deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Flagstones Grijs, Antraciet en Zwart

Mystic Black

Lees meer

Mystic Black Flagstones

De schoonheid van contrast!

Stijvol en exclusieve Zwarte Leistenen Flagstones. Een Flagstone in opkomst!

Bekijk alle foto's

Zwart:

Mystic Black Flagstones zijn antraciet-zwart van kleur. Dat wil zeggen mooi donker en vol van karakter. De kleur is met name mat. Deze Leisteen is niet alleen in normaal formaat verkrijgbaar. Maar zelfs in groot formaat.  Daardoor zijn ook grote oppervlaktes stijlvol met deze Flagstones te realiseren. Voor terras en vloer zijn deze Flagstones licht krasgevoelig. Wij adviseren u daarom voor binnen de Stenen op de vloer te behandelen met een bescherming. Zo levert Moeller Stone Care speciale impregnatie materialen. Zowel kleurloos als kleur verdiepend. In de praktijk wordt deze breuksteen dus enkel binnen behandeld. Bij een terras is dat niet aan de orde. Donkere kleuren Natuursteen zien wij daarentegen vaak als contrast element. Donkerder en intenser Zwart dan de Mystic Black is niet verkrijgbaar. Het is uniek dat wij dit aanbod hebben! Vanaf half mei 2020 ook in Stapstenen XL en normaal verkrijgbaar!

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Standaard formaat: 2-4 cm
  • Pallet 22 m2 (per losse m2 mogelijk)
  • 60 kg per m² (ca. 4-6 stuks)
  • € 39,95 per m²
  • XXL Grootformaat 1-2 cm
  • Pallet 30 m²
  • 50 kg per m² (ca. 3-5 stuks)
  • € 39,95 per m²
  • XXL Grootformaat 2-4 cm
  • Pallet 19 m²
  • 90 kg per m² (ca. 3-5 stuks)
  • € 64,95 per m²
Deze wil ik! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Mystic Black
Beschikbare kleuren
Mat zwarte kleurstelling.
Structuur
Vlak
Formaat
Mooie grote platen. Dunformaat kan eenvoudiger worden bewerkt
Soort
Leisteen uit Spanje
Voeg

ARDEX GK in diverse kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Voor wandbekleding: ARDEX X32

Onderhoud

Geen (zout)zuren en pekel. Dit is een algemene regel voor Natuursteen.

Mystic Black

Flagstones

Reiniging

Nederlands
Nederlands
Nederlands

Bescherming

Nederlands
 • Flagstone Zetwerk
  Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

  De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze natuurlijk gebroken Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnen vloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Flagstone gevelbekleding - wandbekleding
  De verwerking en het bestek

  Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Fundering voor Flagstones
  Zelf aanleggen of door een bevloeringsbedrijf?

  De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • Flagstones plaatsen
  Terras en Vloer

  Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal
  Flagstone-voegmortel in 2 kleuren!

  ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg welke het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Flagstone plaatsers en verwerkers
  Zetters van Natuurstenen

  Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

 • Video's over Flagstones
  Plaatsen en zetwerk

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.