Zwarte Flagstones

Mystic Black Flagstones

 • Zwarte lei-achtige Flagstones
 • Mooi mat van kleur
 • Standaard formaat alsóók XXL Flagstones
 • Tevens verkrijgbaar in diverse vormen Stapstenen
 • Direct leverbaar!

Mystic Black

Mystic Black Flagstones

De schoonheid van contrast!

Stijvol en exclusieve Mystic Black Flagstones. Een Flagstone in opkomst!

Bekijk alle foto's

Flagstones Zwart:

Mystic Black Flagstones zijn antraciet-zwart van kleur. Dat wil zeggen mooi donker en vol van karakter. De kleur is met name mat. Deze Leisteen is niet alleen in normaal formaat verkrijgbaar. Maar zelfs in groot formaat. Daardoor zijn ook grote oppervlaktes stijlvol met deze Flagstones te realiseren. Voor terras en vloer zijn deze Flagstones licht krasgevoelig. Wij adviseren u daarom voor binnen de Stenen op de vloer te behandelen met een bescherming. Zo levert Moeller Stone Care speciale impregnatie materialen. Zowel kleurloos als kleur verdiepend. In de praktijk wordt deze breuksteen dus enkel binnen behandeld. Bij een terras is dat niet aan de orde. Donkere kleuren Natuursteen zien wij daarentegen vaak als contrast element. Donkerder en intenser Zwart dan de Mystic Black is niet verkrijgbaar. Het is uniek dat wij dit aanbod hebben!

Mystic Black Flagstones XXL

Sinds 2004 zijn wij de grootste Flagstone leverancier. Naast het standaard assortiment hebben wij ook XXL Flagstones. Deze zeer grote Flagstones zorgen ervoor dat het uiteindelijke terras minder voegen kent. Het is een persoonlijke smaak wat mensen het mooiste vinden. Daarnaast is het belangrijk om ook de zetter te informeren. Het kan zijn dat XXL Flagstones (Giant of te wel gigantische Flagstones) makkelijker te leggen zijn dan kleinere formaten. Het gaat om unieke harde Flagstone-platen met een matte zwarte kleur. Uniek in hun soort.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Standaard formaat: 2-4 cm
  • Pallet 22 m² (per losse m² mogelijk)
  • 60 kg per m² (ca. 4-6 stuks)
  • € 39,95 per m²
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Mystic Black
Beschikbare kleuren
Mat zwarte kleurstelling.
Structuur
Vlak
Formaat
Mooie grote platen. Dunformaat kan eenvoudiger worden bewerkt
Soort
Leisteen uit Spanje
Voeg

ARDEX GK in diverse kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Voor wandbekleding: ARDEX X32

Onderhoud

Geen (zout)zuren en pekel. Dit is een algemene regel voor Natuursteen.

Mystic Black

Flagstones

Handleiding

Reiniging

 

Bescherming

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Mystic Black Stapstenen

Van dit mooie gesteente hebben wij niet alleen Stapstenen maar ook Mystic Black Flagstones XXL. Deze Stapstenen zijn mooi bekapt en worden los in de tuin gebruikt. Als totaal aanbieder hebben wij Stapstenen in allerlei kleuren en maten. Van de Mystic Black zijn overigens ook zeer grote Flagstones verkrijgbaar onder de naam XXL Mystic Black Flagstones.

Zwarte Flagstones

Waren het vroeger vooral de Rode Weser Flagstones en de Alta Kwartsiet, zijn er in de huidige tijd veel meer soorten Flagstones verkrijgbaar. Door stijltrends worden juist ook donkere tegels vaak toegepast zowel binnen als buiten. Deze decoratieve bestrating zorgt voor de mooiste contrasten. De Mystic Black is op zich mat maar heeft ook (in de verte) een heel klein glimmertje. Dit geeft aan dat deze Flagstone ook vrij hard is in zijn soort. Dat is belangrijk zodat er minder water absorptie is.

zwarte flagstone vloer bijgebouw - veranda

Mystic Black Flagstones XXL kopen?

Het is belangrijk om van te voren te bepalen welke Flagstones u koopt. Er is namelijk veel verkrijgbaar. Van Stapstenen tot normaal formaat. Van XXL tot zelfs een vierkante losse tegel van Mystic Black. Wat zijn nu de afwegingen?

 • Bepaal als eerste waar het wordt toegepast. Wordt het een looppad of gaat het om een terras? Zelfs Flagstone Wandbekleding is mogelijk!
 • Stel het wordt een looppad. Dan zijn er drie opties: een looppad met Stapstenen of een looppad gemaakt van Flagstones los in het zand en gevoegd met bijvoorbeeld grind of kruipgoed. En als laatste de optie om de Flagstones vast te leggen in het cement.
 • Natuurlijk kan het ook om een terras gaan. Dan geldt hetzelfde. Er is een mogelijkheid om Flagstones los te leggen (gebruik dan het liefst Mystick Black XXL Flagstones of dikke Flagstones). De andere optie is de Flagstones in het cement te verwerken.

Kopen van Flagstones:

 • Gebruik XXL bij afmetingen vanaf 20 m2.
 • Het is ook mogelijk enkele meters Mystic Black Flagstones van het type ‘standaard’ te kopen en te mengen met een pallet XXL Flagstones.
 • De pallets XXL Flagstones gaan enkel per volle krat (in verband met het gewicht).
 • Bij wandbekleding adviseren wij om dunne Flagstones te gebruiken met niet al teveel gewicht.
 • Toch een andere kleur? Bekijk dan opnieuw ons Flagstone-assortiment!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.