ARDEX X32 voor het verlijmen van Natuurstenen voor wand en vloer
Voegmaterialen Flagstones

ARDEX GK Zandbeige

ARDEX GK Zandbeige

Voegmateriaal voor Flagstones - Zeer hoogwaardig

Bekijk alle foto's

Cementmortel

Eén van de meest gekozen voegkleuren op dit moment is ARDEX GK Zandbeige. Deze voegmortel voor Flagstones betreft een kwalitatieve voeg. Eigenschappen van ARDEX GK Zandbeige zijn onder andere: de cementbasis. Maar het is ook een lichte kleur voegmortel welke geschikt is voor brede voegen. Namelijk voor voegbreedtes vanaf 4 mm. Daarnaast kent het ARDEX GK Zandbeige een zeer hoge belastbaarheid en slijtvastheid. Hierdoor is het gebruik van bijvoorbeeld dooizout of  hogedrukreinigers geen probleem.

Voegmateriaal

Dit hoogwaardige voegmateriaal doorstaat ook hoge temperaturen, mineraalolie en reinigingsmiddel. Al met al is het hierdoor het meest gebruikte voegmateriaal onder vooraanstaande tegelzetters. Daarom is het voor ons in 2004 al een belangrijke reden geweest te allen tijde voor de ARDEX GK Zandbeige en Grijs te kiezen. Daarbij bouwen wij in de loop der tijd natuurlijk ook de nodige ervaring op. Zo is de hoeveelheid van de benodigde voeg niet alleen afhankelijk van de voegbreedte. Maar juist ook van de dikte en grootte van de Flagstones. Gebruik van ARDEX kan daarom per toepassing verschillen. Al met al is het gemiddelde gebruik in geval van een Flagstone terras bij benadering 4 m². Een andere kleur voegmateriaal is ARDEX GK Grijs.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Voeg
Zwembad
Terras

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX GK Zandbeige
Beschikbare kleuren
Zandbeige, direct leverbaar!
Structuur
Poeder te vermengen met water
Gewicht
25 kilo
Soort
Cementgebonden
Voeg

Lees de handleiding. Controleer de kleur. Probeer uit op een onopvallende plaats bij twijfel. ARDEX droogt snel. Informatie over ARDEX artikelen kan nooit tot enige aansprakelijkheid van The Flagstone Company B.V. leiden. Bij twijfel over het gebruik dient u vooraf contact op te nemen met de leverancier van dit product: www.ardex.com. Eventueel kunnen wij u ook in contact brengen met een technisch adviseur!

ARDEX GK Zandbeige
 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

ARDEX voeg Zandbeige kopen

De voegkleur Zandbeige van ARDEX kiest men vaak in combinatie met geelkleurige Flagstones zoals de Brasil Yellow. Deze voegmortel geeft een zandkleurig effect als voegmateriaal tussen de Flagstones. Het zorgt bijvoorbeeld voor een harmonieus Flagstone-terras met een mediterrane uitstraling. ARDEX GK Zandbeige is één van de twee kleuren die ARDEX maakt. De andere kleur is de ARDEX GK Grijs. Deze voegkleur zandbeige is iets lastiger in te voegen omdat het in principe sneller droogt ten opzichte van de ARDEX GK grijs. De voegmaterialen van ARDEX gebruikt men zowel voor de vloer, terras of wand en gevel.

Mediterraan terras met Brasil Yellow Flagstones

Flagstone terras met lichte voeg

De mooiste zomerse terrassen kunt u maken met Flagstones en een lichte kleur voeg. Gebruik daarbij dus de hoog belastbare voegen van ARDEX. Bij bovenstaand voorbeeld is ARDEX GK Zandbeige gebruikt. Tezamen met de mooie Brasil Yellow Flagstones is dit een voorbeeld terras geworden. ARDEX GK Zandbeige biedt vele voordelen: het is zonnig, vrolijk maar bovenal ook zeer hoog belastbaar. Meer weten? Bel ons eens voor meer informatie: +31 578 560048

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.