deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Flagstones Blauw

Kleansis Plakes

Lees meer

Kleansis Plakes Flagstones

Blauw/grijze Flagstones met bruine accenten

Donkerblauwe Flagstonesoort om fantastische combinaties mee te maken. Natuurlijke kleuren die opgaan in de omgeving!

Bekijk alle foto's

Exclusief:

Kleansis Plakes Flagstones zijn neutraler dan de Blue Plakes. Deze Flagstones zijn namelijk meer overwegend blauw-grijs van kleur. Maar bijvoorbeeld ook iets donkerder. Daarnaast hebben deze breukstenen hebben een mooie zachte glans. Er is echter wel een nuanceverschil te ontdekken. Zoals iets bruin in de stenen. Houten meubelen sluiten daardoor direct aan op deze prachtige Natuurstenen. De Kleansis Plakes is dus weliswaar iets minder kleurrijk dan de Blue Plakes Flagstones. En daardoor iets rustiger en minder aanwezig. De verkregen naam Kleansis is gelijk aan de naam van de eigenaar van de Griekse groeve. Het mooie product importeren wij  namelijk rechtstreeks uit dit land. De huidige levering zijn echt mooie grote Stenen van formaat. Grote Flagstones kunt u altijd kleiner maken. Bijvoorbeeld tijdens de verwerking als dat nodig is. Toepassing van dit gesteente is ongekend. Bijvoorbeeld ook als wandbekleding. Ten slotte is een sterk bijkomend voordeel van de Kleansis Flagstones dat de dikteverschillen beperkt zijn. Kortom: een ideale Steen om zelf mee aan de slag te gaan! Verkoop per losse m2 is mogelijk (handelingskosten 4 euro per m2 exclusief BTW).

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Stapsteen
XXL
Zwembad
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaalformaat: 2-4 cm
  • Pallet 30 m² (per losse m2 mogelijk)
  • 50 kg per m²
  • € 39,50 per m²
Deze wil ik! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Kleansis Plakes
Beschikbare kleuren
Blauw -antraciet met hier en daar bruine accenten
Structuur
Vlakke, sterke steen met ruwe uitstraling
Formaat
Zeer mooie formaten Flagstones, ca. 3-6 per laag
Soort
Leisteen uit Griekenland
Voeg

ARDEX GK in meerdere kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Voor wandbekleding ARDEX X32

Onderhoud

Hoog belastbaar – vraag ons om advies

Kleansis Plakes

Flagstones

Reiniging

Nederlands
Nederlands
Nederlands

Bescherming

Nederlands
 • Flagstone Zetwerk
  Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

  De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze natuurlijk gebroken Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnen vloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Flagstone gevelbekleding - wandbekleding
  De verwerking en het bestek

  Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Fundering voor Flagstones
  Zelf aanleggen of door een bevloeringsbedrijf?

  De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • Flagstones plaatsen
  Terras en Vloer

  Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal
  Flagstone-voegmortel in 2 kleuren!

  ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg welke het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Flagstone plaatsers en verwerkers
  Zetters van Natuurstenen

  Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

 • Video's over Flagstones
  Plaatsen en zetwerk

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.