Zwembad Flagstones buitenland.

Flagstones Zwembad:

 • Hoge antislip zwembadtegel
 • Mediterrane uitstraling bij een keuze lichte voeg
 • Karaktervol en natuurlijke vloertegel
 • Ook geschikt voor in het Zwembad

Zwembad

Lees meer

Flagstones en zwembadranden

Onze collega Rik de Beer is uw contactpersoon voor Flagstones bij het zwembad. Vooral voor op maat gemaakte zwembadranden. Het is namelijk mogelijk van hetzelfde materiaal een zwembadrand te laten maken. Kortom: op basis van tekeningen, verzorgen wij dit tegen meerprijs. Zo wordt uw project één geheel. Het zwembad krijgt daardoor een uniforme exclusieve uitstraling. Zo is het mogelijk om ook zwembadranden van een bullnose te voorzien (mooie afronding).

Brasil Yellow Flagstones mediterraan terras

Zwembadtegels

Flagstones kennen een mystiek patroon dat kunstzinnig te noemen is. Het gaat feitelijk om een groot mozaïek maar dan met scherven van Natuurstenen. Iedere zetter kent bij het Flagstone plaatsen zijn eigen handschrift. Flagstones kom je vaak tegen in Zuid-Europa op terrassen en rondom zwembaden. Maar wij zien Flagstonetegels voor in het zwembad natuurlijk ook bij de vele vestigingen van bijvoorbeeld Center Parcs. En dat heeft een belangrijke reden. De architecten die zich met de inrichting van deze parken bezig houden, weten dat de Flagstone een natuurlijk geworven materiaal is. Daarbij is het noodzaak dat kinderen en volwassenen tijdens het lopen en rennen, niet uitglijden.

Geschikte zwembadvloer

Doordat Flagstones een natuurlijk gesteente is en deze breukstenen gespleten zijn, kent dit mooie Natuursteen van origine al een stroef oppervlakte. Dat is wellicht hetgeen het meest een rol speelt bij een te maken keuze voor een zwembadvloer. Het antislip-gehalte geldt zowel voor buiten- als binnen zwembaden. Maak maar eens een vergelijk (test) tussen een Flagstone-tegel en een keramische tegel. Dan wordt het verschil direct merkbaar. Wel is het noodzakelijk dat de Flagstone-vloer – onderhouden wordt. Buiten adviseren wij het terras rondom het zwembad 2 keer schoon te spuiten per jaar. Dit geldt voor binnen ook in verband met hygiëne.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Zwembad in de tuin

Als je een zwembad maakt in de tuin zijn er vele keuzes waar je voor komt te staan. Wordt het een constructief zwembad (massief gebouwd) of een kant en klaar bad? Bouw je het zwembad in of blijft het boven de grond staan. Zelfs maken veel mensen tegenwoordig de keuze voor een zwembad met overkapping. Het is maar net naar welke sfeer je op zoek bent. Als Flagstone Company zijnde hebben wij met name relaties die voor een natuurlijk zwembad kiezen met een onderhoudsarme bestrating. Naast de zwembadtegels is het overigens ook mogelijk bij ons de zwembadranden van de zelfde steen te laten maken.

Terras rondom het zwembad

Maak direct van de mogelijkheid gebruik en zorg dat naast de verharding rondom het zwembad ook direct aandacht is voor de bestrating en verharding van het terras. Leg dit dan direct ook door met dezelfde Flagstones. Zo ontstaat het meest natuurlijke effect en eenheid in de tuin.

Bekijk alle Flagstone foto's
 • Flagstones in de voortuin. 133
  Terras

  De mooiste onkruidvrije Flagstone-terrassen. Veel sfeer en mogelijkheden. Van landelijk tot modern tot mediterrane tuin. Bekijk alle toepassingen en foto's.

 • Flagstones met smalle voeg 66
  Gevelbekleding

  Alle foto's van Flagstones op de gevel. Want dit komen wij in toenemende mate tegen. Natuurstenen op gevels - muren. Weliswaar met een beperkte dikte. Bekijk alles!

 • Flagstones open haard - schouw. 27
  Haard en Kachel

  Het plaatsen van Flagstone Haard en Kachel is 'n ambachtelijk werk. Het wordt een succes als je er tijd aan besteedt. Met geschikte lijm en uitleg wordt het een succes. Lees meer!

 • Dunne Flagstones zijn het meest geschikt voor wandbekleding. 39
  Zetwerk

  Sinds 2004 staat The Flagstone Company in contact met gespecialiseerde zelfstandige zetters. Dit ambachtelijke werk kunt u dus uitbesteden. Bel ons voor contactgegevens!

 • zwarte flagstone vloer bijgebouw - veranda 45
  Veranda

  Voor sfeer zijn vloeren, muren en plafonds van essentieel belang. Vaak worden onze producten, zoals Flagstones of Steenstrips, ook toegepast bij overkappingen. Lees meer!

