deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

ARDEX GK Grijs

 • Direct leverbaar
 • Meest gekocht
 • Hoog belastbaar
 • Professionele voegmortel
 • Geschikt zelfs voor Sauna en natte ruimtes

ARDEX GK Grijs

Lees meer

ARDEX GK Grijs

De beste Flagstone-voeg. Leverbaar in 2 kleuren

Hoogwaardige voeg

Het beste voegmateriaal van ARDEX. Tenminste wat ons betreft. ARDEX GK Grijs is hoog belastbaar en zorgt dat deze voeg voor Flagstones voldoende emulgeert (vlak trekt). Dat wil zeggen dat de ARDEX-voeg daarmee zoveel mogelijk in één lijn ligt met de gebroken Natuurstenen. Verkoop van ARDEX GK Grijs geschiedt per vaste verpakking van 25 kilo. Deze duurzame grijze voegmortel is overigens leverbaar in twee kleuren (andere kleur is Zandbeige). ARDEX biedt hiermee een hoge kwalitatieve voeg op cementbasis. Welke geschikt is voor voegbreedtes vanaf 4 mm. De voeg ARDEX GK Grijs heeft bovendien een hoge mechanische belastbaarheid en slijtvastheid. Het is namelijk goed te belasten met dooizout, hogedrukreinigers. Maar ook hoge temperaturen, mineraalolie en reinigingsmiddel. Daarnaast is ARDEX GK tevens scheurarm.

Bekijk alle foto's
Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Voeg
Zwembad
Terras

Prijzen

Deze wil ik! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX GK Grijs
Beschikbare kleuren
Grijs, direct leverbaar!
Structuur
Poeder te vermengen met water
Gewicht
25 kilo
Soort
Cementgebonden
Voeg

Lees de handleiding. Controleer de kleur. Probeer uit op een onopvallende plaats bij twijfel. ARDEX droogt snel. Informatie over ARDEX artikelen kan nooit tot enige aansprakelijkheid van The Flagstone Company B.V. leiden. Bij twijfel over het gebruik dient u vooraf contact op te nemen met de leverancier van dit product: www.ardex.com. Eventueel kunnen wij u ook in contact brengen met een technisch adviseur!

ARDEX GK Grijs
 • Flagstone Zetwerk
  Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

  De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze natuurlijk gebroken Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnen vloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Flagstone gevelbekleding - wandbekleding
  De verwerking en het bestek

  Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Fundering voor Flagstones
  Zelf aanleggen of door een bevloeringsbedrijf?

  De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • Flagstones plaatsen
  Terras en Vloer

  Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal
  Flagstone-voegmortel in 2 kleuren!

  ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg welke het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Flagstone plaatsers en verwerkers
  Zetters van Natuurstenen

  Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

 • Video's over Flagstones
  Plaatsen en zetwerk

Professionele voeg

Producten van ARDEX worden door de meeste professionele tegelzettters gebruikt. Het is daarom voor ons één van de redenen met deze productlijn van ARDEX te werken. De hoeveelheid van de benodigde ARDEX-voeg is afhankelijk van de voegbreedte en dikte. Bij een Flagstone-terras met een kleine voeg wordt gemiddeld een oppervlakte van 4 m2 gevoegd. Gemiddeld gebruik is dan 1 zak ARDEX GK Grijs op 4 m2. Dit is natuurlijk heel anders als er sprake is van XXL-Flagstones. Dan is het verbruik van ARDEX GK Grijs vele malen minder en kan men met 1 zak wel 8-9 m2 voegen. Terugname van ARDEX is niet mogelijk, mede in verband met de beperkte houdbaarheid van 1 jaar.

ARDEX-voeg kleuren

De ARDEX GK-voeg is niet alleen in grijs verkrijgbaar maar ook in zandbeige. Verkrijgbaar onder de naam ARDEX GK zandbeige. Voordelen van de grijze voeg:

 • Goedkoper in aanschaf dan Zandbeige
 • Droogt iets minder snel
 • Past qua kleur eigenlijk altijd
 • Vervuilt minder snel

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.