Flagstones vijverrand en waterval.
Flagstones Blauw

Kleansis Plakes

Kleansis Plakes Flagstones

Blauw/grijze Flagstones met bruine accenten

Donkerblauw-grijze Flagstonesoort om fantastische combinaties mee te maken. Natuurlijke kleuren die opgaan in de omgeving!

Bekijk alle foto's

Voor vloeren en terras

Kleansis Plakes Flagstones zijn neutraler dan de Blue Plakes. Deze Flagstones zijn namelijk meer overwegend blauw-grijs van kleur. Maar bijvoorbeeld ook iets donkerder. De breukstenen hebben daarnaast een mooie zachte glans. Er is echter wel een nuanceverschil te ontdekken. Zoals is er ook een bruinnuance in de stenen te zien. Houten meubelen sluiten daardoor direct aan op deze prachtige Natuurstenen. De Kleansis Plakes is dus weliswaar iets minder kleurrijk dan de Blue Plakes Flagstones. En daardoor iets rustiger en minder aanwezig.

Wandbekleding

De verkregen naam Kleansis is gelijk aan de naam van de eigenaar van de Griekse groeve. Het mooie product importeren wij namelijk rechtstreeks uit dit land. De huidige levering zijn echt mooie grote Stenen van formaat. Grote Flagstones kunt u altijd kleiner maken. Bijvoorbeeld tijdens de verwerking als dat nodig is. Toepassing van dit gesteente is ongekend. Bijvoorbeeld ook als wandbekleding. Ten slotte is een sterk bijkomend voordeel van de Kleansis Flagstones dat de dikteverschillen beperkt zijn. Kortom: een ideale Steen om zelf mee aan de slag te gaan! Verkoop per losse m² is mogelijk (handelingskosten 4 euro per m² exclusief BTW).

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Stapsteen
XXL
Zwembad
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaalformaat: 2-4 cm
  • Pallet 30 m² (per losse m² mogelijk)
  • 50 kg per m²
  • € 39,50 per m²
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Kleansis Plakes
Beschikbare kleuren
Blauw -antraciet met hier en daar bruine accenten
Structuur
Vlakke, sterke steen met ruwe uitstraling
Formaat
Zeer mooie formaten Flagstones, ca. 3-6 per laag
Soort
Leisteen uit Griekenland
Voeg

ARDEX GK in meerdere kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Voor wandbekleding ARDEX X32

Onderhoud

Hoog belastbaar – vraag ons om advies

Kleansis Plakes

Flagstones

Handleiding

Reiniging

 

Bescherming

 • De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond realiseert u zelf of geeft u uit handen aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt het bevloeringsbedrijf welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg die het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Flagstones voor binnen

Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de groeven is het ook mogelijk om speciale Flagstones te bestellen. Bijvoorbeeld op dikte gemaakt voor binnen. Dit wordt dan door de medewerkers ter plaatse handmatig geselecteerd uit de diverse partijen Flagstones. Doordat de dikte beperkt is, is het plaatsen van de Flagstones, makkelijker. Er is simpelweg minder dikteverschil. Het is natuurlijk ook van belang dat de vloer die u binnen gaat leggen, niet teveel hoogte “vraagt”.

Kwaliteit Flagstones

De leverancier waar wij mee werken, pakt vervolgens de Flagstones per laag in. Dus als u Flagstones op deze wijze wilt ontvangen, zorg dan dat u dit duidelijk bij onze verkopers aangeeft. Dan bestellen wij voor u de Flagstones “op maat”. Het is tevens mogelijk om een kleurindicatie bij bestelling mee te geven. En het aantal Flagstone-stenen per laag. Met alles wordt rekening gehouden zodat uw Flagstone-vloer binnen een groot succes wordt. Kleansis Plakes is overigens een Natuursteen welke hard van structuur is. Deze breuksteen is daardoor ook zeer geschikt als tegel rondom het zwembad of als terrastegel. Voor alles dat afwijkt van ons standaard aanbod, geldt een meerprijs.

Flagstones binnen en buiten

Het is een optie om de Flagstones van binnen naar buiten door te trekken. In dit geval ontstaat er één mooie massieve vloer die tot in de tuin doorloopt. Dit zorgt voor eenheid. Hou bij het ontwerp aandacht voor de kleur van de voegen. Bij een lichte voeg wordt de vloer mediterraan, bij een grijze voeg, modern.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Vijver bekleedt met Flagstones Kleansis. Ontwerp: Suzan van Lieshout.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.