deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Cementsluier verwijderaar

Moeller Stone Care is toonaangevend op het gebied van onderhoudsproducten voor Natuurstenen en Flagstones. Zelfs ook voor producten van Geopietra (gereconstrueerde producten zoals kunststeen).

Moeller HMK R155

Lees meer

Moeller Stone Care

Moeller HMK R155

Bekijk alle foto's

Verwijderen cementwaas

Moeller Stone Care is al jarenlang leidend in de markt als het gaat om onderhoudsproducten voor Natuurstenen. Belangrijk is – voor elk onderhoud dat u wilt uitvoeren – eerst deze grondreiniger te gebruiken. Het is dus letterlijk eerst de reiniger die de Flagstones schoonmaakt. Mocht u een cementwaas hebben overgehouden op Flagstones Dan pakt u dit direct ook mee met de Moeller R155. Een lichte cementsluier haalt u dus met dit product eraf. Maak voor de zekerheid de voegen van de Steenstrips nat zodat Moeller R155 niet direct hierin trekt. Volg verder de aanwijzingen op de verpakking zeker ook voor het onderhoud.

Zuurvrije grondreiniger

Het product Moeller R155 is een effectief reinigingsmiddel dat op alle oppervlakken kan worden gebruikt. Denk hierbij aan Natuurstenen en beton. Maar juist ook Flagstones, Geopietra, gepolijst marmer en graniet. Het verwijdert onder andere bouwvuil, algemene vervuiling. Maar ook lichte cementsluier, zelfglanzende lagen en resten van onderhoudsmiddelen. Het is altijd mogelijk bij vragen om rechtstreeks contact op te nemen met de Technische adviseurs van Moeller Stone Care.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer

Prijzen

Deze wil ik! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
MOELLER STONE CARE

HMK R155

 • Geschikt voor binnen en buiten
 • De benodigde hoeveelheid Moeller R155 is afhankelijk van het zuigvermogen van het oppervlakte en de mate van de vervuiling. Algemeen kan het volgende aangehouden worden. 1 liter HMK R155 op 1 liter schoon water is ca. 10m² en 1 liter HMK R155 op 20 liter schoon water is ca. 80m².
 • Bewaar Moeller R155 met een temperatuur tussen de 12C en 25C op een droge donkere plek.
 • Moeller R155 kan een aantal jaren bewaard worden.
 • Het product is niet vlambaar.
 • Niet zuurhoudend. Milde geur.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Volg altijd de handleiding op de verpakking
 • Probeer uit op een onopvallend testvlak
MOELLER STONE CARE

HMK R155

R155
 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

Verwijderen van cementsluier - Het plaatsen van Steenstrips buitenmuren -

Cementsluier voorkomen

Het beste is om cementsluier te voorkomen zodat u de Moeller R155 niet nodig heeft. Daarbij is het belangrijk dat u vooral schoon werkt bij het van de Flagstones. Dus zoveel mogelijk schone materialen en handschoenen. Is het zetwerk te lastig, werk dan met twee personen. Zo neemt de kans op eventuele cementsluier af. Natuurlijk kunt u het beste ervoor zorgen dat er ook een ARDEX spons klaarligt. Maar ook schoon water om eventuele cementsluier ter plaatse te verwijderen. Het is sowieso zinvol op voorhand al een cementverwijderaar en grondreiniger zoals Moeller R155 op voorhand erbij te houden.

Cement verwijderaar

Belangrijk is altijd om een test op te zetten voor het verwijderen van cement. Dit kunt u het beste doen op een onopvallende plaats in het zetwerk. Dat wil zeggen aan de zijkant bijvoorbeeld. Maar het is ook mogelijk om dit speciaal even te uit te proberen op een proefmonster. Maak daarbij eenzelfde situatie na om het verwijderen van cement goed te beoordelen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.