deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Xanti Flagstones:

 • Ook in XXL verkrijgbaar
 • Natuurlijke kleuren
 • Hoge kwaliteit
 • Verrassend en vernieuwend

Xanti

Lees meer

Xanti Flagstones

Bekijk alle foto's

In een bijzonder gebied in Griekenland sprongen deze naturelkleurige Flagstones ons in het oog. Kenmerkend is de kleur en deze is eigenlijk ook moeilijk te omschrijven. Het zijn met name aardetinten die mooi opgaan in het landschap. Daarbij is in de verte iets groen te ontdekken waarbij bruine tinten een belangrijke toevoeging brengen. Dit zorgt ervoor dat deze Xanti Flagstone stoer en vernieuwend is. Het is een mooi alternatief voor de Blue Plakes Flagstones of de Athoz Kavala Flagstones. Daarbij is het bijzonder dat deze Flagstone ook in zeer grote formaten verkrijgbaar is. Die grote formaten Flagstones zijn overigens ook te gebruiken als willekeurige Stapsteen. Maar zijn daarnaast uitermate geschikt voor een mooi rustig en evenwichtig terras.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding
Binnenvloer
Stapelmuur
XXL
Zwembad
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Deze wil ik! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Xanti
Xanti Flagstones - Werkbeschrijving

Alles over Flagstones

Flagstones afgevoegd door een gespecialiseerd zetbedrijf.Het zetwerk goed aanpakken is belangrijk. Plaats het zelf aan de hand van onze tips. Of bel ons voor een contactpersoon om het te laten aanbrengen. Zo’n mooi en uniek product verdient aandacht. Hieronder vindt u alle links die u nodig heeft.

Reiniging

Nederlands
Nederlands
Nederlands

Bescherming

Nederlands
 • Flagstone Zetwerk
  Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

  De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze natuurlijk gebroken Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnen vloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Flagstone gevelbekleding - wandbekleding
  De verwerking en het bestek

  Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Fundering voor Flagstones
  Zelf aanleggen of door een bevloeringsbedrijf?

  De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • Flagstones plaatsen
  Terras en Vloer

  Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Flagstones of Natuursteen voegen is mogelijk als Flagstones binnen of buiten zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk het Flagstone-project voldoende te laten drogen.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal
  Flagstone-voegmortel in 2 kleuren!

  ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld voor Flagstone toepassingen voor zowel binnen als buiten. ARDEX GK voegmortel is verkrijgbaar in maar liefst 2 kleuren, namelijk grijs en zandbeige. De voeg van ARDEX is gemakkelijk aan te maken. En natuurlijk te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Dat wil zeggen niet alleen voor Flagstone-wandbekleding, maar juist ook voor het Flagstone terrassen. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze van de voeg welke het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van de voegkleuren van ARDEX GK.
  Lees meer

 • Flagstone plaatsers en verwerkers
  Zetters van Natuurstenen

  Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

 • Video's over Flagstones
  Plaatsen en zetwerk

Duurzaamheid Flagstones

In de huidige tijd is het steeds lastiger om mooie en grote scherven Natuursteen te vinden. Ons bedrijf heeft bij de aankoop overigens daarbij altijd oog voor de natuur. Zo staan wij in contact met groeven die beperkt gebruikt worden. En waarbij – na het delven van Natuurstenen – nieuwe beplanting wordt geplaatst. Ook worden alle restmaterialen van de groeves meer en meer gebruikt in alle vele variaties. Een belangrijk rest product is bijvoorbeeld grind (het verpulveren van natuursteen zodat de restanten een nieuwe bestemming krijgen).

Griekse Flagstones

Al sinds 2004 is The Flagstone Company sterk in het verkopen van Griekse Natuurstenen. Inmiddels handelen wij hier al bijna 20 jaar in. Het is leuk dat wij op onze zoektocht toch telkens weer tegen nieuw materiaal aanlopen zoals de Xanti Flagstones. Wij beschrijven deze Flagstone Steen als: verrassend, indrukwekkend en een sterke kwaliteit.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.