deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Flagstones Geel, Oranje en Wit

Yellow Saliq

Lees meer

Yellow Saliq Flagstones

Okergele Flagstones met witte en oranje variaties

Een grillige, robuuste Flagstonesoort. Creëer een écht vakantiegevoel!

Bekijk alle foto's

Zomers:

Een stukje Kroatië bij u thuis in de achtertuin. Met warme en intense kleuren. De Stenen vormen een mooi geheel. Kleuren lopen mooi in elkaar over.  Het kleurenpallet is minder verschillend dan bijvoorbeeld de Brasil Yellow of Yellow Plakes Flagstones. Overwegend gaat het echter niet alleen om geel tinten met hier en daar oranje. Soms juist ook wat genuanceerde wit-accenten. Dit alles maakt de Steen uniek en toch levendig. Yellow Saliq is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een vrolijke mediterrane tuin of muur. De meest voorkomende toepassingen liggen in de lijn der verwachting. Immers een sprekend terras, een exclusieve gestapelde tuinmuur of bloembakken. Daar staat tegenover dat wij als Flagstone Company af en toe verrast worden. Namelijk één van onze relaties paste de kleur voeg aan. Dat wil zeggen: van grijs naar een zandbeige. Voor ons was dat een aangename verrassing. Dichterbij de Zuid-Franse invloeden komen wij namelijk niet. Dit is op ten top Zuid-Europa! Belangrijk is te vermelden dat de steen kalkhoudend is. Hier dient rekening mee gehouden te worden bij de verwerking. Gebruikt u hiervoor te allen tijde trascement. De Flagstones zijn los te kopen. Handelingskosten per losse m2: 4 euro exclusief BTW.

Geschikt voor:
Buiten
Wandbekleding
Stapelmuur
Stapsteen
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaalformaat: 2-4 cm
  • Pallet 20 m² (per losse m2 mogelijk)
  • 70 kg per m² (ca 6-10 stuks)
  • € 39,95 per m²
Deze wil ik! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Yellow Saliq
Beschikbare kleuren
Geel - Oranje. Zeer warme tinten
Structuur
Robuuste, stoere Flagstones
Formaat
8-10 stuks per laag
Soort
Kalkzandsteen uit Kroatié
Voeg

ARDEX GK in diverse kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Voor wandbekleding: ARDEX X32

Onderhoud

Kalkhoudend. Gebruik zuurvrije middelen

Yellow Saliq

Flagstones

Reiniging

Nederlands
Nederlands
Nederlands

Bescherming

Nederlands
 • Flagstone Zetwerk
  Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

  De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Flagstone gevelbekleding - wandbekleding
  De verwerking en het bestek

  Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Fundering voor Flagstones
  Zelf aanleggen of door een bevloeringsbedrijf?

  De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • Flagstones plaatsen
  Terras en Vloer

  Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Het voegen van Flagstones is mogelijk als Flagstones zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk alles voldoende te laten drogen. Aansluitend legt u de volgende voegbenodigdheden klaar: een kleine cement ton, een roestvrijstalen truffel, maatbeker, emmers met schoon lauw water, spons (fijnmazig en vierkant). Alsook een inwasbord (sponsbasin), platenmesje en schoonmaakdoek. Bovenal: let op de houdbaarheidsdatum van het cement of van het voegmiddel ARDEX GK.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal
  In maar liefst 2 kleuren leverbaar!

  ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld van Flagstone realisaties zowel binnen als buiten. Het is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren. Namelijk grijs en zandbeige. ARDEX GK voegmortel is gemakkelijk aan te maken. Te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Niet alleen voor wandbekleding, maar ook voor het terras. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze wat het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van voegkleuren.
  Lees meer

 • Flagstone plaatsers en verwerkers
  Zetters van Natuurstenen

  Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

 • Video's over Flagstones
  Plaatsen en zetwerk

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.