Bourgogne geel Flagstones.
Flagstones Geel, Oranje en Wit

Bourgogne

Bourgogne Gele Flagstones

Flagstones Geel met zandkleurige invloeden

Geel/zandkleurige Kalksteen met bijpassende zachte kleuren. Deze Flagstone is beperkt vorstbestendig!

Bekijk alle foto's

Okergeel:

Eigenzinnige gele Flagstones! Bourgogne is een echte sfeerversterker met veelzijdige toepassingen. Waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan een Zuid-Europese schouw. Maar ook een exclusieve stapelmuur of uniek terras. Deze Flagstone Geel heeft namelijk veel karakter. Daarbij is deze mooie gebroken Natuursteen soms voorzien van natuurlijke aders. Dus echte charme en een natuurlijke, enigszins mediterrane uitstraling! Belangrijke kenmerken zijn daarnaast de koele gele tinten. Versterkt door de zandkleurige accenten. De Bourgogne Flagstones Geel voelen hierdoor levendig aan en stralen dit ook uit. Geschikt voor een zomers terras dat ambachtelijk wordt gezet. Dat laatste geldt natuurlijk voor alle Flagstonesoorten. Deze Flagstones Geel zijn licht vorstgevoelig. Dit betekent dat er soms enkele kleine schilfers af komen. Dit hoeft echt geen reden te zijn niet voor de Bourgogne Flagstones Geel te kiezen. Qua structuur en uitstraling zijn ze overigens bijna identiek als de Yellow Saliq Flagstones. Maar dan iets lichter van kleur.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer
Stapsteen
Stapelmuur
Zwembad
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Bourgogne
Beschikbare kleuren
Koel geel met enkele okergele/bruine accenten
Structuur
Grillig en robuust
Formaat
Klein tot normale stukken
Soort
Kalksteen uit Frankrijk
Voeg

ARDEX GK in diverse kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Voor wandbekleding: ARDEX X32

Onderhoud

Geen zuren gebruiken en pekel. Het betreft hier een kalksteen

Bourgogne

Flagstones

Handleiding

Reiniging

 

Bescherming

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones Geel

Op zoek naar de zomerse sfeer? Kies dan voor een gele, mediterrane optimale verharding in de tuin. Flagstones zijn hier uitermate geschikt voor en zijn onkruidarm. Er zijn naast Bourgogne Flagstones ook andere Flagstones in de kleur Geel. Zoals bijvoorbeeld Flagstones Brasil Yellow of de Flagstones Yellow Saliq. Flagstones Brasil Yellow zijn van kwartsiet en hebben daardoor een vlakke structuur. De Bourgogne Geel Flagstones kennen meer structuur en oneffenheden.

Lichte voegkleur

Alle geelkleurige Flagstones zien er overigens zomers uit. En door het gebruik van een lichte voegkleur bijvoorbeeld van ARDEX wordt het lekker zonnig. Dit is vooral mooi in combinatie met bijvoorbeeld natuurlijke houten elementen. En een heerlijk groen gazon en blauwe lucht. Mooie contrasten in de tuin. Daarmee is het met zo’n mooi en natuurlijk terras in een keer een optimaal vakantiegevoel in de tuin. Flagstones zijn een mooie aanvulling en een prettige bestrating. Dat komt omdat je veel minder last hebt van onkruid. Daarnaast zijn Flagstones een aangename ondergrond op met blote voeten op te lopen.

Flagstones Geel kopen

The Flagstone Company heeft sinds 2020 een groot terrein met twee unieke panden met een grote showroom. Daar kunt u tal van gele Flagstones in het echt zien. Er staan ongekend veel pallets klaar met de kleur geel – wit en zand. Als u een bezoek brengt, kunt u dit gelijk combineren met een gezellig kopje koffie in ons Flagstone Café. En wellicht ziet u nog andere producten zoals Steenstrips in gele tinten die bij uw nieuwe terras passen. Kortom laat u zich inspireren en kom op afspraak voor Flagstones eens bij ons langs in Vaassen!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.