Flagstones van The Flagstone Company Vaassen

Vijverrand

Lees meer

Flagstones als waterval stenen en voor de vijverrand

Breukstenen en Natuurstenen voor bij het water

“Ik vraag de hovenier waar ik precies moet zijn voor de waterval stenen. Hij zegt: ‘dat hoef ik niet te vertellen, dat zie je vanzelf’. En inderdaad. Zodra ik mijn weg vervolg, zie ik een in het oog springende waterpartij met Natuurstenen liggen. De eigenaar is daarmee duidelijk een liefhebber van grote koi karpers. In deze bijzondere grote vijver zwemmen er tientallen rond.”

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Waterval stenen – grote vlakke Natuurstenen

“In mijn enthousiasme, loop ik om de waterpartij heen. Zo zie ik een natuurlijk aangelegde waterval met een verloop. Het lijkt wel een berghelling zo groot. Het water loopt al kabbelend over de Flagstones. Een groot voordeel van een vijver met stromend water, is dat het geluid breekt. Ten tweede geeft het rust. De zeer grote rotsblokken bepalen daarmee tevens het beeld van het ontwerp. De Flagstones Kleansis Plakes zien we terug als waterval stenen.


Flagstones voor de vijver


Deze gebroken natuurstenen zijn zorgvuldig gelegd. De vijverrand zorgt voor een mooie overgang van de vijver naar de tuin. Eigenlijk kijk je je ogen hier uit. Het is zo immens groot. Hoveniersbedrijf De Terebint werkte hier een groot deel op gevoel. Dat wil zeggen: zonder een ontwerp te maken. De opdrachtgever geeft daarmee al het vertrouwen. Mede dankzij de waterval stenen behoort dit in ieder geval tot de meest unieke vijvers.”

Flagstones Assortiment

Kleansis Plakes Flagstones

“Al met al is het een prachtige, in het oog springende plek geworden. Bovenal naar volle tevredenheid van de eigenaar. Heel langzaam zakt de zon achter de bomen. Ik kijk nog een keer naar de spiegeling in het water. En schiet een laatste plaatje van de waterval stenen. Wat komen de Flagstones in dit vijverontwerp prachtig tot hun recht.


Voor het ontwerp koos men de Kleansis Plakes Flagstones. Een blauw grijze Flagstone, karaktervol en afkomstig uit Griekenland. The Flagstone Company importeert deze Steen al sinds 2004. Wij staan in contact met de eigenaren van de groeves. Meestal is het zo dat er meerdere maten verkrijgbaar zijn, ook het grootformaat.”

Kleansis Plakes

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.