Blue Mozambique

Blue Mozambique Flagstones:

 • Gebroken Natuurstenen
 • In XXL-formaat en normaal formaat
 • Ook als Stapstenen verkrijgbaar
 • Natuurlijke kleuren
 • Vlammig, vurig en bovenal stoer

Blue Mozambique

Blue Mozambique Flagstones

Flagstones met vlammende roestaccenten

Bekijk alle foto's

Kleurrijk:

Onze Blue Mozambique Flagstones bieden een harmonieuze combinatie van prachtige, natuurlijke kleuren. Variërend van warme bruintinten tot vlammende, roestachtige nuances. Daarnaast zijn er subtiele grijze en blauwe accenten in deze magnifieke Natuurstenen te vinden. Hoewel wij de leveringen zo constant mogelijk willen houden, lukt dat niet altijd. Voorheen was er meer blauw in de Flagstone aanwezig, momenteel neigen de kleuren meer naar de warme, natuurlijke bruintinten. De groeven en de lagen waar men zich bevindt, bepalen de kleuren en de beschikbare materialen. Deze Flagstones zijn bovenal uniek, spannend en stoer. Ze zijn ideaal voor terrassen en diverse andere toepassingen.

Deze prachtige XXLFlagstone kenmerkt zich dus door zijn diverse markante gebroken formaten, waardoor u of de zetter in staat is om een uniek en dynamisch patroon te maken. Daarnaast is deze Flagstone tevens verkrijgbaar in een stapsteenformaat, wat bijdraagt aan de veelvuldige mogelijkheden.De Blue Mozambique staat bekend om de unieke leisteenstructuur, met een dikte van ongeveer 3-5 cm. Onze breukstenen zijn overigens stevig verpakt in verticale houten kratten, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn.

Met deze warme uitstraling en het prachtige en vurige kleurenpalet vormt de Blue Mozambique een perfecte aanvulling op andere accenten in (bijvoorbeeld) de tuin. Denk aan houten elementen. Combineer dus met deze Natuurstenen! De Flagstones Blue Mozambique dragen veel bij aan een natuurlijke ingerichte, esthetisch aantrekkelijke en veelzijdige buitenruimte.

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaal formaat: ca. 1- 3 cm
  • m2
  • ca. 1000 kg per pallet (ca. 5-8 stuks)
  • € 39,95 per m²
  • Formaat XXL: ca. 2-5 cm
  • Pallet 18 m²
  • ca. 1400 kg per pallet (ca. 1-2 stuks)
  • € 49,95 per m²
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Blue Mozambique
Beschikbare kleuren
Blauw-grijs met roestkleur
Structuur
Vrij vlak, maar toch karaktervol
Formaat
Mooie formaten van klein tot groot
Soort
Leisteen
Voeg

ARDEX GK in meerdere kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Voor binnenvloer en wandbekleding ARDEX X32

Onderhoud

Algemeen voor Natuursteen: gebruik geen pekel en (zout)zuren.

Blue Mozambique

Flagstones

Handleiding

Reiniging

 

Bescherming

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Blue Mozambique Flagstones - gebroken Natuurstenen met vlammende roestaccenten

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.