 • Flagstones natuurlijk zwembad. 57
  Zwembad

  Voor Flagstones bij het zwembad gebruikt u het beste kwartsiet (minimale waterabsorptie). Flagstones zijn van origine niet glad en dus zeer geschikt. Bekijk de foto's!

 • Flagstones los in de tuin met gras er tussen. Kleansis Plakes Flagstones. 66
  Stapstenen

  'Stepping Stones' los in de tuin. We zien het weer steeds vaker. Makkelijk als stapstenen tussen het gras, grind. Bijvoorbeeld met vetplanten. Wij hebben Stapstenen per stuk te koop!

 • Flagstone-pad aan de waterkant (nog ongevoegd). 54
  Tuinpaden

  Sierstenen zoals Flagstones maken de tuin aantrekkelijk. Het geeft een speelse, stoere sfeer. Door toepassing van de juiste kleuren is het een natuurlijk element. Lees meer!

 • Alta Kwartsiet Flagstones en Steenstrips 15
  Flagstones en Steenstrips

  Flagstones en Steenstrips versterken elkaar. Kies daarom voor een contrast met de vorm. Maar juist ook door de kleuren op elkaar aanpassen. Bekijk de mogelijkheden!

 • Flagstone muur gestapeld Natuursteen. 30
  Stapelmuur

  Robuuste tuinmuren met losse Flagstones op elkaar gestapeld. Soms met iets cement er tussen. De mooiste Natuurstenen Muren kunt u hiermee bereiken. Bekijk de voorbeelden!

 • Mooie formaten Flagstones. Direct verkrijgbaar uit voorraad bij The Flagstone Company. 39
  Vijver

  Flagstones zijn in alle kleuren verkrijgbaar ook voor de vijver. Niet alleen als vijverrand of staptegel. Juist ook voor een waterval. Natuurlijke materialen zijn sfeermakers!

 • Sahara Kwartsiet Flagstones - enkel leverbaar bij grotere hoeveelheden. 27
  Wellness

  Karaktervolle accenten met gebroken Natuurstenen voor vloer of wand. Zagen wij het al vaak in het buitenland. Nu ook in Nederland steeds meer toegepast. Vele mogelijkheden!

 • Calanca Kwartsiet Flagstones - Kinderspeeltuin - plantsoen Tudorpark Hoofddorp. 25
  Park

  Natuurlijke paden, onderhoudsarm en geen onkruid. Passend binnen het architectonische landschap, de wijk of de tuin. Uniek is dat de Flagstone geen richting kent. Lees meer!

 • Flagstone wand in de keuken. 19
  Keuken

  Wandbekleding met scherven Natuursteen of juist indrukwekkende vloeren. Wij zien het steeds vaker terug als natuurlijk element in de keuken. Alle ideeën vindt u hier!

 • Trap met Flagstone treden. 33
  Trap

  Verhogingen in de tuin lost u op door bijvoorbeeld het maken van Flagstone trappen. Daarmee realiseert u een natuurlijk effect in de tuin. Er zijn diverse toepassingen mogelijk!

 • Flagstones op hoeken. 12
  Hoeken

  Hoekoplossingen voor Flagstones. Verschillende manieren om de hoeken mooi met deze natuurstenen af te werken. Bekijk de voorbeelden zodat u een keuze kunt maken!

 • 39
  Binnenvloer

  Flagstones voor binnen. Stoer, elegant en stijlvol. We zien vloeren terug in alle kleuren van wit tot donkergrijs. Vaak ook van binnen naar buiten. Echt wat anders. Laat u zich inspireren!

 • Mooie toegang villa met Flagstones. 21
  Entree en Oprit

  Van bestrating met Flagstones buiten tot een mooie omlijsting van gebroken Natuurstenen rondom de toegangsdeur. Op diverse manieren kunt u de benodigde accenten leggen. Lees meer!

 • 3D visualisatie Steenstrips en Flagstones 21
  Wanden

  Vlakke natuurstenen wanden zonder diepte en toch de sfeer van gebroken natuursteen. Werd het veel gedaan in de jaren '70, komt het nu weer helemaal terug! Lees meer!

 • Dakbedekking met leien. 9
  Dakbedekking

  Flagstones worden zelfs in het buitenland als dakbedekking toegepast. Natuurlijk met speciale verankering. Belangrijk is wel dat de dakconstructie het gewicht kan dragen!

 • Flagstones Mediterrane uitstraling - buitenland. 30
  Buitenland

  Het internationale toerisme neemt toe. Dit betekent dat mensen ook binnen en buiten Europa ideeën opdoen. Een link naar het buitenland geeft dan vaak de gewenste sfeer!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.