• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Stapstenen

Lees meer

Flagstones Stapstenen

Stapstenen zijn heel makkelijk voor in de tuin. De afstand tussen Stapstenen verschilt. Het is een kwestie van smaak. Je kunt meerdere Stapstenen met een korte afstand naast elkaar en in de lengte leggen. Alles is mede afhankelijk van de functie en de breedte – lengte van het pad. Dus de Staptegel speels of juist iets verspringend neerleggen. Wil je alles goed van te voren uitrekenen en achter elkaar doorleggen, kies dan voor twee Stapstenen op 1 lengtemeter.

Natuurlijke stepping stones

Kies een natuurlijk materiaal als vulmateriaal. Gebruik dus geen voegmiddel. Dit omdat er bij een los zandbed geen sprake is van een stabiele ondergrond.  Enkele voorbeelden van vulmateriaal voor stapstenen zijn: grind, schelpen, kruipgoed of gras. Na enkele regenbuien krijgen de breuksteen steeds meer vastigheid – grip. Soms legt men iets gestabiliseerd zand aan. Gestabiliseerd zand is een vermenging van cement en zand. Hiermee ligt de Stapsteen direct wat steviger. Stapstenen zijn mooi. Het is een natuurlijke aspect in de tuin en door de wijze van toepassing niet duur.

Grote of ronde Stapstenen

Bij het plaatsen van losse Flagstones, adviseren wij u zware of grote stenen. Flagstones van klein formaat zijn minder geschikt. Wij verkopen ook ronde en zware Stapstenen per stuk. Vraag onze adviseurs wat de beste mogelijkheden zijn. The Flagstone Company verkoopt de meeste Flagstones ook per losse m2. Onze Stapstenen zijn in allerlei kleuren leverbaar.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.