstones voor het zwembad en Steenstrips voor de veranda.

 • Flagstones Nederlandse Antillen - Huis Bonaire - Foto Copyright: Monte Mare. 27
  Antillen

  Op Bonaire staat dit mooie Flagstone-huis. De ronde vormen in het ontwerp zijn het uitgangspunt. Toegepast zijn de Brasil Yellow Flagstones. Lees meer over de gedachtengang!

 • Flagstones in de woonkamer. 27
  Binnenvloer

  Flagstones in de Woonkamer. Grijs Antraciet met iets roesteffect. Danielle plaatste ze zelf. Daarna heeft zij de Flagstone-vloer gewaxt. Heerlijk onderhoudsvrij. Bekijk haar aanpak!

 • Kavala Flagstones haard en vloer. Flagstone Gevelisolatie 14
  Kavala

  Een moderne kubistische villa, voorzien van Flagstone gevelisolatie en stuc. Waarbij grijze Flagstones horizontaal en verticaal zijn geplaatst!

 • Een sfeervolle wandbekleding haard - afscheiding keuken-woonkamer. 18
  Modern

  Een oude jaren 70 bungalow is volledig gerestyled. Namelijk naar deze tijd met een sprekende, unieke Flagstone-muur. Een metamorfose. Bekijk de grote verandering!

 • Kentuck Knob Flagstones en Natuurstenen, Architect Frank Lloyd Wright. 21
  Kentuck Knob

  Frank Lloyd Wright heeft ontwerpen gemaakt met unieke toepassingen van constructieve Natuurstenen muren in combinatie met Flagstone vloeren. Volg deze architect!

 • Alta Kwartsiet Flagstones. Toegepast in een riante keuken. 18
  Architect John Lautner

  Architect Tycho Saariste heeft interesse in het werk van Amerikaanse Architecten. Hij volgt de werken van John Lautner. Het resultaat: Flagstones. Bekijk zijn foto's!

 • Brasil Yellow Flagstones. Toegepast bij de vloer en open haard van een overdekt zwembad. 9
  Interieur

  Raymond Dekker is zo enthousiast over Flagstones. Hij past het toe in zijn ontwerpen. Zoals deze villa met zwembad, schouw en buitenterras. Bekijk de Brasil Yellow!

 • Flagstone binnenvloer woonkamer. 15
  Woonboot

  In deze bijzondere woonboot zijn Flagstones vanuit de woonkamer doorgelegd tot in de keuken en badkamer. Alta Kwartsiet in een mooie grijze kleur. Een uniek project!

 • Natuurlijke looppaden wijk Tudorpark. 18
  Tudorpark

  Flagstones in diverse toepassingen. Van looppad tot Stapsteen. In het unieke Tudorpark zijn er brede Flagstone-looppaden tussen speeltuin en landschap. Zie de foto's!

 • Zonnige Flagstones in de achtertuin. 20
  Vakantie

  Een nieuw plan voor het terras in de achtertuin. Geïnspireerd tijdens hun vakantie op de Dominicaanse Republiek raakten Emiel en Ilona in de ban van Flagstones. Lees meer!

 • Flagstones kopen en zelf plaatsen 27
  Zonnig Flagstone Terras

  Een zonnig Mediterraans Flagstone terras. Een zeer gedegen en precieze aanpak voor een perfect eindresultaat. Een indrukwekkend staaltje vakmanschap.

 • Flagstones op de muur. 12
  Bungalow

  Kapitein Jacobs Kapitein Architecten maakte dit ontwerp. Deze bungalow uit 1959 is mede dankzij de Flagstone wandbekleding Brasil Rosso, een metamorfose ondergaan.

 • Kleansis Plakes Flagstones toegepast als vijverrand. 18
  Vijverrand

  Flagstones voor de vijverrand. Maar ook mooie Breukstenen voor de natuurlijke waterval. Makkelijke natuurlijk materiaal dat de tuin siert. Bekijk de opties!

 • Flagstone bestrating onderhoudsvrij buiten. 15
  Waterkant

  Flagstone terras aan de waterkant. Deze opdrachtgevers kozen meteen bij aankoop voor een lichte kleur bestrating. Brasil White Flagstones. Laat u inspireren!

 • Flagstones entree 6
  Voortuin

  Prachtige voortuin met Brasil Yellow Flagstones. Hier is een mooie combinatie te zien van een terras en tuinmuren. Een strak, zomers en vrolijk geheel! Bekijk dit idee!

 • Flagstones XXL Blue Plakes in combinatie met Geopietra Steenstrips Londa kleur MT. 9
  Flagstones XXL

  Flagstones XXL zijn een verrijking in het verhardingsassortiment. Dat zegt Ellen Vriend, ARTIMPRESA. Een studio voor tuinvormgeving. Bekijk dit mooie terras en deze tuin!

 • Flagstones zelf geplaatst op de open haard. 18
  Haard

  Kirsten reist veel voor haar werk als stewardess. Voor de haard had zij gelijk een uniek idee. Ze wilde dit bekleden met Flagstones. Bekijk deze unieke wandbekleding!

 • Entree showroom Flagstones 6
  Flagstones als entree

  Flagstones bij de entree. Wat een geweldige natuurstenen muur met een zomerse uitstraling. Een Flagstone project in samenwerking met ambachtelijke zetters.

 • Bestrating van het zwembad met Flagstones. Geen onkruid. 12
  Zwembad

  Flagstones hebben door hun gelaagdheid een zeer hoog antislip gehalte. Het is daardoor een ideale zwembadtegel die nat kan worden. Kies ook voor deze bestrating!

 • Flagstones bij de overkapping - Kavala XXL en standaardformaat. 12
  Veranda

  Terrasoverkappingen zijn de trend binnen Nederland. Daarmee zien wij ook steeds meer Natuursteen in het buitenhuis cq de veranda. Zoals bijvoorbeeld Flagstones. Lees meer!

 • Mooie gele Flagstones voor in de tuin 18
  De Beachtuin!

  Met maar liefst 2 overkappingen hebben Rudi en Petra een gezellige, onderhoudsvrije beachtuin. De Flagstones zorgen voor een mediterrane sfeer. Laat u zich inspireren!

 • Flagstone vloer met Steenstrips 9
  Binnenvloer

  Het interieur aankleden met Natuursteen. Jessica en Hans plaatsten de Geopietra Steenstrips en Flagstones zelf. Daarmee bepaalden zij zelf het patroon. Lees meer!

 • Kavala Flagstones zelf plaatsen - leggen. Strandtuin met Flagstones. 18
  Strandtuin

  Jurjen is terecht trots op zijn strandtuin met Flagstones. Zo dicht bij zee wonen, neemt met zich mee dat je al snel zo'n tuin wilt. Hij heeft de Flagstones zelf gelegd. Bekijk de foto's!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.