deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Voegmaterialen Flagstones

Spuitzak voeg

Lees meer

Spuitzak voegen

Nauwkeurig en gemakkelijk voegen

Maak het aanbrengen van voeg makkelijk met deze speciale spuitzak. Het is handzaam en breed toepasbaar.

Bekijk alle foto's

Bij het voegen van Flagstones op de wand of de vloer, is deze spuitzak een makkelijke manier voor een mooie afwerking. De voeg wordt tussen de stenen gespoten, waarbij de opening van de spuitzak kan worden aangepast naar de gewenste voegbreedte. Door het stevige en flexibele materiaal van deze spuitzak, heeft deze een lange levensduur. Daarnaast kan de voegspuit tot dicht op de voeg worden aangebracht waardoor deze zeer nauwkeurig werkt. Belangrijk is wel om de verwerkingstijd van de Ardex GK voeg in acht te houden.

Ook geschikt voor het voegen van Steenstrips!

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Voeg
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Enkel leverbaar in combinatie met bestelling van onze producten
  • € 3,50
Deze wil ik! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Spuitzak voegen

Nauwkeurig en gemakkelijk voegen

Beschikbare kleuren
Oranje spuitzak
Structuur
Stevig plastic
Soort
Spuitzak voor voeg
Spuitzak voegen

Nauwkeurig en gemakkelijk voegen

Maak een gat in de punt van de spuitzak welke kan worden bepaald aan de hand van de breedte van de gewenste voeg. Maak de voeg volgens de gebruiksaanwijzing op de zak. Schep kleinere hoeveelheden in de spuitzak en controleer of het gat groot genoeg is door iets voeg in de emmer te spuiten waarin de voeg is aangemaakt. Voeg vervolgens het terras of de wand af en houdt de verwerkingstijd van de voeg aan.

 

 • Flagstone Zetwerk
  Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

  De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze natuurlijk gebroken Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnen vloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Flagstone gevelbekleding - wandbekleding
  De verwerking en het bestek

  Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Fundering voor Flagstones
  Zelf aanleggen of door een bevloeringsbedrijf?

  De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • Flagstones plaatsen
  Terras en Vloer

  Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal
  Flagstone-voegmortel in 2 kleuren!

  ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg welke het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Flagstone plaatsers en verwerkers
  Zetters van Natuurstenen

  Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

 • Video's over Flagstones
  Plaatsen en zetwerk

Spuitzak voeg voor Flagstones

Alle Flagstone wanden en terrassen kunnen gemakkelijk worden gevoegd met behulp van deze speciale spuitzak. Er ontstaat een zeer nette en nauwkeurige voeg. De spuitzak is uiterst handzaam en kent een lange levensduur door de hoge kwaliteit van het plastic. Flagstones worden gevoegd met de Ardex GK Grijs of Ardex GK Zandbeige, de keuze voeg voor professionele zetters.

Ook geschikt voor het voegen van Steenstrips!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.