Flagstones verwerkt in een ronding en als stapstenen

Terras zonder onkruid:

  • Flagstones worden geplaatst in het cement
  • Een draagkrachtige ondergrond is hiervoor aan te raden
  • De Flagstone-stenen worden opgesloten in de ARDEX Voeg
  • ARDEX voegmortel is hard van structuur en duurzaam!

Terras zonder onkruid

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Natuurstenen in de tuin

Concluderend is het een ideale Natuursteen zo direct voor de overkapping. Deze Steen is los per vierkante meter goed betaalbaar. En op de tweede plaats dienen ze een goed doel. De gele Stapstenen sparen het gras. Het is een uitdaging, zeker met kleinkinderen om de dagelijkse loop op het gras te beperken. Met zijn allen maakt de familie er een leuk spring spelletje van.


Stapstenen zijn reuze handig!


Hinkend van de ene Natuursteen naar de volgende Stapsteen! Naast deze praktische en speelse toepassing is het vooral ook een mooie natuurlijke toevoeging. Aan de zijkant van het huis is een romantisch terrasje met Flagstone-stenen gemaakt. Dit terras is onkruidvrij en is toegankelijk vanuit de woonkamer. Op deze plaats staat de gehele heerlijk dag heerlijk de zon. En dus is het optimaal zomer op deze manier. Er zijn plannen om een luxe tentdoek te maken met een opening. Zo kan de veranda worden afgesloten in koude perioden. Dan kan er dus het gehele jaar intensief gebruik van worden gemaakt. Eigenlijk is het dan een optimale tuinkamer!

Yellow Saliq Flagstones op pallet.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.