Gevelbekleding

Gevelbekleding:

  • Strak en karaktervol
  • Onderhoudsarm
  • Speels
  • Stoer element
  • Flagstones ambachtelijk plaatsen

Gevelbekleding

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstone gevels en muren

In onze projecten zien wij dus veel foto’s van Flagstone Gevelbekleding. Juist in verschillende toepassingen. Dat kunnen alle muren van een villa zijn. Maar de keuze voor de bekleding van één muur is ook mogelijk. Het contrast in het ontwerp wordt daarmee interessant. Bekijk nu eens alle foto’s van Flagstone-gevels. Dan ziet u bijvoorbeeld ook foto’s van Flagstones in de plint. Daarmee ligt het accent op de onderkant van de muur. Wilt u meer diepte
(3d Steenstrips)? Kijk dan naar de Natuursteenstrips.

www.natuursteenstrips.nl

Verwerken van Flagstones

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.