Mediterrane tuin met zachtgele flagstones - gebroken natuurstenen

Mediterrane Tuin

De mooiste voorbeelden van mediterrane tuinen vindt u op deze pagina. Relaties vertellen hun verhaal over de aanpak van aanleggen en plaatsen van Mediterrane Flagstones en u vindt alle mogelijkheden over het assortiment.

Mediterrane tuin

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Mediterrane tegels aanleggen

Rita wilde van het eerste uur een mediterrane tuin met Flagstones. Na hun reizen in Griekenland en Turkije kwamen zij vervolgens op het idee om een natuurstenen terras met gebroken tegels aan te leggen. Enthousiast plaatsten ze -samen met ambachtelijke zetters – vervolgens deze Flagstones. Al met al is het een professionele aanleg en een zonnig terras geworden met deze mooie gebroken Natuurstenen.

Aanpak van de Mediterrane tuin

“Het Bossche Vloerenbedrijf verzorgde de ondergrond van onze mediterrane tuin. Met als voordeel dat het zand daardoor snel de achtertuin uit verdween. Vervolgens ging het team met zetters aan de slag met de Yellow Saliq Flagstones. Vanaf boven maakte ik telkens vele foto’s. Leuk om dat nu zo weer op de website van flagstones.nl terug te zien. Bij de aanpak van onze tuin waren een aantal voorwaarden belangrijk. Het moest vrolij en zonnig zijn, alsook een relatie hebben met de Griekse terrassen. Samen met mijn man maakte ik veel plannen. Niet alleen voor de tuin, maar zeker ook voor de aankleding van de veranda.”

Assortiment Flagstones

Mediterrane sfeer in de tuin

De zitkussens maakte ik zelf. Daarbij is voorzien in het karakter van Turkse stof. Het straalt nu namelijk een warme buitenlandse en sfeer uit. Net zoals in een mediterrane tuin. Vervolgens zorgen de lamp aan het plafond en de Turkse waterpijp ervoor dat het sfeertje compleet is. In de zomer logeren onze kleinkinderen hier. Bij koude dagen willen ze desondanks dat gegeven onder de veranda. Want dan is het natuurlijk helemaal feest. Vanaf het eerste ontwerp hield ik hier al rekening mee. Als je de kussens neer legt, dan wordt het één matras. Ten slotte staat er een exclusieve gashaard. Als laatste een mooi levendig schilderij gemaakt door Ton. Met al die gezelligheid gaat de tijd zo voorbij”.

De veranda

“In het linkergedeelte staat nu de eettafel op de mediterrane Flagstones. In de andere ruimte wilde ik echt iets anders. Tijdens een bezoek aan Turkije ging ik daarom op zoek naar unieke, mediterrane producten. Anders gezegd: producten die op deze natuurstenen Flagstone vloer aansluiten. Bij de veranda is nu namelijk een verhoogd gedeelte. Dat is bewust gedaan zodat dit daarmee van de grond af ligt. Het is hierdoor minder koud.


Turkse stoffen en een gashaard

    -Gevonden in categorie: GeelWis filters
  • Brasil Yellow Flagstones zwembad 4
  • 9
  • Flagstones kwartsiet 192
  • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 74
  • Het voegen van vloer- en terrastegels 26
  • Yellow Sun Zwerfkeien groot en klein 13
  • Flagstone mediterraan terras - zonnig, ontwerp De Tuinen van Renee Koen 39

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.