Flagstone pad met Violetto Flagstones

Violetto Flagstones

Lees meer

Leistenen ideaal als Stapsteen

Ook voor toepassing los in de Tuin

In het groene landschap ligt een natuurlijk aangelegd tuinpad. Volledig opgenomen in de landelijke omgeving. Precies zoals Bart het met de Flagstones in zijn hoofd had. Samen met vrienden besloten hij en zijn vrouw een grote gezamenlijke tuin aan te leggen. Vooral met het idee voor een gezamenlijke moestuin. Zo kunnen ze op zondagen gezellig bij elkaar langs komen. Het looppad van de Violetto Leisteen Flagstones ligt er prachtig bij. Deze Natuurstenen zijn inmiddels ruim een jaar geleden.

Violetto Leistenen – Flagstones

Bart: “Je zit tenslotte al genoeg binnen op kantoor”. Behalve de onderlinge gezelligheid is er natuurlijk wel werk aan de winkel in de tuin. Uit de moestuin komt een flinke oogst. En dat is natuurlijk geweldig. Het is heerlijk om hier alles even los te laten. Bezig te zijn met genieten van wat er groeit en bloeit. En dat tezamen met de mooie Flagstones. De eerste gedachte was om door de tuin een duurzaam en mooi looppad aan te leggen. Zo ontstond het idee bij Bart en zijn vrouw om met Violetto leistenen te werken. Want ze wilden absoluut geen strak tegelpad. De Violetto Leisteen is grillig, robuust en zwaar van kwaliteit. Ook qua oppervlak wat oneffen. Dit benadrukte juist de gecurvede vorm van het pad gaf direct het gewilde authentiek karakter. De steen heeft mooie kleuren en dankt mede daaraan zijn naam.

Flagstone Soorten

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Zand, Flagstones en puzzelen

Als je met elkaar een tuin aanlegt, dan deel je de kosten natuurlijk ook. Door de Violetto Flagstones los in geel zand te leggen viel de prijs relatief mee. Zo werd aan de eis tegemoet gekomen dat het pad lang en goed zou blijven liggen. Vervolgens werd zo’n 10 tot 15 cm afgegraven. Daarna geel zand opgebracht. Ten slotte werd met de waterpas de ‘puzzel’ gelegd. Bart heeft dit Flagstone-project samen met zijn vrienden verzorgd. Het idee is toch dat je alles zelf doet in zo’n gezamenlijke tuin.

Het los leggen van Flagstones

Inmiddels zijn de kale plekken tussen de Stenen dichtgegroeid. Daardoor ligt het pad nog steviger. Aan het einde loopt het uit op houtsnippers naar een bostuin. Met lampjes wordt ’s avonds het pad mooi verlicht. Gasten geven veel complimenten. Zij vinden het natuurlijke pad mooi en uitnodigend. Intussen wordt er volop genoten en getuinierd! Opmerking van de redactie: voor het los leggen van Flagstones is het belangrijk dat de Flagstone enig gewicht heeft. Aansluitend zal de steen door de regen rondom stabiliteit krijgen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.