Terras

Terras:

 • Onkruidvrije bestrating
 • Moderne verharding
 • Mediterrane uitstraling met lichte kleuren
 • Zowel voor voor- als achtertuin!

Terras

Lees meer

Foto album

Aanleggen bestrating

Een nieuwe bestrating aanleggen, begint bij het maken van een tuinontwerp. Bijvoorbeeld door de inspiratie van deze foto’s met terrassen van Flagstones. De Flagstone sierbestrating is daarmee weer terug in het tuinbeeld. Een Flagstone is feitelijk een sierlijke steen die geen richting kent. Het is namelijk een Natuursteen met een verscheidenheid aan vormen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Flagstones zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren

Vroeger waren er enkel Flagstones voor de terrasvloer in het rood en grijs verkrijgbaar. Nu is de keuze voor het terras in de tuin met Flagstones ongelooflijk breed.  Zoals bijvoorbeeld witte, gele en oranje Flagstones. Maar zelfs ook blauwe en zwarte! Flagstones zijn dus verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. The Flagstone Company importeert deze Natuurstenen vanuit de hele wereld. Nieuw in ons assortiment is de XXL Flagstone. Een zeer groot formaat gebroken Natuursteen. Deze is vooral verkrijgbaar in zwart, grijs, wit en gele tinten. Kortom: de mogelijkheden van deze bijzondere Natuursteen voor het bouwen van tuin en terras zijn heel groot. Als uw Flagstones voor als terras stenen overweegt, is het dus goed om onze showroom te bezoeken. Want wij hebben vele voorbeelden. Zo is er een bordes met Flagstones gemaakt. Waar zowel Flagstones geplaatst zijn met een vaste voeg en met een doorlatende voeg. Kom dus echt eens langs.

Mediterrane bestrating

Met Flagstones creëert u naast een fantastische verharding ook een zonnige mediterrane sfeer op uw terras. Tevens zijn onze Flagstones verkrijgbaar in verschillende formaten. Van Flagstones XXL tot kleine Flagstones of een combinatie van beide. Ontspan en droom met de zon heerlijk weg in uw hangmat terwijl u oog nog valt op het mooie mozaïek – patroon. Gebroken Natuurstenen (Flagstones) komen veel voor in Zuid-Europese landen. Soms zien we ook horizontale toepassing van Flagstones als afdekker bij een mediterraan wit gestukt muurtje. Door middel van zomerse Flagstones transformeert u uw tuin in een echte mediterrane tuin! Voor een optimale uitstraling van een zomers terras kiest men daarnaast vaak voor de lichte natuurstenen zoals witte of gele tinten. Of bijvoorbeeld een blauwgrijze kleur met juist een lichte kleur voeg.

Moderne verharding in de tuin

Terrassen werden voor het eerst aangelegd in de vroege Perzische tuinarchitectuur. Ook bij diverse latere beschavingen, waaronder de Babyloniërs en Romeinen, werd er gebruik gemaakt van terrassen om tuinen meer vorm te geven. Flagstones dragen zeker ook bij aan een moderne uitstraling. Meestal worden Flagstones horizontaal geplaatst, maar wij zien ook steeds vaker in Nederland een verticale toepassing. Flagstones geven een natuurlijke uitstraling waarbij het patroon van de scherven altijd varieert en nooit hetzelfde is. Vaak wordt het terras doorgelegd onder de veranda (overdekt terras), overkapping of het tuinhuis.

De Flagstone draagt – dankzij de bijzondere vorm – bij aan een benodigd contrast waarbij strakke lijnen worden doorbroken. In de praktijk zien we dat steeds meer mensen voor de aanleg van een terras kiezen voor deze gecombineerde moderne look. Een terras met Flagstones past daarbij namelijk erg mooi veelal ook met een geïntegreerd zwembad.

Onderhoudsarm terras

Onkruidvrije Natuurstenen, specifiek Flagstones, zijn de ideale verharding voor buiten in de tuin. Door de voeg is er geen mogelijkheid voor onkruid. Sommige mensen kiezen ervoor om een deel van de tuin te bestraten met de Flagstone, terwijl anderen alles met deze Natuursteen bestraten in combinatie met weeldigere en idyllische potten, plantenbakken en rotsblokken.

Achtertuin of voortuin

Flagstones creëren de perfecte sfeer in uw achtertuin, ze kunnen onder anderen worden toegepast op vloeren en op terrassen. Flagstones passen goed in een bosrijke tuin, stadstuin en/of patio. Maar zeker ook in een buitenlands georiënteerde tuin.

  -Gevonden in categorie: FlagstonesWis filters
 • Flagstones Kavala bij het zwembad 104
 • Flagstones kwartsiet 192
 • Flagstones buiten - onderhoudsvrije bestrating. 74
 • Brasil White - Flagstones. 58
 • Tuinaanleg: René Huiberts 22
 • Flagstone terras en Geopietra wandbekleding. 153
 • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 74
 • Blue Mozambique Flagstones - gebroken Natuurstenen met vlammende roestaccenten 56
 • Wandbekleding Bourgogne Gele Flagstones. 15
 • Flagstones buiten op gestabiliseerd zand 66
 • Flagstones in de tuin 57
 • Brasil Green Flagstones in Pallet 9

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.