deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wanden

Lees meer

Binnenwanden met Flagstones - Foto's

Flagstone Muurbekleding

Wandbekleding binnen: kies voor accent en warmte! Veel mensen kennen Flagstones van verwerking op de vloer of terras. Maar juist ook voor binnenwanden komt deze Steen zo mooi tot zijn recht. Deze speelse Natuursteen zorgt ervoor dat u muur mooi wordt. Flagstones kunnen zeker ook abstract worden toegepast.

Hou vooral rekening met de kleur, grootte en het soort Flagstone. Want juist dit is bepalend voor de gewenste uitstraling bij uw interieur. Daarnaast is de voegkleur alles bepalend. Bij wandbekleding van Flagstones kiest u het beste voor een dunne natuursteensoort. De reden hiervoor is dat de Stenen dan beter verwerkbaar zijn. Bijvoorbeeld alleen al door het gewicht te beperken. Er zijn echter ook voorbeelden in ons foto-boek van Flagstones met een maximale dikte tot 4,5 cm.

Bekijk direct ons Flagstone Assortiment!

Gevel en buitenmuur

Al in het beginstadium van The Flagstone Company kregen wij vragen over bekleding van wanden met Flagstones. In eerste instantie – bij de opstart van ons bedrijf – verbaasde ons dat. Want in Nederland kennen wij het voornamelijk als terrasbekleding. Wij verzamelden daarom sinds 2004 alle referenties en dus ook fotomateriaal.

Flagstones – natuurstenen

Juist ook in de jaren 70 kwam dit fenomeen in de architectuur veel terug bij bungalows. Tegenwoordig is de inspiratie niet enkel afkomstig uit die tijd. Maar waait het juist ook over vanuit de gewoontes van bouwstijl in het buitenland.

Flagstone gevels en buitenmuren?

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.