Flagstones in de natuurlijke tuin - Alta Kwartsiet

Natuurlijke Tuin:

 • Gebruik voor de natuurlijke tuin neutrale kleuren Flagstones
 • Flagstones gaan qua vorm mooi op in het landschap
 • Een Flagstone-bestrating kent een hoge antislip
 • Gebruik de Flagstones ook voor bijvoorbeeld tuinpaden

Natuurlijke Tuin

Lees meer

Flagstones in de natuurlijke tuin verwerken

Bij dit specifieke ontwerp is de Flagstone Alta Kwartsiet zowel voor het terras alsook rondom het zwembad en onder de veranda toegepast. Het gaat om een Natuursteen die onderhoudsarm is. Daarnaast zijn de Alta Kwartsiet Flagstones meestal groot van formaat en dankzij deze veelzijdigheid hebben ze een grote aantrekkingskracht. Deze grijze Flagstones worden vaak als verharding gebruikt in natuurlijke tuinen. Ze trekken de aandacht maar nemen zeker niet de overhand. Het is totaal wat anders dan tegels en wordt daardoor exclusief.

Toepassing Flagstones

Alta Kwartsiet is enkel leverbaar in de kleur grijs. Je kunt ze gebruiken voor een slingerend pad in een bloementuin of als Stapstenen door de tuin. Deze Flagstones doorstaan de tand des tijds en kunnen altijd weer worden her gebruikt. Het product is daardoor duurzaam, tijdloos en past zich gemakkelijk aan in vrijwel ieder ontwerp.

 

Vraag hier het gratis Flagstone Magazine aan!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstone tuinmuur 

Een ander mooi detail in deze tuin is de ambachtelijk gemetselde tuinmuur bij de vijver. Hier zijn de Violetto Flagstones gebruikt. Goed om te weten dat deze Natuurstenen ook onder het wateroppervlak doorlopen naar de fundering. Flagstones bieden dus als Stapelstenen ook een perfecte mogelijkheid om een tuinmuur natuurlijk te maken. Bij deze tuinmuur zijn ook nog waterpunten gemaakt waar het water sierlijk uit stroomt.

Stapelen van Flagstones

Deze Violetto Flagstones zijn secuur gestapeld om een consequente en gelijkmatige ruwe muur te maken met een natuurlijk effect. Wat Violetto zo bijzonder maakt, is het kleurenpalet. Diepe tinten van paars en grijs geven deze tuinmuur een karaktervolle uitstraling. Deze breukstenen zijn overigens bestand tegen diverse weeromstandig- heden. Dankzij de natuurlijke textuur van de muur ontstaat er een fantastisch contrast met de omliggende vegetatie in de tuin. Het is zeer zeker een sierlijke muur die de aandacht krijgt!

Foto album

  -Gevonden in categorie: FlagstonesWis filters
 • Flagstones Kavala bij het zwembad 104
 • Flagstones kwartsiet 196
 • Flagstones buiten - onderhoudsvrije bestrating. 74
 • Brasil White - Flagstones. 58
 • Flagstone terras en Geopietra wandbekleding. 153
 • Tuinaanleg: René Huiberts 25
 • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 74
 • Blue Mozambique Flagstones - gebroken Natuurstenen met vlammende roestaccenten 56
 • Wandbekleding Bourgogne Gele Flagstones. 15
 • Flagstones buiten op gestabiliseerd zand 66
 • Flagstones in de tuin 57
 • Brasil Green Flagstones in Pallet 9

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.