• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Terras

Lees meer
Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren

Vroeger waren er enkel Flagstones in het rood en grijs verkrijgbaar. Nu is de keuze met Flagstones ongelooflijk breed.  Zoals bijvoorbeeld witte, gele en oranje Flagstones. Maar zelfs ook blauwe en zwarte! Flagstones zijn dus verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. The Flagstone Company importeert deze Natuurstenen vanuit de hele wereld. Nieuw in ons assortiment is de XXL Flagstone. Een zeer groot formaat gebroken Natuursteen. Deze is vooral verkrijgbaar in zwart, grijs, wit en gele tinten. Kortom: de mogelijkheden van deze bijzondere Natuursteen zijn heel groot. Als u Flagstones overweegt, is het dus goed om onze showroom te bezoeken. Want wij hebben vele voorbeelden. Kom echt eens langs.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.