• Wishlist
 • Hulp nodig?

  Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Voegmaterialen Flagstones

ARDEX GK Zandbeige

ARDEX GK Zandbeige

Voegmateriaal voor Flagstones - Zeer hoogwaardig

Eén van de meest gekozen voegkleuren op dit moment is zandbeige. ARDEX GK zandbeige betreft een kwalitatieve voeg. Voordelen zijn onder andere: de cementbasis. Maar ook een voeg die geschikt is voor brede voegen. Namelijk voor voegbreedtes vanaf 4 mm. Daarnaast kent het ARDEX GK Zandbeige een zeer hoge belastbaarheid en slijtvastheid. Hierdoor is het gebruik van bijvoorbeeld dooizout of  hogedrukreinigers geen probleem. Maar ARDEX GK doorstaat ook hoge temperaturen, mineraalolie en reinigingsmiddel. Al met al is het hierdoor het meest gebruikte voegmateriaal onder vooraanstaande tegelzetters. Daarom is het voor ons in 2004 een belangrijke reden geweest te allen tijde voor de ARDEX GK voeg te kiezen. Daarbij bouwen wij in de loop der tijd natuurlijk ook de nodige ervaring op. Zo is de hoeveelheid van de benodigde voeg niet alleen afhankelijk van de voegbreedte. Maar juist ook van de dikte en grootte van de Flagstones. Gebruik kan daarom per toepassing verschillen. Al met al is het gemiddelde gebruik in geval van een Flagstone terras bij benadering 4 m².

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer
Wandbekleding
Zwembad
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Deze wil ik! Gratis offerte

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstone Magazine aanvragen

Het Flagstone Magazine is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van onze producten. Wij verzoeken u ons uw juiste gegevens te verstrekken. Voor het toezenden van het Flagstone Magazine zal 1 van onze medewerkers vóór de verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Het Flagstone magazine is een exclusief en luxe magazine dat gratis door ons wordt verstrekt. U kunt het Flagstone Magazine geheel gratis bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden.