Binnenmuur zwembad Natuursteen - Flagstones.

Flagstone Wanden binnen:

  • Decoratief en uniek
  • Stoer en een knipoog naar de jaren ’70
  • Ambachtelijk en exclusief
  • Karaktervolle Natuursteen
  • Leuk om zelf te plaatsen!

Wanden

Lees meer

Gevel en buitenmuur

Al in het beginstadium van The Flagstone Company kregen wij vragen over bekleding van wanden met Flagstones. In eerste instantie – bij de opstart van ons bedrijf – verbaasde dit ons. Want in Nederland kennen wij Flagstones voornamelijk als terrasbekleding. Daarom verzamelen wij al sinds 2004 allerlei fotomateriaal en hebben wij ook onze focus veranderd.

Flagstones – natuurstenen

Want juist ook in de jaren ’70 kwam dit fenomeen als natuurstenen wandbekleding terug in de architectuur. Bijvoorbeeld in de ontwerpen van bungalows. Bungalows waren in die tijd modern, hip en eigentijds. En daar hoorde de Flagstone Wandbekleding bij. Tegenwoordig is de inspiratie niet enkel afkomstig uit die tijd. Maar waait het juist ook over vanuit gewoontes van bouwstijlen in het buitenland. Daarmee doet de Flagstone zijn herintrede.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Dunne Natuursteen

Bij wandbekleding van Flagstones kiest u het beste voor een dunne Flagstone-soort. De reden hiervoor is dat deze decoratieve Stenen dan beter verwerkbaar zijn. Bijvoorbeeld alleen al door het gewicht te beperken. Daardoor is het beter hanteerbaar is in het werk. Er zijn echter ook voorbeelden in ons foto-boek van Flagstones met Flagstones van een maximale dikte tot 4,5 cm. Soms zijn de scherven niet dunner beschikbaar. Het mooie is dat wij complete werkbeschrijvingen hebben hoe u het beste de Flagstones verwerkt!

Plaatsen van Flagstones

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.